Įkraunama...
Įkraunama...

Vaškuolė (Hoya)

krutinu temukę....
geras psl..atpažinimui
http://www.growingho...m/gallery_d.htm
Atsakyti
vėl krutinu temukę...prašau auginančius atsiliepti...
user posted image
user posted image
Atsakyti
Man tie pūkuoti žiedukai... (mm) nuostabūs!
Atsakyti
Manoji obovata kazka panasaus i ziedus krauna. Kas zinote, kiek procesas uztrunka, kol ziedau jau pasirodo?
Atsakyti
oi tas procesas,ne trumpas,gerai,kad aš rasdavau jau su mažyčiais kaip degtuko galvutės pumpuriukais,tai tada atrodo matosi,kad auga.ir to ne savaitė praeina...na labai tiksliai nepasakysiu....
Atsakyti
man atrodo ir mėnuo gali praeiti, nes kai pamačiau pirmus užmegztus pumpuriukus bellos, tai buvo iš vis vos po milimetrą, bet paskui ohoho kokie išaugo žiedai, paskui kai žydi ištisai, tai nebereikia tiek laukti nes vienas paskui kitą žydi, beje mano bella, tai turbūt jau visą vasarą žydi jei ne ilgiau be sustojimo, o pirkau ją nukainotą už 3 lt ir galvojau kad ji jau po žydėjimo biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo voveriukstis: 24 rugsėjo 2012 - 14:16
QUOTE(voveriukstis @ 2012 09 24, 15:15)
man atrodo ir mėnuo gali praeiti, nes kai pamačiau pirmus užmegztus pumpuriukus bellos, tai buvo iš vis vos po milimetrą, bet paskui ohoho kokie išaugo žiedai, paskui kai žydi ištisai, tai nebereikia tiek laukti nes vienas paskui kitą žydi, beje mano bella, tai turbūt jau visą vasarą žydi jei ne ilgiau be sustojimo, o pirkau ją nukainotą už 3 lt ir galvojau kad ji jau po žydėjimo biggrin.gif

maniškė taip,pat kaip pradėjo žydėt taip ir žydi...o kvapas man jų patinka... wub.gif
ir labai jau smalsu kur taip pigiai radote vaškuolių bigsmile.gif gal dar kokių rušių,kad ir nenukainuotu ten užveža??labai lauksiu ats...
Atsakyti
aš macuičiuose pirkau netoli gargždų, dar vieną nusipirkau tik kol kas nežinau tikslaus pavadinimo lapai margi. o daugiau kol kas neatradau vaškuolių bet esu mačiusi ir kitokių, ai tiesa dar tokią garbanotą irgi nukainotą esu nugriebusi tik ji nežydi kol kas gaila
Atsakyti
bigsmile.gif na bet ir už kaina pardavė,o kuris pardavėjas?ar pardavėja buvo..žiūriu kainos ir nuo jų priklauso...aš pernai kai pirkau mokėjau ten pat 25lt g.gif
Atsakyti
na šiaip ir aš pastebėjau, kai rašo tas vyrukas žydrūnas tai visada pigiau ką nors padaro jei į manoma biggrin.gif o ta moteriškė niekada nieko pigiau nėra pardavus, bet žinok žmogus kada kuris būna biggrin.gif
o tada tų vaškuolių nemažai buvo didoki tokie krūmai jau nurašyti visai biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo voveriukstis: 24 rugsėjo 2012 - 19:34
aha viriokas pigiau ima,o ji nesileidžia nei kiek... rolleyes.gif o tokia margalapę ir aš ėmiau ten bet bene 7 temokėjau(maniškė žydi,žiedų foto viršutinis dešinėje),buvo ir tų garbanotų ir nemažų tik ,kad aš turėjau jau tokia,tai net nedomino...nors ir užklausiu vis ar vaškuolių negauna sako nelabai,o tų net nepasiūlydavo..o mano bella buvo su žiedais kai pirkau ir nesenai atvežtos turbūt tokia kaina,ir mergina pardavėja smile.gif
tai jai ,kada užeitumėt ir pamatytumėt,kad yra kitokių vaškuoliu praneškite,aš iš savo pusės taip pat parašysiu jai,kada rasčiau...
Atsakyti
gerai sutariam, aš ten kas savaitę dažniausiai nuvažiuoju į "medžioklę" biggrin.gif
nes dabar paskutinius pirkau viržius, jų kaina, 6 lt už vazonėlį, o tas vyrukas man pardavė po 4,5 lt nes pirkau 8 vnt, sako nuo kiekio kaina priklauso. bent jau pastebėjau kad jis iš ryto būna, arba reiks jo paklaust kada jis dirba biggrin.gif nes kainų skirtumas akivaizdus,o sutaupyt visada norisi biggrin.gif
Atsakyti