Įkraunama...
Įkraunama...

Maitinančių krūtimi pokalbiai

QUOTE(Kabliuote @ 2011 02 24, 17:44)
<...>
dabar savo mažiuką maitinu krūtimi, norsmums 8 mėnesiukai
<...>
sakau, kam papasakoju- visi sako, ko tu vargsti, baik maitint, vaikas didelis....bet nenoriu- aš kaifuoju žindydama wub.gif mažius tuo labiau wub.gif

8 mėnesiai - tikrai nedaug, dauguma iki metukų ar net dviejų maitina 4u.gif
o tie, kas tau taip sako, tiesiog neturi vaikų arba yra "seno kirpimo" doh.gif (nors mane mama maitino iki 1.5 metukų wub.gif )
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ~Beauty~: 15 kovo 2011 - 22:34
Aš irgi manau, kad mažuti reikia maitinti tol kol išeina thumbup.gif juk taip geriau vaikeliui, o kiekviena mama turi norėti to kas geriau jos vaikui smile.gif
Atsakyti
QUOTE(sandruciukass @ 2011 03 15, 23:41)
Aš irgi manau, kad mažuti reikia maitinti tol kol išeina  thumbup.gif  juk taip geriau vaikeliui, o kiekviena mama turi norėti to kas geriau jos vaikui smile.gif

Ir geriau, ir patogiau thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(cerina @ 2011 03 12, 15:53)
aciu uz patarimus 4u.gif viska bandysim smile.gif
isbandem karta det prie kruties pries prabudima-gavos tas pats doh.gif

Gal būt jam nepatogu gulėti, t.y. nepatogi padėtis maitinimo, pabandykite pakaitalioti. gal pienelis iš karto nebėga? Pašildyti krūtį pabandykite. P.s. nuo pilvuko mums labai padėdavo kai feną plaukų įjungdavome ir šiek tiek šilumos nukreipdavome į pilvuką, kaip ranka nuimdavo ir garsas mažylę ramindavo thumbup.gif
Atsakyti
Mamytės, turiu bėda doh.gif Mano 1,5 mėnesių mažiukas vakar visą dieną nekakojo, buvo labai irzlus, matės, kad skauda pilvuką, o ir pilvukas kietas buvo, krūtį kai duodavau truputi pažysdavo ir spjaudavo rėkdamas (dariau išvada, kad dėl to, jog neišsituštinęs), bandėm viską : guldm ant pilvuko, sportavom su kojytėm, maudėm karštam vandenukį, visas šitas visada padėdavo, o dabar ne, pagailo vaikiuko ir vakare termometrą į šikniuką ikišom tai berniukas iš karto labai gerai išsituštino, dar tada iškart po to maitinant spjaudavo krūtį, bet vėliau nurimo ir labai gerai užmigo. Dabar jis vėl nuo to laiko nekakoja, bijau, kad vėl šiandien taip pat kaip vakar nebūtų schmoll.gif kas čia gali būt ? ar nieko baisaus ? nes kiek girdėjau negalima dažnai termometro kišt.... P.S paskutines dienas nieko naujo ypatingo nevalgiau tik gėriau šviežiai spaustas burokų ir morkų sultis ar galėjo čia vaikiukui taip nuo morkų atsitikt ?
Atsakyti
sandruciukass, 4u.gif
Mp maitinami gali nesituštinti iki 10parų. Normalu.
Taip pat normalu, kad pirmus 3mėn. pakankina pilvukas. Bandykit "lotoso" poza palaikyt/panešiot: paimat vaikutį priglaudžiat jo nugarą prie savo pilvo, laikot viena ranka per pažastis, kita suglaudžiau pėdutę su pėdute ir kilstelit (pritraukiat prie tarpkojo) tarsi patupdot- keliukai į šalis.
Geriau išangės nestimuliuoti, nes taip galima prisižaisti, kad vaikčiui pastoviai reikės išorinio dirgiklio mirksiukas.gif
Atsakyti
sveikos
ga galite padeti. maitinu vaika 3 men, cia jau antras mano vaikas. pirma irgi pati maitinau.. kai pridedu vaika prie kruties, jis pradeda traukti ir tada sudilgcioja taip ir tada ateina daugiau pieno, o dabar jau kelias dienas nejauciu to dilgciojimo ir pienas neateina. vaikas istraukia tiek kiek ten yra ir pradeda verkti. kodel nejauciu to sudilgciojimo. gali buti, kad pieno mazeja, bet vistiek kazkiek turetu "ateiti". padekit. mano vaikas misinio nenori, o man pakankamai nera. su pirmu taip nebudavo, todel nzn. labai lauksiu jusu kimentaru
Atsakyti
QUOTE(Košė-Malošė @ 2011 03 16, 14:38)
sandruciukass,  4u.gif
Mp maitinami gali nesituštinti iki 10parų. Normalu.
Taip pat normalu, kad pirmus 3mėn. pakankina pilvukas. Bandykit "lotoso" poza palaikyt/panešiot: paimat vaikutį priglaudžiat jo nugarą prie savo pilvo,  laikot viena ranka per pažastis, kita suglaudžiau pėdutę su pėdute ir kilstelit  (pritraukiat prie tarpkojo) tarsi patupdot- keliukai į šalis.
Geriau išangės nestimuliuoti, nes taip galima prisižaisti, kad vaikčiui pastoviai reikės išorinio dirgiklio  mirksiukas.gif

