QUOTE(Loveco @ 2011 03 07, 20:36)
man mistika, kaip nutraukti tiek pieno, jei vaikas isvalgo viska is (.). Nebent traukt is kitos? Bet tada sekantis maitinimas bus "nuskriaustas". Ypac, jei jis anksciau nei po 3 valandu (o to nesuplanuosi, bent jau mano atveju).
Ar jus maitinat pakaitom tai is vienos, tai is kitos kruties? MAn kartais tenka vienu maitinimu is abieju, nes prasosi kleckas

po maitinimo jau nera ka nutrauktinet.
galiu patarti iš savo patirties....pirmiausias nusitraukimas yra sunkiausias, nes man pienuko taip pat yra tik tiek, kiek reikia ir nė lašo į šoną

tai darydavau taip- duodu pažįsti truputį, kad numašint troškuliuką, tada likutį nutraukiu.....po kiek laiko vėl duodu pažįsti, likutį nutraukiu ir faktiškai per tuos du kartus ir pavalgydinu vaiką ir pritraukiu tiek, kiek žinau, kad suvalgys iš buteliuko (iki šiol tik 100 ml suvalgo, o kombinuojant su koše, kurios šiek tiek suvalgo, tai net tų 100 ml neįveikia)....
to pieniuko taip duodant pažįsti, nutraukiant ir pasigamina daugiau, nes į nutraukto pienuko vietą gaminasi naujas.....
pastebėjau, kad kaip sakant ,,užkūrus pienuko fabriką" vėliau viskas einasi lengvai ir viena papildoma porcija visada būna...pabandykit

bet matau, kad Jūsų vaikelis mažiukas, bet ir pienelio kiekis mažesnis reikalingas
nes iš pradžių man taip ir būdavo- vienu sykiu pritraukdavau kokis 30 ml, kitu sykiu 30/40 ...tik aš bijodavau maišyti, tad pašildydavom abu buteliukus ir tik pašildžius sumaišydavom