Įkraunama...
Įkraunama...

KTU

QUOTE(ausra2003 @ 2011 09 10, 17:24)
Kazin kuri normaliausia - D. Bernatonyte ar I. Pekarskiene? Pas SImanaviciene gal baisoka kazkaip...o kitu net nepazystu. Gal dar kokia Ciburiene, is isvaizdos bent normaliai atrodo biggrin.gif

as buvau ekonomikoj o ne vadyboj ,bet jei man reiktu rinktis tai tik Pekarskiene rinkciausi, nerealiai faina moteris thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Liusii: 10 rugsėjo 2011 - 22:29
QUOTE(Liusii @ 2011 09 10, 23:29)
as buvau ekonomikoj o ne vadyboj ,bet jei man reiktu rinktis tai tik Pekarskiene rinkciausi, nerealiai faina moteris  thumbup.gif

O iš kur žinot iš kokių vadovų galima rinktis? g.gif
Atsakyti
sveikos,moksliukes,na radau lasiva minutele tai patarsiu is savo patirties,po sio semestro per sesija geriausia rinktis vadovus,is kitu miestu esancioms(ne Kaunietems) patarciau rinktis,tuos,kurie konsultuoja emeilu.pati per visa laika su darbo vadove konsultavausi emeilu thumbup.gif
is ko rinktis? vadovai bus paskirti ir nebutinai,tie kurie jums deste,nebutinai is jusu pasirinktos specializacijos,galit gauti tokius,kurie apie ta dalyka visai nenutuokia,tada tai jau doh.gif
geriausia rinktis tuos,kurie turi daug patirties,sedi komisijoj,ir kelis metus yra recenzentai darbu ar vadovai.
kaip rinktis? parasot norimam destytojui emeila: laba diena esu tas ir anas is tokios anokios grupes,ar sutiktumete buti mano baigiamojo darbo vadovu ir bla bla bla.
jei gaunat atsakyma taip sutinku,viskas daryti nieko nereiks,kai bus skelbiami vadovai automatiskai sarase prie jusu pavardes bus parasytas tas vadovas,niekur kitur pranesti nereikia,jau tas vadovas jus isiraso pas save,aisku geri buna jau isanksto uzimti doh.gif nes max.jie ima 10 studentu gal maziau.
dabar kaip rinktis,aisku ne pagal tai kuri maloni,grazi ir t.t. ziurekit kurios laispsnis didesnis,katedros vadovai ir t..t ax.gif
is finansu patariu: jurgita stankeviciene finansininkams net 2 semestrus desto,paskui rasa norvaisiene thumbup.gif Rytis Krušinskas nepatariu L. Sinevičienė doh.gif
idedu finansu (vadyba) katedros destytojus
Asta Vasiliauskaitė
Rasa Norvaišienė
Dalia Rumšaitė
Šviesa Leitonienė
Aušrinė Lakštutienė
Rytis Krušinskas
A. Cvilikas
V. Deltuvaitė
A. Keršytė
A. Pranckevičiūtė
E. Račickas
L. Sinevičienė
J. Stankevičienė

