Įkraunama...
Įkraunama...

Knygų skaitytojų klubas, 73 tema

QUOTE(Forget @ 2011 02 21, 16:39)
Aha labai norėsiu  bigsmile.gif  jau norėjau klausti, ar tavo
Ir dar mano kaimynė  liezuvis.gif
Papildyta:
Ir kai pagalvoji, kada savas knygas skaityt, kai skolintos viena kitą veja  doh.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

mano mano nuosava. tongue.gif Pirkta per išpardavimą thumbup.gif

QUOTE(Svajotoja @ 2011 02 21, 17:07)
Sveika prisijungus  4u.gif
Jūnas ir man labai patiko. Skaičiau labai senai, ir tik tiek ir atsimenu, kad labai užkabino.
O "Čiauškutė" daug gerų emocijų sukelia, įdomu ar patiktų, jei skaityčiau dabar - kiek paaugus smile.gif

Turėtų patikti. Dabar skaitydama atradau "kitus kampus" toje knygoje, nei paauglystėje.

QUOTE(saintlina @ 2011 02 21, 21:42)
na, pvz., James Herriot
KAS NUOSTABU IR IŠMINTINGA  4u.gif

drinks_cheers.gif labai gera ir ramu dūšioj buvo, perskaičius šią knygą.
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2011 02 21, 20:42)
na, pvz., James Herriot

QUOTE(Kirkė @ 2011 02 21, 23:02)
drinks_cheers.gif  labai gera ir ramu  dūšioj buvo, perskaičius šią knygą.

Tikrai verta dėmesio knyga. Apie ją pirmiausiai ir pagalvojau. thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2011 02 21, 22:57)
gal kas įsivaizduojat, ar kur galima būtų surasti anksčiau išleistas knygutes apie Petsoną? 'Nelaimingas Petsonas. Sąmyšis darže' ir 'Petsono tortas. Lapių medžioklė'.
Mugėj pirkau vaikui 'Kaip Findusas, būdamas mažas, ėmė ir prapuolė'. Skaitau garsiai dukart per dieną. Kasdien. Mažajam Findusas su Petsonu patinka be galo  wub.gif

dar neseniai "Sąmyšį darže" galima buvo rasti knygynuose. gal dar kur ir užsiliko
Atsakyti
QUOTE(klopedija @ 2011 02 21, 19:07)
Apie "Tobulą skausmą"?
Gal pernelyg chrestomatiška?  g.gif  Labai jau taisyklinga pasirodė.

Nu nee - apie vandenu zeme.

QUOTE(janna @ 2011 02 21, 21:33)
mano klausymas nuskambes daugiau retoriskai ir be adresato, bet.... na, kA tame televizoriuje galima pamatyti, kad juo galima butu pakeisti knyga?  blink.gif 

ar cia as visikai be fantazijos ar kaip?????  g.gif  unsure.gif

Filmus ziuret, zinias, publicistika. Kokie 60 proc. popoliacijos knygu neskaito VISAI.
Atsakyti
QUOTE(bulkute @ 2011 02 22, 00:21)
as irgi nebaigiau, taip ir liko skirtukas vidury knygos...

O aš vis tik vakar pabaigiau ir labai džiaugiuosi biggrin.gif Užsikabinau beveik visai gale, bet bendras įspūdis apie šį romaną labai pasitaisė thumbup.gif
Atsakyti
Atrodo, ilgai dar šalsim verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Dolitlė @ 2011 02 21, 19:31)
M. Frisch „Montaukas“

Nieko nebuvau girdėjusi apie M. Frisch blush2.gif Aprašymas sudomino. Lauksiu atsiliepimo.

QUOTE(saintlina @ 2011 02 21, 21:57)
gal kas įsivaizduojat, ar kur galima būtų surasti anksčiau išleistas knygutes apie Petsoną? 'Nelaimingas Petsonas. Sąmyšis darže' ir 'Petsono tortas. Lapių medžioklė'.

„Sąmyšį“ daugiau nei prieš metus Kaune medžiojau, tai tik BLK Akropolyje radau. Vėliau dar norėjau draugės berniukui padovanoti, jau nebebuvo. Vilniuj gal daugiau užsilikę ax.gif Dolitlė mano prašymu per pernykštę knygų mugę „Lapių“ teiravosi, bet jau niekas nei matė, nei girdėjo ax.gif
Jau net nepamenu, kas šioj temoj Petsono virusą paskleidė. Gal Brūkšniukas ar Mamcė g.gif

Interviu su R. Drazdauskiene http://kauno.diena.l...liuojama-333462
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vitalija: 22 vasario 2011 - 10:07
QUOTE(Alexia @ 2011 02 22, 08:48)
Nu nee  - apie vandenu zeme.
Aišku. mirksiukas.gif
Atsakyti
Iškankinau pagaliau Christopher Harris "Bizantijos Eunuchą". Nu nesu jau tokia jautri visokioms šlykštybėms knygose, bet čia man jų buvo gerokai per daug unsure.gif
man jos net užgožė istorinius įvykius. Tik paskutiniuose psl kiek apmažėjo. Nerekomenduoju
Atsakyti
QUOTE(Vitalija @ 2011 02 22, 11:04)
„Sąmyšį“ daugiau nei prieš metus Kaune medžiojau, tai tik BLK Akropolyje radau. Vėliau dar norėjau draugės berniukui padovanoti, jau nebebuvo. Vilniuj gal daugiau užsilikę ax.gif

O kažin, MEGOS "Vagoje" jau nebėra? Nes "Sąmyšį" tikrai mačiau. Tik va prieš kiek laiko tai buvo, tikrai nepasakysiu, nepamenu. blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Jurgitak @ 2011 02 21, 21:59)
Paskaičiau, ir dabar pasimečiau kurioj temoj klaust. smile.gif Ką pasiūlytumėt šilto ir šviesaus paskaityt, jei patiko A.Miuntės "Knyga apie San Mikelę"?

James Herriot “Kas nuostabu ir išmintinga”. Ray Bradbury "Pienių vynas" 4u.gif

QUOTE(saintlina @ 2011 02 21, 22:42)
na, pvz., James Herriot

drinks_cheers.gif
QUOTE(janna @ 2011 02 21, 23:33)
mano klausymas nuskambes daugiau retoriskai ir be adresato, bet.... na, kA tame televizoriuje galima pamatyti, kad juo galima butu pakeisti knyga?  blink.gif 

ar cia as visikai be fantazijos ar kaip?????  g.gif  unsure.gif

Tai, kad nėra ten ko žiūrėti biggrin.gif Aš ir nežiūriu. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Kirkė @ 2011 02 21, 13:31)
Šiuo metu skaitau  Steno Nadolny "Atrastas lėtumas". Nežinau, kaip abibūdinti ją plačiau, bet ji man patinka.

sveika mirksiukas.gif šitą pradėjau skaityt, tik vyras ja labai susižavėjo, tai teks man palaukti smile.gif o "Jūnas" irgi sudomino.

linksminuos visą rytą: andrius užkalnis dalyvauja rinkimuose biggrin.gif
Atsakyti