Įkraunama...
Įkraunama...

Victoria Secret

QUOTE(linamog @ 2011 04 18, 13:48)
Nes gamina ten, kur pigiausia darbo jega.

Dekui,pirma karta pirkau tai vat ir klausiu blush2.gif doh.gif o cia taip turi but,ne kokia padielka papirkau g.gif
Atsakyti
QUOTE(Donma @ 2011 04 18, 12:51)
Dekui,pirma karta pirkau tai vat ir klausiu blush2.gif  doh.gif o cia taip turi but,ne kokia padielka papirkau g.gif

Nezinau, is kur pirkot. rolleyes.gif
Atsakyti
Aciu del kelnaiciu 4u.gif As irgi taip galvojau,kad kazkaip kai nugaroje paraukta turetu buti nlb patogu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Donma @ 2011 04 18, 12:44)
Sakykit merginos,kodel ant prekes maišelio užrašyta made in china,in ant liemeneles taip pat?liemenele victorias secret embrace push-up mirksiukas.gif

Praktiskai visi VS drabuziai yra pagaminti Kinijoje.
Beja, dauguma garsu dizaineriu taip pat siuna rubus Kinijoje, nes ten pigi darbo jega.
Anksciau VS kiek zinau nebuvo padirbinejama, nes tai nera kazkokia prabangi drabuziu linija, bet kazkada uzmaciau ebay neoriginalius kinietiskus "alia VS" liemenukus. Bet man atrodo ju etiketes (medziagines) skyresi nuo originaliu.
O drabuziu neteko matyti/girdeti kad padirbinetu.
Atsakyti
QUOTE(Eli7 @ 2011 04 17, 08:03)
gal kuri turit sita maudymuka, nezinau koki dydi imti virsaus, nesioju 75C, klubai 93cm. abejoju S ar M? blush2.gif  prasau, patarkit, labai reikia ax.gif
user posted image

turiu tok.i Del krutines nelabai ka galiu pasakyti, nes mano A dydis, tai virsu turiu S, pats tas. O kelnaites smarkiai mazintos, tai jums siulyciau tik M, jokiu budu ne S schmoll.gif As kai pirkau mano uodeda tokia kaip jusu buvo, tai nelabai ka uzdengti galejo blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vijone: 18 balandžio 2011 - 17:08
QUOTE(Vijone @ 2011 04 18, 17:07)
O kelnaites smarkiai mazintos, tai jums siulyciau tik M, jokiu budu ne S schmoll.gif

Galutinai įsitikinau,kad su VS dydžiais - mistika blink.gif Aš su 93 klubais turiu XS ir puikiausiai tinka smile.gif O čia net M reikia doh.gif
Atsakyti
QUOTE(D'esire @ 2011 04 13, 20:58)
Gal galit patarti ar verti demesio sis megstinis
user posted image

Si megztuka turiu, tik kitokios spalvos - man jis superrr thumbup.gif
Sudetis labai gera, ir devisi labai smagiai, budama darbe kelis kartus pakeiciu megztuko nesiojimo buda thumbup.gif lotuliukas.gif Koleges norejo nuo manes ji nuvilkti, tai uzsakiau ir joms thumbup.gif Rekomenduoju thumbup.gif
Papildyta:
O gal galite man patarti del maudymkiu bigsmile.gif
"Parsinesiau" skelbimu is skelbimu lentos blush2.gif
Esu kuda kaip dviratis lotuliukas.gif (.)(.) minus A hihihi.gif Na jei rimtai tai nesioju 70-75A ir apatine dali xs-s. Noreciau virsutines dalies, kad butu su push up, nes jei be jo, tai buciau visai kaip lenta lotuliukas.gif
Kuri rekomenduotumet 4u.gif
QUOTE(Iruciuxx @ 2011 04 17, 21:59)
Naujas VS maudymukas, liemenėlė Miracle 32A su laaaabai dideliu push-up/kelnaitės S. Garantuotai  pakels ir akyvaizdžiai padidins krutinę, tik reikia butent A dydžio, o apimtis g.b.32-34.
170 lt.
SIUNCIU.AZ.
user posted image
pabandžiau puch-up nupaveiksluoti, bet dėja nelabai kas matosi.
user posted image

Sio kompletuko man kliuna virsutine dalis, kazkaip ji man negraziai pasiuta g.gif ir brangoka doh.gif
Ir ar neiskrisciau is triusikeliu su 85 cm klubais g.gif
QUOTE(stebuklaaas @ 2011 04 17, 22:12)
Dviejų dalių maudymukas  VICTORIA SECRET. Naujas. XS dydis. 95 lt.
user posted imageuser posted image

QUOTE(Iruciuxx @ 2011 04 17, 22:17)
Naujas elegantiškas VS maudymukas XS/S  95 lt 4u.gif user posted image

Ar sie ka nors padarytu is mano (.)(.) g.gif

Busiu laabai dekinga uz patarimus, nes noriu eit i baseina ir neturiu su kuo lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(rasyte_ @ 2011 04 18, 19:17)
Ar sie ka nors padarytu is mano (.)(.) g.gif
Busiu laabai dekinga uz patarimus, nes noriu eit i baseina ir neturiu su kuo lotuliukas.gif

Na, tas paskutinis spygutem labiausiai tinka, pati bandeau tipo uzsisakiau ant savo A clap.gif
Uzsisakiau ir tokio tipo, kaip antras modeliukas (baltas su ruzvaias burbuliukais), bet kazkodel itariu, kad nebus ka ten is maniskiu idet ir eis ant pardavimo... g.gif
O tas pirmas man isvis kazkaip labai jau carskai ziuris... Toks senovinis blink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo MiDo: 18 balandžio 2011 - 20:34
QUOTE(MiDo @ 2011 04 18, 21:31)
Na, tas paskutinis spygutem labiausiai tinka, pati bandeau tipo uzsisakiau ant savo A  clap.gif
Uzsisakiau ir tokio tipo, kaip antras modeliukas (baltas su ruzvaias burbuliukais), bet kazkodel itariu, kad nebus ka ten is maniskiu idet ir eis ant pardavimo...  g.gif
O tas pirmas man isvis kazkaip labai jau carskai ziuris... Toks senovinis  blink.gif

Aciu uz komentara 4u.gif
Alia, kuom dabar skiriasi antras nuo trecio g.gif Man jie kazkaip panasus g.gif Ir kazi ar yra kokie ten pakietinimai g.gif
Atsakyti
QUOTE(rasyte_ @ 2011 04 18, 21:43)
Aciu uz komentara 4u.gif
Alia, kuom dabar skiriasi antras nuo trecio g.gif Man jie kazkaip panasus g.gif Ir kazi ar yra kokie ten pakietinimai g.gif

Antram nera pakietinimo, tik pamusaliukas. Treciam - isimami poroloniukai, jei neklystu. Pirmas jums tiktu, bet kelnaites gali but dideles, spalva negrazi ir pardaveja brangiai praso.
Atsakyti
QUOTE(wife @ 2011 04 17, 20:28)

Įdomu ar būten šio modelio kelnaitės padidintos ar atitinka dydį?
O medvilnė kiek storėlesnė kaip kad PINK serijos kelnaičių ar plonutė
kaip įprastos cotton serijos kelnaičių?
Atsakyti
Merginos, gal kuri turite sia suknele? Nei ebey, nei visma internete nerandu jos realiu foto. Kazin, ar verta demesio ji?

user posted image
Atsakyti