Įkraunama...
Įkraunama...

KTU

laba diena. nedrąsiai, bet išdrįsiu paklaust - gal yra studijuojančių informatiką KTU? pati esu iš KU, štai apie KTU informatikus visad pasakoja, kad ten kur kas sunkiau, plačiau ir pan., tai galvoju pašniukštinėsiu šiek tiek informacijos, mat dabar BBD reik rašyt, o nežinau nei kokią informaciją naudot, nei nuo ko pradėt doh.gif
Atsakyti
Sveikos,

gal yra besimokanciu neakivaizdininkiu "ziniu vadyba" ir reikia zmogaus namu darbo rasymui? smile.gif
Atsakyti
Tiesa, gal yra jau praejusiu ketvirta kursa ir turi senu darbu "ziniu vadybos", "Valdymo apskaitos", "darbo organizavimo, normavimo ir apmokejimo"?

Buciau labai dekinga
Atsakyti
o gal is cia esanciu kas turi e-komercijos koki konspekta?buciau labai dekinga
Atsakyti
QUOTE(SAMANTA_ @ 2011 04 06, 22:15)
o gal is cia esanciu kas turi e-komercijos koki konspekta?buciau labai dekinga

Radau internete- tai turėtų tikti kiek peržvelgiau. Galiu atsiųsti
Atsakyti
Sveikos smile.gif
gal yra kas baigiamuosius rase KTU ekonomikos ir vadybos fak.?Rasau magistriny doh.gif
Arb as nerandu arb nera metodiniu darbu nurodymu, apart tu kur keli psl ideta "Bendrieji reikalavimai" . Kas kas turit el variante galit atsiusti arb idet nuoroda pagal kokius rasote .....nes tuoj nuo proto nusoksiu ...
siusti reiketu
gintarieles@yahoo.com
Atsakyti
Laba,

gal yra besimokanciu pas Janusauskaite MATEMATIKOS vadybos ar ekonomikos spec. neakivaizdininku ar istestiniu?
Nebuvau paskaitoje, idomu ka sake, ka deste ir kada bus sekantis atsiskaitymas is tikimybiu?

Labai laukciau asmenines zinutes.

Dekui uz pagalba!!!!

p.s. rasiau jai...tai tik atrase, kad viskas yra internete...tai , kad naujoj sistemoj paskelbta vienintelis skelbimas kada is integralu buvo ir viskas..Nu zodziu, paskui neatrase smile.gif))
Atsakyti
QUOTE(ede_la @ 2011 04 07, 13:47)
Sveikos smile.gif
gal yra kas baigiamuosius rase KTU ekonomikos ir vadybos fak.?Rasau magistriny doh.gif
Arb as nerandu arb nera metodiniu darbu nurodymu, apart tu kur keli psl ideta "Bendrieji reikalavimai" . Kas kas turit el variante galit atsiusti arb idet nuoroda pagal kokius rasote .....nes tuoj nuo proto nusoksiu ...
siusti reiketu
gintarieles@yahoo.com

sveiki,ar nesitu reikia g.gif
reikalavimai baigiamiesiems darbams
Atsakyti
Sveikos mamytės
LABAI LABAI REIKIA SKUBIAI wub.gif STATISTIKOS PROGRAMOS - reikia padaryti namų darbą, liko man tik viena skolytė ir bakalaurinis....
dar gal kas turit ekonometrikos konspektus ar skaidres...as vakariniam,bet tiks ir neakivaizdinio

AŠ TURIU DAUG ax.gif ĮVAIRIŲ KONSPEKTŲ,DARBŲ IR T.T. - VADYBOS SPECIALYBĖS DALYKŲ, jei kam ko reikia rašykit į až. 4u.gif
DAR ATIDUODU įmonės veiklos analizės pratybas su kai kuriais išspręstais uždavinukais (kuriuos prendėm per paskaitas su dėstytoja ir kurie buvo atsikaitymuose thumbup.gif ).
Pratybos Kaune!!!!!
Atsakyti
Gal kas turejot pas E. Lescinskiene Darbo ekonomika, Ka galite pasakyti apie jos kursiniu reikalavimus, kaip ji vertina?
Atsakyti
QUOTE(Adomama @ 2011 04 11, 20:17)
Sveikos mamytės
LABAI LABAI REIKIA SKUBIAI  wub.gif STATISTIKOS PROGRAMOS - reikia padaryti namų darbą, liko man tik viena skolytė ir bakalaurinis....
dar gal kas turit ekonometrikos konspektus ar skaidres...as vakariniam,bet tiks ir neakivaizdinio

AŠ TURIU DAUG  ax.gif ĮVAIRIŲ KONSPEKTŲ,DARBŲ IR T.T. - VADYBOS SPECIALYBĖS DALYKŲ, jei kam ko reikia rašykit į až. 4u.gif
DAR ATIDUODU įmonės veiklos analizės pratybas su kai kuriais išspręstais uždavinukais (kuriuos prendėm per paskaitas su dėstytoja ir kurie buvo atsikaitymuose  thumbup.gif  ).
Pratybos Kaune!!!!!

Turiu statistiką, bet galiu permest tik per skype
Atsakyti
QUOTE(konstruktore @ 2011 04 11, 21:21)
Gal kas turejot pas E. Lescinskiene Darbo ekonomika, Ka galite pasakyti apie jos kursiniu reikalavimus, kaip ji vertina?

labas, man pernai atmete mano kursini kaip ne i tema parasyta, nors taip tikrai nemanau g.gif manau sunkoka su ja smile.gif
Atsakyti