Becca Fitzpatrick Puolęs angelas dar neskaičiau vykusios knygos apie nefilimus. Ši knyga, deja, nėra išimtis. Man nepatiko. Toks visai jau skaitalas, nesuteikiantis jokio skaitymo malonumo: nei stiliumi, nei siužetu. Nuoširdžiai nerekomenduoju.
Tana French Miškuose užsikabinau nuo pirmo sakinio. Apie vasarą

Labai patiko rašytojos stilius, pasakojimo maniera, tokia... nostalgiška. Ir pats turinys apie: vaikystę, draugystę, pavojus, sunkų detektyvo darbą, psichus, praradimus, pasirinkimus ir jų pasekmes, tylius ir pakvaišusius vakarus, tiesiog apie gyvenimą. O ir detektyvinė linija įdomi, gal kiek mistiška ir intriguojanti. Internete skaičiau atsiliepimų, kad nuvylė pabaiga
(nes viena iš detektyvinių linijų taip ir... nesibaigia), tačiau man tokia pabaiga buvo logiška ir suprantama. Rekomenduoju šilto, gyvenimiško detektyvo mėgėjoms
Maksas Frajus "Saldieji Gravio sapnai" be komentarų, tiesiog... noriu dar, noriu dar, noriu dar ir dar dar dar...
Ir visai nesuprantu, kodėl taip baidžiausi Frajų skaityti rusų kalba, jau baiginėju Ugurbado sugrįžimas ir man patinka, ir gailiuosi, kad visų likusių dalių rusų kalba nenusipirkau...
Vilnietės, labai visų pasiilgau. Susitinkame kitą savaitę, ketvirtadienį, Panoramoje, Gan bei city 18 valandą. Gerai? Kas už