Įkraunama...
Įkraunama...

KTU

Sveikos 4u.gif

Gal kuri turit i.s. ir s.d. access laboratorinių darbų??? ar aplamai bet kokios medžiagos, priimsiu viską kas su tuo susiję biggrin.gif

Mano el.paštas: vejobritva@gmail.com
Atsakyti
QUOTE(Adomama @ 2011 04 15, 21:18)
Laba, gal kuri nors galetu padeti su ekonometrikos namu darbu, uz dyka nenoriu..... as paskutiniam kurse,jau bakalaurini rasau- bet skolyke likusi - nuo maskvycio laiku 4u.gif nespeju.... blush2.gif  blush2.gif  blush2.gif

MAN TIKRAI LABAI LABAI REIKIA PAGALBOS verysad.gif verysad.gif verysad.gif
GAL ZINOT KAS GALETU "PADETI" unsure.gif
ACIUUU IS ANKSTO
Atsakyti
QUOTE(Veja Feja @ 2011 04 18, 11:51)
Sveikos  4u.gif

Gal kuri turit i.s. ir s.d. access laboratorinių darbų??? ar aplamai bet kokios medžiagos, priimsiu viską kas su tuo susiję  biggrin.gif

Mano el.paštas: vejobritva@gmail.com

turiu tik access informatikos fakulteto darbus, o jei tiksliau - suprojektuotą duomenų bazę.. o ką jūs savo specialybėje praeinat, ta prasme ką iš informatikos daryt lėpė? ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Site: 18 balandžio 2011 - 12:37
Site-> Mes, gavom užduotį ,,DEKANATAS'' kurią turim padaryti su accsess DB įv. užklaisos ir t.t., kai konsultuojamės su dėstytoja, matosi, kad ji pati nelabai supranta ką atsakyti doh.gif tad jei nesunku, persiųskit turimą medžiagą, gal vis šiek tiek pagelbėtų 4u.gif
Mano email:
vejobritva@gmail.com

Ačiū wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Veja Feja @ 2011 04 18, 20:52)
Site-> Mes, gavom užduotį ,,DEKANATAS'' kurią turim padaryti su accsess DB įv. užklaisos ir t.t., kai konsultuojamės su dėstytoja, matosi, kad ji pati nelabai supranta ką atsakyti  doh.gif tad jei nesunku, persiųskit turimą medžiagą, gal vis šiek tiek  pagelbėtų  4u.gif
Mano email:
vejobritva@gmail.com

Ačiū wub.gif

na kažką permečiau - matysi ar kas padės, net nesitikėjau kad dar kažką turiu iš 1 kurso biggrin.gif
Atsakyti
Sveikutes gal turite rinkos anlizes Kursinio pavizduku, labai reik. aciu
busne2000@yahoo.com
Atsakyti
Gal kas darėte ISSDA DB darbą, labai norėčiau bent kaip pavyzdį pamatyti. Būčiau dėkinga. blush2.gif

sciarola@gmail.com
Atsakyti
Sveikos, gal yra studijuojanciu Verslo administravima? 4u.gif

Labai reikia pagalbos su Finansu namu darbu ir verslo sprendimu paramos sistemu laborais doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ciquita: 20 balandžio 2011 - 14:15
Labuka,

Gal kas turit kokiu pavyzduku kaip rasyt kontroline uzduoti- kursini Solnyskinienes (darbo normavimas, organizavimas...) blush2.gif
Buciau labai labai dekinga 4u.gif i puntukas@hotmail.com aciu
Atsakyti
QUOTE(Ciquita @ 2011 04 20, 14:05)
Sveikos, gal yra studijuojanciu Verslo administravima?  4u.gif

Labai reikia pagalbos su Finansu namu darbu ir verslo sprendimu paramos sistemu laborais  doh.gif

O ekonomikos finansų namų darbai netinka?
Atsakyti
mergaitės, gal galite man patarti? man reikia knygos, iš kurios mokotės dirbti su exceliu smile.gif bet mane domina ne paprastos komandos, o visokios makrokomandos ir pan. Gal galite kažkokią knygą rekomenduoti? g.gif
Atsakyti
QUOTE(zuasta @ 2011 04 21, 00:06)
O ekonomikos finansų namų darbai netinka?

ten reikia apskaiciuoti valstybes biudzeto pajamu pokyti,asignavimu pokyti..
Atsakyti