Įkraunama...
Įkraunama...

KTU

QUOTE(inetuke @ 2011 09 07, 11:55)
o dabar jau aiškiau ir ramiau...  ax.gif

Jei dar kils klausimų- visada padėsim ax.gif
Atsakyti
Gal kas galite pasidalinti patirtimi, g.gif g.gif Reikia baigiamojo darbo vadovo, vadyba finansai.
Pasidalinkite patirtimi, norėtųsi kuo geresnio ir bendraujančio dėstytojo. ax.gif ax.gif
Atsakyti
Sveikos,
Man irgi reikia patarimo, kokį magistrinio vadovą pasirinkti, kad nekiltų problemų dėl gero pažymio. Kalba eina apie ekonomikos marketingo specialybę.
Labai ačiū iš anksto smile.gif
Atsakyti
Laba,
Esu neakivaizdziai elektros ir valdymo inzinerijos fakulteto studentas ir turiu prikaupusi 1-2-3 kursus konspektus.
Atsakyti
QUOTE(godule @ 2011 09 07, 00:26)
Beje, jei ką ir manreikia šių dalykėlių:
Įmonės veiklos analizė L.Užienė ;
Marketingo kanalai ir logistika R.Gudonavičienė;
Marketingo komunikacijos L.Šliburytė
Kažkas klausė dėl planavimo, parašykit meilą, turiu kelis egzamino varijantus, galiu įmest darbuką kaip pvz.

na del planavimo nepamaisytu medžiaga atene.lisisinas54@gmail.com buciau dekinga lb
Atsakyti
QUOTE(Meredaitė @ 2011 09 07, 20:49)
Gal kas galite pasidalinti patirtimi,  g.gif  g.gif  Reikia baigiamojo darbo vadovo, vadyba finansai.
Pasidalinkite patirtimi, norėtųsi kuo geresnio ir bendraujančio dėstytojo. ax.gif  ax.gif

Man irgi idomu kaip ten su tais vadovais? Ar paskiria, ar paciam pasirinkti reikia? Jei as pvz tarptautini pasirinkau, tai ir vadova reik is tarptautines katedros rinktis ar bele koki is vadybos?
Atsakyti
O tai jau renkatės vadovus? g.gif
Atsakyti
Sveikos studentės, labai reikėtų, kad pasidalintumėte (aišku, jei turite) finansų analizės užrašais, na reikėtų įvairių ataskaitų analizės ir jų išvadų g.gif Jei kas turite kompiuteryje, parašykit į AŽ 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(zuasta @ 2011 09 09, 10:24)
O tai jau renkatės vadovus? g.gif

Siaip idomu tik, dar turbut anksti. Idomu suzinoti kaip ten kas vyksta ir kada ten ka rinktis smile.gif
Atsakyti
gal čia ką galima būtų rast iš chemijos fakulteto? reik labai užrašų 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ausra2003 @ 2011 09 09, 10:59)
Man irgi idomu kaip ten su tais vadovais? Ar paskiria, ar paciam pasirinkti reikia? Jei as pvz tarptautini pasirinkau, tai ir vadova reik is tarptautines katedros rinktis ar bele koki is vadybos?

vadova rinksites pagal specializacija, leidzia patiems, bet jie pas viena vadova prisiraso per daug tai kitus perduoda kitiems vadovams, bent jau mums taip buvo, as ltai likau pas ta kur norejau bet nemazai merginu buvo perrasytos be jokios ju zinios kitiems vadovams smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Liusii: 10 rugsėjo 2011 - 08:25
QUOTE(Liusii @ 2011 09 10, 09:25)
vadova rinksites pagal specializacija, leidzia patiems, bet jie pas viena vadova prisiraso per daug tai kitus perduoda kitiems vadovams, bent jau mums taip buvo, as ltai likau pas ta kur norejau bet nemazai merginu buvo perrasytos be jokios ju zinios kitiems vadovams  smile.gif

Kazin kuri normaliausia - D. Bernatonyte ar I. Pekarskiene? Pas SImanaviciene gal baisoka kazkaip...o kitu net nepazystu. Gal dar kokia Ciburiene, is isvaizdos bent normaliai atrodo biggrin.gif
Atsakyti