Dabar ir turi būt RAGAVIMO etapas. Kiekvienas naujas produktas, skonis- didelis stresas organizmui. Dėl to nerekomenduojama įvedinėt naujo skonio (produkto) kai vaikas serga, sirguliuoja, po skiepo, keliaujat.
Kose-malose
Kaip visada uz palaikyma ir patarimus
Mano mergyte sveika, ne po skiepo, nekeliaujam. Tiesiog matyt taip sureagavo organizmas i dvi darzoves. Bet jau viskas gerai. Jau kaip driokstelejo, tai teko ir perrengti ir ilgai prausti
Pasivarte daugiau ant kilimelio ir turim rezultata
Gal per greit sutrizniojau, bet galvoju geriau truputi patrizniot, ir kad butu viskas gerai, negu nekreipt demesio ir paskui turet beda.
Tai darom keliu dienu pertrauka, nera kur mum skubet, turim laiko.
Mano mergyte sveika, ne po skiepo, nekeliaujam. Tiesiog matyt taip sureagavo organizmas i dvi darzoves. Bet jau viskas gerai. Jau kaip driokstelejo, tai teko ir perrengti ir ilgai prausti
Tai darom keliu dienu pertrauka, nera kur mum skubet, turim laiko.
Labai reikia patarimo
Mums jau 12dienu
pirmas penkias dienas valgem mp puikiausiai,papuka paimdavo be problemu,o 6 diena(namo grizom po 3paru) prasidejo-nubunda jau piktutis,pridejus prie kruties muistos galvyte,rankytem,spardos,bet kruties iesko,ima ,meta,vel ima,bet nepataikom,nes labai jau skubam..tada prasideda zviegimas,vargstam koki pusvalandi,buvo ir valanda...galiausiai per stebukla pagauna ir zinda laimingas.to pasekoj speneliai nukentejo,man ir nervai,vaiko gaila....kas mums nutiko ir kaip ispresta sia beda???
Leliukas isnesiotas,svoris normalus,gime po cp...kazkur 9 diena pastebejau,kad sunkiau pakakot,duodam espomiuzano...buteliuko neduodam,soskes atsisakem vakar
Mums jau 12dienu
Leliukas isnesiotas,svoris normalus,gime po cp...kazkur 9 diena pastebejau,kad sunkiau pakakot,duodam espomiuzano...buteliuko neduodam,soskes atsisakem vakar
QUOTE(cerina @ 2011 03 11, 17:06)
Labai reikia patarimo
Mums jau 12dienu
pirmas penkias dienas valgem mp puikiausiai,papuka paimdavo be problemu,o 6 diena(namo grizom po 3paru) prasidejo-nubunda jau piktutis,pridejus prie kruties muistos galvyte,rankytem,spardos,bet kruties iesko,ima ,meta,vel ima,bet nepataikom,nes labai jau skubam..tada prasideda zviegimas,vargstam koki pusvalandi,buvo ir valanda...galiausiai per stebukla pagauna ir zinda laimingas.to pasekoj speneliai nukentejo,man ir nervai,vaiko gaila....kas mums nutiko ir kaip ispresta sia beda???
Mums jau 12dienu
man buvo lygiai tas pats, bet mano mažiukas dar ligoninėj taip muistytis pradėjo, labai išsigandau iš pradžių
QUOTE(cerina @ 2011 03 11, 16:06)
Labai reikia patarimo
Mums jau 12dienu
Mums jau 12dienu
Jei zinai kas kiek laiko valgo, t.y. jei jau yra ritmas, gali bandyt prie kruties deti siek tiek anksciau, t.y. kol nera labai alkanas. Nors jei sunku pakakot, tai geiciausiai su pilvuku problemos, del to ir valgyt nepaima normaliai. Bandyk masazuot pilvuka (sukti ratus pagal laikrodzio rodykle), guldyk ant pilvuko, galima dar vonioj ismaudyti, prisiglausk pries saves, kad pilvukas susiltu.
Sekmes
QUOTE(pikkolo @ 2011 03 12, 12:00)
Jei zinai kas kiek laiko valgo, t.y. jei jau yra ritmas, gali bandyt prie kruties deti siek tiek anksciau, t.y. kol nera labai alkanas. Nors jei sunku pakakot, tai geiciausiai su pilvuku problemos, del to ir valgyt nepaima normaliai. Bandyk masazuot pilvuka (sukti ratus pagal laikrodzio rodykle), guldyk ant pilvuko, galima dar vonioj ismaudyti, prisiglausk pries saves, kad pilvukas susiltu.
