Įkraunama...
Įkraunama...

Victoria Secret

QUOTE(MissR @ 2011 05 02, 19:26)
o ir maudymuku kainos-kaip isparduotuvei tai ohoho- koks padoresnis 150-200 lt  doh.gif

drinks_cheers.gif

O tos liemeneles tai laaabai man itartinos, plius parasyta, kad prekes gaunamos is ivairiu saliu, tarp ju ir Kinijos blink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lyrica: 02 gegužės 2011 - 20:33
QUOTE(Lyrica @ 2011 05 02, 21:32)
drinks_cheers.gif

O tos liemeneles tai laaabai man itartinos, plius parasyta, kad prekes gaunamos is ivairiu saliu, tarp ju ir Kinijos   blink.gif

biggrin.gif Daug apie tai ir victoria secret temoje pridiskutuota:) juk gamina ten kur darbo jėga pigiausia.
Neseniai čia skaičiau, kad vienai mamai draugė iš JAV org.Victoria Secret parduotuvės parvežė lauktuvių VS liemenėlė nu ir ką parašyta "Made in China". Na man tai čia nieko nuostabaus, nes pati turiu daug tokių prekių, bet kitiems tai čia ojojoj.
Nereik tos Kinijos bijoti kaip kaži ko wink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo 44123: 03 gegužės 2011 - 09:43
Tikrai taip, dauguma VS rubu gaminama Kinijoje. Bet liemenukai sioje parduotuveje man visvien itartini biggrin.gif Nuotraukos tokios pat kaip ebay kinieciu "fufliakiniai" VS liemenukai. Ir palyginus su sioje parduotuveje parduodamu maudymuku kainomis liemenuku kainos kazkodel kurkas mazesnes, nors realiai kaina daugumos modeliu turetu buti panasi smile.gif
Atsakyti
QUOTE(B.r.i.u.n.e.t.e @ 2011 05 03, 10:45)
Tikrai taip, dauguma VS rubu gaminama Kinijoje. Bet liemenukai sioje parduotuveje man visvien itartini  biggrin.gif Nuotraukos tokios pat kaip ebay kinieciu "fufliakiniai" VS liemenukai. Ir palyginus su sioje parduotuveje parduodamu maudymuku kainomis liemenuku kainos kazkodel kurkas mazesnes, nors realiai kaina daugumos modeliu turetu buti panasi  smile.gif

Pigiai parduoda - blogai.
Brangiai parduoda - irgi blogai.
pirkit ir džiaukites, o tai... Geros kokybės prekės, garantuoja visus grąžinimus, keitimus. O dėl aprašymų, nuotraukų, tai nereik tikėtis vip aptarnavimo, juk todėl ir yra išparduotuvė.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo 44123: 03 gegužės 2011 - 09:53
QUOTE(44123 @ 2011 05 03, 10:50)
pirkit ir džiaukites, o tai... Geros kokybės prekės, garantuoja visus grąžinimus, keitimus. O dėl aprašymų, nuotraukų, tai nereik tikėtis vip aptarnavimo, juk todėl ir yra išparduotuvė.

As suprantu, kodel jus stengiates uzstoti sia parduotuve wink.gif
Bet tiesiog pagalvojus logiskai kodel maudymukas kurio VS kaina yra 40$ (cia be jokiu nuolaidu - pradine kaina) kainuoja sioje isparduotuveje 151 lt, o liemenukai, kuriu pradine kaina 40-50$, kainuoja dvigubai pigiau. Man siek tiek nesuprantamas tas dalykas g.gif

O geras aptarnavimas turi buti nepriklausomai nuo to, kaip pasivadinusi parduotuve wink.gif
Atsakyti
QUOTE(B.r.i.u.n.e.t.e @ 2011 05 03, 11:04)
As suprantu, kodel jus stengiates uzstoti sia parduotuve wink.gif
Bet tiesiog pagalvojus logiskai kodel maudymukas kurio VS kaina yra 40$ (cia be jokiu nuolaidu - pradine kaina) kainuoja sioje isparduotuveje 151 lt, o liemenukai, kuriu pradine kaina 40-50$, kainuoja dvigubai pigiau. Man siek tiek nesuprantamas tas dalykas  g.gif

O geras aptarnavimas turi buti nepriklausomai nuo to, kaip pasivadinusi parduotuve wink.gif

Aaa. na čia galima viską labai paprastai paaiškinti:)
Ką tikrai domins atsakymas rašykite jiems, tikrai atsakys:)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo 44123: 03 gegužės 2011 - 10:08
QUOTE(44123 @ 2011 05 03, 11:08)
Aaa. na čia galima viską labai paprastai paaiškinti:)
Ką tikrai domins atsakymas rašykite jiems, tikrai atsakys:)

Tai paaiskinkite, man labai idomu.
Ir koks skirtumas ar as jums parasysiu nurodytu el. pastu ar jus viesai cia man atsakysit wink.gif
Juk kiek suprantu jus ir esate sios parduotuves savininke/bendrasavininke ar kitas suinteresuotas asmuo smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo B.r.i.u.n.e.t.e: 03 gegužės 2011 - 10:15
QUOTE(44123 @ 2011 05 03, 10:50)

Nepirksim ir nesidziaugsim. Prasom pasiaiskinimo. ax.gif
Atsakyti
Labukas 4u.gif

Esu naujoke, kaip perskaiciau jusu dali pokalbiu -jus cia ases thumbup.gif Prasau jusu pagalbos. Pamaciau nerealu maudymosi kostiumeli bigsmile.gif PATARKITE issirinkti DYDI ax.gif
Mano apimtys: 85 cm krutine, 70 cm liemuo ir 90 cm klubai.
Atsakyti
QUOTE(klaipediete83 @ 2011 05 03, 13:08)
Labukas  4u.gif

Esu naujoke, kaip perskaiciau jusu dali pokalbiu -jus cia ases  thumbup.gif  Prasau jusu pagalbos. Pamaciau nerealu maudymosi kostiumeli  bigsmile.gif  PATARKITE issirinkti DYDI  ax.gif

tai modeli ikelkit, kitaip jokios mes ne ases, bent jau as biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(klaipediete83 @ 2011 05 03, 13:08)
Labukas  4u.gif

Esu naujoke, kaip perskaiciau jusu dali pokalbiu -jus cia ases  thumbup.gif  Prasau jusu pagalbos. Pamaciau nerealu maudymosi kostiumeli  bigsmile.gif  PATARKITE issirinkti DYDI  ax.gif

ups blush2.gif modeliukas http://www.victorias...name=vsdWrapper
Atsakyti
QUOTE(klaipediete83 @ 2011 05 03, 13:14)

itariu gal net S tiktu, nes dydziu padidinta..
Atsakyti