QUOTE(Reduke27 @ 2011 03 21, 22:04)
Bet dar noriu ir pasisakyti. Nezinau, gal ne i tema, bet neradau tokios temos

Mano mazylis pradejo labai sirgti. Praeita savaite gulejom ligoninej, buvo rotavirusas, savaitgali vel pagulde i ligonine, nes pasigavom bronchialita... Dar suzinojau, kad kraujas nusedes... Zodziu liudnuma

O dar labiau nuliudino pasnekesys su drauge

Taip nuteike, kad neva mano pienas jau neturi reikiamu medziagu kiekio ir todel vaikucio imunitetas silpnas ir kraujukas nusedes! Arba per mazai gauna pienuko, todel ir silpnas organizmas
Manau, kad draugė yra iš tos didžiosios žmonių dalies, kurie labai mėgsta neapgalvotai ,,užduoti" žmogui širdį.......gal ne iš blogos valios, bet visgi....žodis ne žvirblis
Buvo atvejų kai ir aš taip susimąstydavau, nors nuo gimimo maitinu MP, bet 2,5 mėnesiukų pabuvojom ligoninėj, paskui dažnai prie gerklės kabinasi, temperatūra kyla. Tačiau baisu pagalvoti, kiek prikibtų jeigu nemaitinčiau MP

žinoma, šito neišmatuosime

tačiau net ir atmetus tai, kad (rašau kad galbūt, nes tuo netikiu) MP trūksta reikalingų medžiagų, nepamirškime ir kitos- psichologinės naudos, naudos mamai, galų gale materialinės naudos- kiek išleistumėt mišiniams, kiek laiko tiems mišiniams daryti, šildyti reikia

...o argi tai nėra svarbios priežastys ir toliau maitinti
Žinau n vaikų, kurių kraujukas silpnas ir jie maitinami mišiniais, mėsa ir visokiais kitokiais valgiais....
Mano džigitas 9 mėnesių ir MP yra jam pagrindinis maistas ir vaistas

košės labai sunkiai skinasi kelią, jokių kitokių skysčių nepripažįsta...gal šiek tiek neramu, tačiau vystymasis normalus, šlapinimasis ir tuštinimasis taip pat, vaikas gyvys, linksmas, netgi chuliganauja
Nenusiminkit dėl to kraujuko, tik pasitikslinkit- gal vaikui reikia mėsytės šiek tiek, gal geležies preparatų,tačiau MP nenutraukit jokiu būdų

gal būtent jis ir apsaugo, kad vaikelis nesusirgtų dar labiau....
sėkmės