kadangi man apie 100km tai dažnai nenuvažiuoju,bet taip norisi reiks spalio mėn važiuoti..aš ten visko ieškau
ir orchidėjų ir gloksiniju (jai gali pažiūrėk ar dar jų būna saviškes numarinau)ir vaškuoliu ieškau ..ir kas tik man ten nepatinku...gaila pataikau,kada brangiau būna
gloksinijų dabar būna, bent jau praeitą kartą kai buvau buvo gal 5 rūšių. ir sanpaulijų yra. iš orchidėjų tai nieko gero šiaip. man tai keli km, tai aš dažnai važiuoju akis bent jau paganyt
reiks gal ryt nuvažiuot, nes lyg tai antradienis vežimo diena
kiek kažkas iš orchidėju psl.sakė ,kad užveža penktadieniais...
reiks dar pasiklaust, nes anksčiau lyg tai yra sakę kad antradieniais ir šeštadieniais, pasitikslinsiu
QUOTE(evers @ 2012 09 15, 17:39)
vėl krutinu temukę...prašau auginančius atsiliepti...
sia gele turiu ir as
QUOTE(brangiakaile @ 2012 09 26, 09:53)
QUOTE(evers @ 2012 09 27, 14:46)
kad nelabai isivaizduoju kokios ji rusies, ar kokio ji amziaus.. persikraustem i nauja buta, tai cia seimininku palikta buvo. sia vasara labai zydejo, buvo labai isbujojusi, apsivyniojusi aplink karnizus. tai kad nuimciau nuo spintos, apvalyciau dulkes nuo jos, teko nemazai sakeliu apkirpt. dabar tokia kudoka ji pas mane, tai nelabai yra ka rodyt
sveikutės,šio grožio augintojos,kaip einas ...gal kokių naujų šių gėlyčių kur radote - gavote ??
o čia viena maniškė

dar žiedelius bella krauna,ir tokia mažytė mažytė Laucurnosa
o čia viena maniškė

dar žiedelius bella krauna,ir tokia mažytė mažytė Laucurnosa
o aš bella nudvasinau, jau kaip gaila
QUOTE(evers @ 2013 04 07, 15:55)
sveikutės,šio grožio augintojos,kaip einas ...gal kokių naujų šių gėlyčių kur radote - gavote ??
o čia viena maniškė
o čia viena maniškė
Kaip gražu
Maniškės dar nesiruošia žydėti
QUOTE(voveriukstis @ 2013 04 07, 17:00)
kaip gaila,bet jai šakeliu reikės kreipkis...
ooo, būtinai ačiū
tik dabar reikia sulaukt geresnių orų