Įkraunama...
Įkraunama...

Vaškuolė (Hoya)

wub.gif o kvapas thumbup.gif
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
QUOTE(evers @ 2013 04 25, 22:04)
wub.gif o kvapas  thumbup.gif

Kokia įdomi bigsmile.gif
Atsakyti
maniškė tokia irgi žieduką krauna, negaliu sulaukti :}}}
Atsakyti
Na ką labai noriu padėkoti Evers už pernai gautą Hoya thumbup.gif
Labai greit auga ir jau džiugina mane žiedais wub.gif

user posted image
user posted image

Ir tuo pačiupaklausiu ar priaugo mano duotos šakelės? g.gif
Atsakyti
Migmig bigsmile.gif kokia dičkė jau pas tave,kažkas pas tave gėlėms labai patinka,kad rezultatai tokie,dar gausi man adresėlį savo atsiust dar australis esu šakelė pažadėjusi..o taviškė deje verysad.gif labai gaila taip ir neprigijo vėl ..turbūt kažkas pas mane jai netinka,o gaila ..
Atsakyti
QUOTE(evers @ 2013 05 04, 18:15)
Migmig  bigsmile.gif  kokia dičkė jau pas tave,kažkas pas tave gėlėms labai patinka,kad rezultatai tokie,dar gausi man adresėlį savo atsiust dar australis esu šakelė pažadėjusi..o taviškė deje  verysad.gif  labai gaila taip ir neprigijo vėl  ..turbūt kažkas pas mane jai netinka,o gaila ..

Na pabandysiu dar kartą priauginti, kai jau bus daug šaknų ir atrodys prigijusi galėsiu vėl atsiųsti rolleyes.gif Negaila man cool.gif
Atsakyti
user posted image
My Webpage
kaip smagu viena šakelė pradėjo krutėti pirmyn...
My Webpage
Atsakyti
Maniškė žinoma nekilminga, bet ... blush2.gif Čia kelios iš pasirodžiusių kekių. Šįkart jų ne taip mažai, tai sutemus virtuvėje ypač kvepia ax.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(evers @ 2013 05 21, 16:18)
user posted image
My Webpage
kaip smagu viena šakelė pradėjo krutėti pirmyn...
My Webpage

wub.gif
Atsakyti
Sveikos vaškuolių augintojos. Mano namuose tradicinė vaškuolė gyvena jau senai, bet niekada dar nemačiau jos žydinčios. Gal ir pas mane vyriškos giminės gėlė papuolusi rolleyes.gif

O štai prieš savaitę pamačiau tokį stebuklėlį - kekę su keliais, dar neišsiskleidusiais žiedeliais. Ir dar po kiek laiko štai žiedeliai pražydo, o šiandien varva nektaras. thumbup.gif Tik man įdomu, kad neužuodžiu jokio kvapo g.gif

Kaip bebūtų, kol buvau išvykusi manoji gėlė sugebėjo subrandinti antrąją kekę, dabar lauksiu kol išsiskleis nauji žiedeliai. bigsmile.gif

Savo vaškuolės niekada nebuvau persodinusi, laistau retai, nes esu užuomarša, bet aišku jai nuo to tik geriau, o stovi ji pas mane pietiniame kambaryje. Šilta čia, saulės tiesioginės daug negauna, bet matosi jai gerai rolleyes.gif Kartais pora lapelių nuvysta, bet neimu į galvą. Manau ji laikosi puikiai, jei leidžia žiedus. Dar labai vyniojasi ūsiukai ant to tokio senojo tipo radiatorių stulpo, kuris išlenda pas viršutinius kaimynus. Tai manoji vaškuolė čia vieną kartą jau bandė irgi lysti pas kaimynus į viršų, labai jau patiko jai vyniotis tuo vamzdžiu. lotuliukas.gif

Bandau parodyti nuotraukėles

user posted image
subir fotos
user posted image
subir fotos a internet
Atsakyti
sveika,labai graži tavoji,mano tokia pat senučiukė taip pat menes žiedais nežiugina,na bet gal kada ...
o kas dėl kvapo gal ryte ar vakarop labiau kvepia,na dabar pas mane pražydo limonika,kvapas aštrokas... g.gif
Atsakyti
QUOTE(Niobe @ 2013 06 13, 15:08)
O štai prieš savaitę pamačiau tokį stebuklėlį - kekę su keliais, dar neišsiskleidusiais žiedeliais. Ir dar po kiek laiko štai žiedeliai pražydo, o šiandien varva nektaras.  thumbup.gif Tik man įdomu, kad neužuodžiu jokio kvapo  g.gif

Vaškuolė (bent jau tokia) kvepia naktį, kai sutemsta ax.gif . Maniškės išraizgytos palubėse, tai kad pražydo dažniausiai išsiaiškinu pagal kvapą doh.gif : jeigu vakare įjungus lempą pajuntu saldų kvapą - einu ieškoti prasiskleidusių žiedų mirksiukas.gif Kvapas gana intensyvus, o jeigu dar pražysta vienu metu 5-6 žiedai bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rimmuse: 13 birželio 2013 - 16:36