Įkraunama...
Įkraunama...

KTU

Tai niekas nedraugauja su MATEMATIKA??? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(konstruktore @ 2011 04 11, 20:21)
Gal kas turejot pas E. Lescinskiene Darbo ekonomika, Ka galite pasakyti apie jos kursiniu reikalavimus, kaip ji vertina?

darbo reikalavimai tokie, kad turi buti apsibrezta tema siaurai ir ji gerai isnagrineta. darba geriau rasyti nevienam, vienam labai daug gaunasi, nes reikia giliai paliesti. mes raseme 4. vienos labiau liete literatura knygu, kitos straipnsius savom temom. o padarem taip. susideliojom tema, suerinom su ja, ji sudeliojo viska. tada mes papunkciui ka ruosiames rasyt parasem, ji aptvirtino ir rasem. pridavem jau, liepe patikslinti tik literaturos sarasa, darbas geras, lengviau atsiputem. siaip su ja reikia pabendrauti, kai mato kad tu domies jos dalyku, kitas reikalas. dalykas nera sunkus, bet si semestra ziuriu su ja daugiausiai bedu. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Gabii__ @ 2011 04 12, 18:42)
darbo reikalavimai tokie, kad turi buti apsibrezta tema siaurai ir ji gerai isnagrineta. darba geriau rasyti nevienam, vienam labai daug gaunasi, nes reikia giliai paliesti. mes raseme 4. vienos labiau liete literatura knygu, kitos straipnsius savom temom. o padarem taip. susideliojom tema, suerinom su ja, ji sudeliojo viska. tada mes papunkciui ka ruosiames rasyt parasem, ji aptvirtino ir rasem. pridavem jau, liepe patikslinti tik literaturos sarasa, darbas geras, lengviau atsiputem. siaip su ja reikia pabendrauti, kai mato kad tu domies jos dalyku, kitas reikalas. dalykas nera sunkus, bet si semestra ziuriu su ja daugiausiai bedu. doh.gif

as kiek pamenu, mes turejome rasyti dviese, bet si darba rasiau viena. Nebuvo jis kazkuo isskirtinis, man reikejo tik pavadinima pakeisti, kad atitiktu tema smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ginara @ 2011 04 12, 22:40)
as kiek pamenu, mes turejome rasyti dviese, bet si darba rasiau viena. Nebuvo jis kazkuo isskirtinis, man reikejo tik pavadinima pakeisti, kad atitiktu tema smile.gif

nzn, siaip jis niekuo neipatingas, bet va labai reikia atitaikyti ko ji nori, kad neapsigauti, geriausia turini visa su ja ir suderinti. nes dabar kas prisidavineja, dauguma atmetineja ir liepia taisyti, vos keletas patvirtintu. o atsakineja ji mielai ir kad nenuvaryti i lankas geriau apsidrausti.
istikro kaip bebutu keista, bet sis dalykas turbut daugiausiai bedu keliantis si pusmeti, bet cia gal kaip kas ka labiau supranta, todel taip gaunasi.
Atsakyti
Laba diena,gal yra ketvirtakursiu ar velesniu kursu mergyciu kurios savo kompiuteriuose turit organizavimo kursinius darbus ir galetumet pasidalinti kaip pavyzdziu?

gal kam kazko reiketu zemesniu kursu, ka turiu kompe galeciu pasidalinti

Rasykit i az arba email
ingrida.s@list.ru
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo smail: 13 balandžio 2011 - 11:18
Sveiki, kas turejote dalyka "Finansiniu paslaugu infrastruktura" pas Lakstutiene, gal galite pasakyti, kokius mazdaug klausimus duoda koliui. Aciu 4u.gif
Atsakyti
mergaites gal kuri turit ekonomikos planavimo ir labaratorinius ir kursini to paties varianto? noreciau labai susitikrinti, kaikur abejoniu darant kyla g.gif
Atsakyti
jau pateikti Žinių vadybos pažymiai, doh.gif visi aišku matom tik savo, bet vis vien labai ydomu, ar esate patenkintos vertinimu, ar nuvylė, aš tai nesitikėjau gauti taip prastai, bet ką jau čia pridursi, g.gif g.gif
Kaip mokaisi taip gauni, kaip sakant. blink.gif

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Meredaitė: 14 balandžio 2011 - 21:13
QUOTE(Meredaitė @ 2011 04 14, 21:09)
jau pateikti Žinių vadybos pažymiai,  doh.gif visi aišku matom tik savo, bet vis vien labai ydomu, ar esate patenkintos vertinimu, ar nuvylė, aš tai nesitikėjau gauti taip prastai, bet ką jau čia pridursi, g.gif  g.gif

aš kaip tik atvirkščiai mirksiukas.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Gabii__ @ 2011 04 13, 21:16)
mergaites gal kuri turit ekonomikos planavimo ir labaratorinius ir kursini to paties varianto? noreciau labai susitikrinti, kaikur abejoniu darant kyla g.gif

man taip pat reiktų, jei kas turit, įmeskit jurate.vosyliene@gmail.com. dideliausias AČIŪ 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Meredaitė @ 2011 04 14, 22:09)
jau pateikti Žinių vadybos pažymiai,  doh.gif visi aišku matom tik savo, bet vis vien labai ydomu, ar esate patenkintos vertinimu, ar nuvylė, aš tai nesitikėjau gauti taip prastai, bet ką jau čia pridursi, g.gif  g.gif

Aš patenkinta tongue.gif blush2.gif
Atsakyti
Laba, gal kuri nors galetu padeti su ekonometrikos namu darbu, uz dyka nenoriu..... as paskutiniam kurse,jau bakalaurini rasau- bet skolyke likusi - nuo maskvycio laiku 4u.gif nespeju.... blush2.gif blush2.gif blush2.gif
Atsakyti