Įkraunama...
Įkraunama...

KTU

Sveikos,
Turiu nemažai knygų ir papildomos, šviestos literatūros prikaupusi per studijų metus. Studijavau Dizaino ir technologijų fakultete... Aprangos mados inžineriją... Jei kuriai kažko reikėtų parašykite man AŽ.

Taip pat galiu pagelbėti su darbų rašymais....
Atsakyti
Sveikos,

Jei kuri nors turit naudingos informacijos/užrašų ar pan. iš:

Marketingo
Marketingo tyrimų
Tarptautinio verslo vadybos

ir galit pasidalint, tai atsiųskit ela.mksl@gmail.com

Būsiu labai dėkinga 4u.gif
Atsakyti
Parduodu KTU ir ne tik ekonomikos studijų mokslinę literatūrą. Visos knygos puikaus stovio. Jei kas domina ir dėl kainos rašykite į až wink.gif

user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
[/quote]
Atsakyti
Labukas gal kas turite darba rase apie lietuvos ekonomine krize? buciau labai dekinga, rasykite i email: coliuke696@hotmail.com 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Liusii @ 2011 09 10, 23:29)
as buvau ekonomikoj o ne vadyboj ,bet jei man reiktu rinktis tai tik Pekarskiene rinkciausi, nerealiai faina moteris  thumbup.gif

As irgi kazkaip prie Pekarskienes linkstu smile.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif

Gal yra kolegiu is Eknomikos ir vadybos f. 5 kurso, besimokanciu Imones veiklos analize? Gal kas zino apie destytoja E. Uziene? Pasialinkite atsiliepimais, busiu labai dekinga 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Tigree @ 2011 09 18, 09:24)
Sveikos 4u.gif

Gal yra kolegiu is Eknomikos  ir vadybos f. 5 kurso, besimokanciu Imones veiklos analize? Gal kas zino apie destytoja E. Uziene? Pasialinkite atsiliepimais, busiu labai dekinga 4u.gif

Yra kolegiu nemažai mirksiukas.gif , po pirmos paskaitos sunku pasakyt kas per dėstytoja, bet paskaitoje manau verta sedėt - vakar išlaikė iki paskutinės minutės karsta.gif
Atsakyti
QUOTE(ERVInga @ 2011 09 18, 12:14)
gg
Yra kolegiu nemažai  mirksiukas.gif , po pirmos paskaitos sunku pasakyt kas per dėstytoja, bet paskaitoje manau verta sedėt - vakar išlaikė iki paskutinės minutės karsta.gif

Super thumbup.gif Gal i a.z. galetum parasyti pagrindine info jei tokia pasake apie pati moduli, turiu galvoje namu darbus atsiskaitymus. Man sutampa sestadieniais dvi paskaitos tuo paciu metu. Kita sestadieni busiu sioje paskaitoje. Ai dar klausimas ar bus papildomos konsultacijos?
Turbut visa paskaita uzdavinius spendet ar ne? Gal kazkaip galeciau juos gauti? Skolinga neliksiu mirksiukas.gif
Atsakyti
sveikos. su naujais mokslo metais. uzklydau paklaust gal kas nors turejot tokias paskaitas:

marketingas
paslaugu ekonomika
tarptautine dalykine komunikacija
verslo strategija

gal kas turit siokios tokios medziagos uzsilikusios? buciau labai dekinga, jei atsiras kas turi premeskit man i emaila dovilyke@gmail.com

jei kas nors is jusu studijuoja verslo administravima iki 4 kurso turiu medziagu galiu pasidalint smile.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Tigree @ 2011 09 18, 12:31)
Super thumbup.gif  Gal i a.z. galetum parasyti pagrindine info jei tokia pasake apie pati moduli, turiu galvoje namu darbus atsiskaitymus. Man sutampa sestadieniais dvi paskaitos tuo paciu metu. Kita sestadieni busiu sioje paskaitoje. Ai dar klausimas ar bus papildomos konsultacijos?
Turbut visa paskaita uzdavinius spendet ar ne? Gal kazkaip galeciau juos gauti? Skolinga neliksiu mirksiukas.gif

Visa informacija yra internete sudėta. Tik pasakė kad kolis bus lapkritį. Sekantį kartą reiktų į paskaitą atsinešti jau pasirinktos įmonės (ND) 3 pasatarųjų metų balansą ir pelno nuostolio ataskaitas. Per paskaitą ir teorijos šiek tiek aiškino ir uždavinius sprendėm (jie yra įdėti tai pat internete) mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikos merginos, prasidejo nauji vargai...
Gal kuri turit bet kokios medžiagos: namu darbus, referatus, koliokviumo ir egzamino klausymus ir pan. susijusios su šiais dalykais:

Įmonės veiklos analizė L.Užienė
Valstybės biudžeto formavimas V.Naraškevičiūtė
Investicijų valdymo pagrindai V. Aleknevičienė
Finansinių išteklių vadyba R. Norvaišienė
Mano el paštas: ariana.moliene@gmail.com

Iš anksto dėkoju smile.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif
gal kas turite uzsilikusiu laboratoriniu darbu is "Veiklos finansavimo modeliai" paskaitos? blush2.gif buciau labai dekinga
antheaa@yahoo.com
Atsakyti