Įkraunama...
Įkraunama...

Knygų skaitytojų klubas, 73 tema

QUOTE(madrugada @ 2011 02 22, 15:33)

laugh.gif
Andriaus Užkalnio rinkėjai, prabalsavę už Andrių Užkalnį biuleteniuose, gaus nemokamą knygą, kurią galės skaityti ir pasidėti į lentynas gražiausioje vietoje, taip papuošdami savo namus ir parodydami visiems savo draugams gerą skonį. Neužmirškime, kad tiktai apsišvietus Lietuva gali eiti į ateitį, kuria mes visi tikime.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Forget: 22 vasario 2011 - 14:47
QUOTE(Forget @ 2011 02 22, 15:46)
laugh.gif
Andriaus Užkalnio rinkėjai, prabalsavę už Andrių Užkalnį biuleteniuose, gaus nemokamą knygą, kurią galės skaityti ir pasidėti į lentynas gražiausioje vietoje, taip papuošdami savo namus ir parodydami visiems savo draugams gerą skonį. Neužmirškime, kad tiktai apsišvietus Lietuva gali eiti į ateitį, kuria mes visi tikime.

lotuliukas.gif lotuliukas.gif doh.gif
Atsakyti
Kad gal jis čia juokauja?.. mastau.gif
Atsakyti
QUOTE(klopedija @ 2011 02 22, 15:54)
Kad gal jis čia juokauja?.. mastau.gif

Tai ne, rimtų rimčiausiai bigsmile.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Becca Fitzpatrick „Puolęs angelas“ – dar neskaičiau vykusios knygos apie nefilimus. Ši knyga, deja, nėra išimtis. Man nepatiko. Toks visai jau skaitalas, nesuteikiantis jokio skaitymo malonumo: nei stiliumi, nei siužetu. Nuoširdžiai nerekomenduoju.
Tana French „Miškuose“ – užsikabinau nuo pirmo sakinio. Apie vasarą biggrin.gif Labai patiko rašytojos stilius, pasakojimo maniera, tokia... nostalgiška. Ir pats turinys apie: vaikystę, draugystę, pavojus, sunkų detektyvo darbą, psichus, praradimus, pasirinkimus ir jų pasekmes, tylius ir pakvaišusius vakarus, tiesiog apie gyvenimą. O ir detektyvinė linija įdomi, gal kiek mistiška ir intriguojanti. Internete skaičiau atsiliepimų, kad nuvylė pabaiga (nes viena iš detektyvinių linijų taip ir... nesibaigia), tačiau man tokia pabaiga buvo logiška ir suprantama. Rekomenduoju šilto, gyvenimiško detektyvo mėgėjoms 4u.gif
Maksas Frajus "Saldieji Gravio sapnai" – be komentarų, tiesiog... noriu dar, noriu dar, noriu dar ir dar dar dar...
Ir visai nesuprantu, kodėl taip baidžiausi Frajų skaityti rusų kalba, jau baiginėju „Ugurbado sugrįžimas“ ir man patinka, ir gailiuosi, kad visų likusių dalių rusų kalba nenusipirkau...

Vilnietės, labai visų pasiilgau. Susitinkame kitą savaitę, ketvirtadienį, Panoramoje, Gan bei city“ 18 valandą. Gerai? Kas už biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(SOFIJA5 @ 2011 02 22, 15:05)
Susitinkame kitą savaitę, ketvirtadienį, Panoramoje, Gan bei city“ 18 valandą. Gerai? Kas už  biggrin.gif

aš už 4u.gif
Atsakyti
Ai nu! bigsmile.gif
Tai tuoj sugalvosiu šūkį - ir eisiu į rinkimus! lotuliukas.gif

Jau sugalvojau! lotuliukas.gif

Vienintelė protinga politika yra atverti kitas, geresnes duris... A. Huxley
http://www.youtube.c...feature=related alc.gif
Atsakyti
QUOTE(madrugada @ 2011 02 22, 15:33)
sveika mirksiukas.gif šitą pradėjau skaityt, tik vyras ja labai susižavėjo, tai teks man palaukti  smile.gif
linksminuos visą rytą: andrius užkalnis dalyvauja rinkimuose  biggrin.gif

o pas mus atvirkščiai biggrin.gif maniškis skaitys po manęs.
Pažiūrėjau nuorodą... Tokia tarybine propaganda padvelkė pioneer.gif Sugeba žmonės.... hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(klopedija @ 2011 02 22, 16:13)
Ai nu!  bigsmile.gif
Tai tuoj sugalvosiu šūkį - ir eisiu į rinkimus!  lotuliukas.gif

Jau sugalvojau!  lotuliukas.gif

Vienintelė protinga politika yra atverti kitas, geresnes duris... A. Huxley
http://www.youtube.c...feature=related  alc.gif

4u.gif alc.gif
Atsakyti
Saule^, o Tu pirkai Pessoa poezijos knygą? g.gif Ko tai nepamenu, kuo gyreisi... g.gif
Atsakyti
QUOTE(madrugada @ 2011 02 22, 14:33)
linksminuos visą rytą: andrius užkalnis dalyvauja rinkimuose  biggrin.gif

lotuliukas.gif humoro jausma jis vis delto turi thumbup.gif man patiko
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2011 02 21, 21:57)
gal kas įsivaizduojat, ar kur galima būtų surasti anksčiau išleistas knygutes apie Petsoną? 'Nelaimingas Petsonas. Sąmyšis darže' ir 'Petsono tortas. Lapių medžioklė'.
Mugėj pirkau vaikui 'Kaip Findusas, būdamas mažas, ėmė ir prapuolė'. Skaitau garsiai dukart per dieną. Kasdien. Mažajam Findusas su Petsonu patinka be galo  wub.gif

kiek pastebiu - daugybė žmonių šių knygų ieško. Vis tikiuosi, kad perleis - kaip kad perleido "Ką žmonės veikia visą dieną".

QUOTE(SOFIJA5 @ 2011 02 22, 15:05)

Maksas Frajus "Saldieji Gravio sapnai" – be komentarų, tiesiog... noriu dar, noriu dar, noriu dar ir dar dar dar...
Ir visai nesuprantu, kodėl taip baidžiausi Frajų skaityti rusų kalba, jau baiginėju „Ugurbado sugrįžimas“ ir man patinka, ir gailiuosi, kad visų likusių dalių rusų kalba nenusipirkau...

koks naujo Frajaus viršelis?

aš tai žinau, kodėl neskaitau rusiškai - nors buvau radau visas Peterburge - man nepatiko popierius, leidimo būdas ir šriftas doh.gif biggrin.gif
Atsakyti