Sveikos vaškuolių augintojos. Mano namuose tradicinė vaškuolė gyvena jau senai, bet niekada dar nemačiau jos žydinčios. Gal ir pas mane vyriškos giminės gėlė papuolusi
O štai prieš savaitę pamačiau tokį stebuklėlį - kekę su keliais, dar neišsiskleidusiais žiedeliais. Ir dar po kiek laiko štai žiedeliai pražydo, o šiandien varva nektaras.

Tik man įdomu, kad neužuodžiu jokio kvapo
Kaip bebūtų, kol buvau išvykusi manoji gėlė sugebėjo subrandinti antrąją kekę, dabar lauksiu kol išsiskleis nauji žiedeliai.
Savo vaškuolės niekada nebuvau persodinusi, laistau retai, nes esu užuomarša, bet aišku jai nuo to tik geriau, o stovi ji pas mane pietiniame kambaryje. Šilta čia, saulės tiesioginės daug negauna, bet matosi jai gerai

Kartais pora lapelių nuvysta, bet neimu į galvą. Manau ji laikosi puikiai, jei leidžia žiedus. Dar labai vyniojasi ūsiukai ant to tokio senojo tipo radiatorių stulpo, kuris išlenda pas viršutinius kaimynus. Tai manoji vaškuolė čia vieną kartą jau bandė irgi lysti pas kaimynus į viršų, labai jau patiko jai vyniotis tuo vamzdžiu.
Bandau parodyti nuotraukėles
subir fotos
subir fotos a internet