Sekmes
Sekmes
aciu uz patarimus
isbandem karta det prie kruties pries prabudima-gavos tas pats
Paklausiu čia, nes vaistų tema apmirusi
Dukrytei pirkdavau vitaminą D3 "Oiledixin", dabar vyrui vaistininkė įdavė "Calcigran" - tinkamas jis? Nes paskaičius anotaciją jis kiek kitokios sudėties nei prieš tai minėtas
(pvz. Oiledixin anotacijoje rašoma duoti po 1 lašą, Calcigran - po 5 lašus)
Ir dar... Po savaitėlės dukrytei bus 6 mėnesiukai
Jau kaip ir reiks pradėti primaitinti kažkiek turbūt (nors su mielu noru maitinčiau vis dar vien tik MP
)
Vat reiks kažkaip iš visų temų "susirinkti" mamyčių patarimus (ypač Košės-Malošės), nes net neįsivaizduoju, nuo ko pradėti
Beje, Koše-Maloše, gal kartais turi vienoje vietoje info (nes turbūt ilgai užtrukčiau, kol rasčiau visus tavo atsakymus) - gal galėtum man až parašyti info
Ojej, kai pagalvoju, nieko neturiu - nei jokių indelių, nei šaukšto vaikiško
Ot dabar patogu - duodi ( . ) ir rami galva, prasidės visokie virimai, trynimai, viduriavimai/kietėjimai ir pan.
Dukrytei pirkdavau vitaminą D3 "Oiledixin", dabar vyrui vaistininkė įdavė "Calcigran" - tinkamas jis? Nes paskaičius anotaciją jis kiek kitokios sudėties nei prieš tai minėtas
Ir dar... Po savaitėlės dukrytei bus 6 mėnesiukai
Vat reiks kažkaip iš visų temų "susirinkti" mamyčių patarimus (ypač Košės-Malošės), nes net neįsivaizduoju, nuo ko pradėti
Beje, Koše-Maloše, gal kartais turi vienoje vietoje info (nes turbūt ilgai užtrukčiau, kol rasčiau visus tavo atsakymus) - gal galėtum man až parašyti info
Ojej, kai pagalvoju, nieko neturiu - nei jokių indelių, nei šaukšto vaikiško
Ot dabar patogu - duodi ( . ) ir rami galva, prasidės visokie virimai, trynimai, viduriavimai/kietėjimai ir pan.
Beauty~,
Neturiu
Laiko dar turi- susirinksi info, nes rekomenduojama nuo pilnų 6mėn. t.y. 7mėnesio pradžioje pradėti primaitinimą.
Dar pasidomėk dėl paskaitos: VŠĮ Pradžių pradžia organizuoja paskaitą apie primaitinimą (~2val.). http://www.pradzia.org/node/376 Parašyk laišką jiems
Nuo pusmečio galima pamažu pereit prie žuvies taukų. Su D- svarbu nepadauginti, o ir saulutė vis dažnaiu džiugina- gaudykit spindulius
Neturiu
Laiko dar turi- susirinksi info, nes rekomenduojama nuo pilnų 6mėn. t.y. 7mėnesio pradžioje pradėti primaitinimą.
Dar pasidomėk dėl paskaitos: VŠĮ Pradžių pradžia organizuoja paskaitą apie primaitinimą (~2val.). http://www.pradzia.org/node/376 Parašyk laišką jiems
Nuo pusmečio galima pamažu pereit prie žuvies taukų. Su D- svarbu nepadauginti, o ir saulutė vis dažnaiu džiugina- gaudykit spindulius
QUOTE(Košė-Malošė @ 2011 03 13, 20:42)
Beauty~,
<...>
<...>
Hmmm, susimaišiau
Ačiū už info
Dėl vitamino D. Darėmės tyrimą - 46.71 (norma 30-100)
Sveikutes si tema ir man aktuali, MUsu pupuliui 8 menesiai ir savaite. Pradejau primaitinti nuo 6.5 menesiu, pirmiausia pabandeme bulves, po to bulves ir morkos, o 7.5 menesiu jau ragavome mesyte. Siuo metu valgo mesa (jautiena, triusiena, kalakutiena, stirniena), darzoves (bulves, morkos, kalafijorai, zirneliai, kopustas, moliugas, cukinija aisku ne viskas kartu bet derinant) , bet vat su kruopienemis kariaujame dar dabar, siek tiek valgo grikiu dribsnius, ir avizinius, po to sunkiai, bet po truputi ipras vaikinukas valgyti.