Įkraunama...
Įkraunama...

Vaškuolė (Hoya)

ši kvepia ir dieną,kiek silpniau,bet jau nuo tiek žiedų gerai juntu kvapa,gerai,kad man nesiblogėja,nors ir saldu....
user posted image
šios tik vienas žiedelis tai kvapo nelabai jaučiu...
user posted image
user posted image
Atsakyti
Sulaukiau ir as jau savo vaskuoles ziedu smile.gif thumbup.gif
Atsakyti
o kur foto....žiedeliai jų labai gražus tai dalinamės su visais tais vaizdais...
žiūriu vienos neprisegiau foto... doh.gif
user posted image
Atsakyti
Oho ho...evers dar niekur nemačiau tiek žiedų ant vieno krūmelio wub.gif visos jūsų vaškuolės gražios 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(evers @ 2013 06 19, 20:11)
žiūriu vienos neprisegiau foto... doh.gif

Vauuu wub.gif wub.gif wub.gif Kaip galima buvo tokį grožį slėpti nono.gif
Atsakyti
Koookią temą radau thumbup.gif gražumėlis ax.gif
Mūsų vaškuolės dabar turbūt miega? Mano dičkė tai snūduriuoja, laukia pavasario ax.gif
Bet jos lapai platūs, ant ilgų stiebų, o tokius kaip Hoya Bella pirmąkart matau blink.gif Pasirodo, dar ir rūšių beesama... doh.gif
Gal pavasarį norite keistis ir dalintis atžalomis? Ne už gražias akis, žinoma ax.gif
Jau laukiu būsimų žiedelių ax.gif
Atsakyti
verysad.gif negraudinkite manęs...va po tokio žydėjimo gausaus ji pas mane sparčiai nunyko,pradėjo vysti raukšlėtis lapeliai ,ir ... verysad.gif nesėkmingas man metas dar viena numarinau ,o tokia graži buvo savo liza cray.gif
Atsakyti
Ir mano viena hoja nusibaigė verysad.gif ,-tokia širdelės formos. Tris metus laukiau, kol pradėjo augti, šiemet jau turėjo dvi nemažas šakeles su penkiomis širdelėmis-ir staiga pajuodo, lapeliai nubyrėjo, liko tik pliki suminkštėję stiebeliai. Tikriausiai sušalo-žiemos sode būna žemiau 10laipsnių. doh.gif Dar viena širdelė atrodo kieta ir žalia-bandysiu įšaknydinti.
Atsakyti
evers, Migmig labai gaila jūsų vaškuolių console.gif

Pas mane senovinė yra didžiulė, bet matyt per mažai šviesos, tai žydi tik po kelis žiedukus, bet man užtenka, nes kvapas aštrus, negalėčiau būti kambaryje smile.gif ir dar turiu mažą tokiais suktais lapeliais, tai irgi visus metus stovėjo , paskui pradėjo augti šiaip ne taip. Bet lėtai auga, ne taip kaip ta tradicinė.

Atsakyti
Jau vasaris įsibėgėja, keliu temutę į viršų 4u.gif
Gal nuo kovo - balandžio mėnesio jau kas nors turės šakelių su šaknelėmis? Nors bandyčiau ir iš lapo užauginti, kantrybės turiu, šaknis lapai, rodos, leidžia ax.gif
Padarytume mainus - viena vaškuolę pasiūlo, kita už tai kiek/ko pageidaujama rolleyes.gif

Mano vaškuolė jau kelias savaites pasiraukšlėjusi - tuoj tuoj laukia kraustymai, o tas "tuoj tuoj" va, kiek tęsiasi. O man baisu žiemos metu šlapius (drėgnus, palaistytus) augalus nešti per lauką, dar mašina šalta, jei sunkvežimukas, juk vidaus nešildo... Bijau supūdyti ir sušaldyti unsure.gif dar truputį pakentėsiu...

O matėt tokią vaškuolę? http://upload.wikime...mindorensis.jpg Nežinau, ar kuri nors iš jūsų auginat, bet wau, kokie žiedai blink.gif
Atsakyti
Prasideda žydėjimas
user posted image
Atsakyti
Žiedų daugėja, naktį jau ir perdaug kvapo doh.gif
user posted image
Atsakyti