na kas kitose katedrose iveskite i google marketingo katedros destytojai ktu ir ismes biggrin.gif
na kas neaisku rasykite,nelabai galiu daug issiplesti su savo mazyle ant ranku,kai uzmiega panarsau wub.gif smile.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(labamba @ 2011 09 11, 13:45)
sveikos,moksliukes,na radau lasiva minutele tai patarsiu is savo patirties,po sio semestro per sesija geriausia rinktis vadovus,is kitu miestu esancioms(ne Kaunietems) patarciau rinktis,tuos,kurie konsultuoja emeilu.pati per visa laika su darbo vadove konsultavausi emeilu  thumbup.gif
is ko rinktis? vadovai bus paskirti ir nebutinai,tie kurie jums deste,nebutinai is jusu pasirinktos specializacijos,galit gauti tokius,kurie apie ta dalyka visai nenutuokia,tada tai jau doh.gif
geriausia rinktis tuos,kurie turi daug patirties,sedi komisijoj,ir kelis metus yra recenzentai darbu ar vadovai.
kaip rinktis? parasot norimam destytojui emeila: laba diena esu tas ir anas is tokios anokios grupes,ar sutiktumete buti mano baigiamojo darbo vadovu ir bla bla bla.
jei gaunat atsakyma taip sutinku,viskas daryti nieko nereiks,kai bus skelbiami vadovai automatiskai sarase prie jusu pavardes bus parasytas tas vadovas,niekur kitur pranesti nereikia,jau tas vadovas jus isiraso pas save,aisku geri buna jau isanksto uzimti doh.gif nes max.jie ima 10 studentu gal maziau.
dabar kaip rinktis,aisku ne pagal tai kuri maloni,grazi ir t.t. ziurekit kurios laispsnis didesnis,katedros vadovai ir t..t ax.gif
is finansu patariu: jurgita stankeviciene finansininkams net 2 semestrus desto,paskui rasa norvaisiene thumbup.gif Rytis Krušinskas nepatariu L. Sinevičienė doh.gif
idedu finansu (vadyba) katedros destytojus
Asta Vasiliauskaitė
Rasa Norvaišienė
Dalia Rumšaitė
Šviesa Leitonienė
Aušrinė Lakštutienė
Rytis Krušinskas
A. Cvilikas
V. Deltuvaitė
A. Keršytė
A. Pranckevičiūtė
E. Račickas 
L. Sinevičienė 
J. Stankevičienė

na kas kitose katedrose iveskite i google marketingo katedros destytojai ktu ir ismes biggrin.gif
na kas neaisku rasykite,nelabai galiu daug issiplesti su savo mazyle ant ranku,kai uzmiega panarsau wub.gif  smile.gif  4u.gif

Oho kokia išsami informacija finansininkams 4u.gif
Kaip suprantu galima sveikint susilaukus mažosios princesės wub.gif 4u.gif
Atsakyti
Sveikos gyvos, gerų mokslo metų 4u.gif . Atkuto tema iš po vasaros thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(lairam @ 2011 09 11, 14:10)
Sveikos gyvos, gerų mokslo metų  4u.gif . Atkuto tema iš po vasaros  thumbup.gif

Kaip suprantu ir tave galima sveikinti susilaukus panelytės 4u.gif . Vat kad užderėjo mažylių bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(ERVInga @ 2011 09 11, 14:25)
Kaip suprantu ir tave galima sveikinti susilaukus panelytės 4u.gif . Vat kad užderėjo mažylių bigsmile.gif

Galima smile.gif . Pupso ant kelienių papkį įsikandus biggrin.gif
Atsakyti
lairam, thumbup.gif roziniai sveikinimai,musu mazyles skiria 11 dienu biggrin.gif
Atsakyti
wub.gif
QUOTE(labamba @ 2011 09 11, 14:37)
lairam, thumbup.gif roziniai sveikinimai,musu mazyles skiria 11 dienu biggrin.gif

Ačiuks 4u.gif . Ir tave su tuo pačiu
Atsakyti
QUOTE(lairam @ 2011 09 11, 14:52)
wub.gif
Ačiuks  4u.gif . Ir tave su tuo pačiu

Lairam, dideliausi sveikinimai 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Labai geros naujienos thumbup.gif
Atsakyti
Hmm, pagal nuotraukas ir pavardes blush2.gif išsirinkau tokias dėstytojas, kurios tiktų man į vadoves
J. Banytė, V. Auruškevičienė, A. Rūtelionė, J. Stravinskienė.
Gal ką girdėjot apie jas, gal jums dėstė? Norisi pas normalų žmogų papult smile.gif
Atsakyti
QUOTE(labamba @ 2011 09 11, 13:45)

na kas neaisku rasykite,nelabai galiu daug issiplesti su savo mazyle ant ranku,kai uzmiega panarsau wub.gif  smile.gif  4u.gif

Ačiū už išsamią informaciją smile.gif . Ir didžiausi sveikinimai 4u.gif

QUOTE(lairam @ 2011 09 11, 14:28)
Galima  smile.gif . Pupso ant kelienių papkį įsikandus  biggrin.gif

Sveikinimai 4u.gif
man reikėtų iš vadybos katedros... Gal kas patars ką nors ax.gif
Atsakyti