Dėkoju 4u.gif bandysim pasinaudot patarimu ax.gif
Atsakyti
tom_cat, 4u.gif
Viskas gerai mirksiukas.gif
Pienuko gamyba ~3mėn. susireguliuoja. Audiniai gerokai aprimo, parisitaikė prie pasiūlos/paklausos.
Jie neramu, ar vaikučiui pakanka mp- pasek šlapinimąsi,- kūdikis turi šlapintis 6 ir daugiau sykių per parą šviesiu, beveik bekvapiu šlapimu. (nesituštint iki 10 parų gali,- normalu)
4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Košė-Malošė @ 2011 03 16, 23:18)
tom_cat,  4u.gif
Viskas gerai  mirksiukas.gif
Pienuko gamyba ~3mėn. susireguliuoja. Audiniai gerokai aprimo, parisitaikė prie pasiūlos/paklausos.
Jie neramu, ar vaikučiui pakanka mp- pasek šlapinimąsi,- kūdikis turi šlapintis 6 ir daugiau sykių per parą šviesiu, beveik bekvapiu šlapimu. (nesituštint iki 10 parų gali,- normalu)
4u.gif

aciu, Kose-Malose.
taip, ir as tikiuosi kad viskas bus gerai. vaikas jau nebeima kruties. sutiksiu nusitraukineti, bet kad jau nelabai ko yra. nusitraukti as moku, su pirmu vaiku teko kokius 3 paskut men nusitraukineti. misini tik nakti kazkiek ikisau, nes diena misinio negeria. nejau cia maitinimo pabaiga?
Atsakyti
tom_cat, 4u.gif
Jei duodi mišinio, maitini buteliuku ir dar+ čiulptiką- tai trumpiausias kelias baigti maitinti. Visa tai tik mažina pienuko gamybą, neprisideda prie stimuliavimo.
Duok dažniau žysti, nemaitink buteliuku, neribok laiko prie krūties, maitink naktį, daugiau oda-oda kontakto ir t.t. mirksiukas.gif
Atsakyti
Labas mamytės 4u.gif aš tokiu klausimu: mano pupai jau greit 10 mėnesių, maitinu savo pienu + primaitinu, aišku, bet naktį mano pupa dar dažnai žindžia, o ir dieną duodu atsigerti.
O mano svoris katstrofiškai nukrito. Tesveriu 48 kg, kai iki nėštumo svėriau 56 kg, vieni kaulai ir oda beliko. blink.gif Būna silpna, svaigsta galva ir pan. Baisu su vaiku ant rankų nualpti? Ar čia susiję su žindymu? Norėčiau maitinti kuo ilgiau, bet gal tai kenkia mano sveikatai? Valgau nedaug, bet vartoju vitaminus, hemoglobinas normalus.
Atsakyti