Įkraunama...
Įkraunama...

Knygų skaitytojų klubas, 73 tema

QUOTE(saule^ @ 2011 03 03, 16:36)

gal turi paskolint, pabandymui? ax.gif

neturiu, ėmiau iš vaikų bibliotekos - juk rodžiau kur ji cool.gif Vis tikiuosi, kad tą knygą perleis...

Klausiau, kiek yra suaugusių toje bibliotekoje - sakė, beveik pusė biggrin.gif
Atsakyti
Dėl knygų mažiesiems - mano mažiaus mėgstamiausia buvo Vabalų puota , kurią pradėjau jam skaityti gal kai buvo apie 1 metus... labai jam patikdavo eiliuoti ketureiliai, o jeigu dar ir su intonacija gera paskaitydavau, tai prisėdę prie šios knygos praleisdavom nemažai laiko... Rodydavom kaip raganosi muša būgną, jonvabalis pučia dūdą ir t.t.
Dabar jam jau beveik 3, tai einamiausia knyga iš Mažųjų pėdučių serijos Mašinos. Žino visų mašinų pavadinimus, ką kuri mašina veikia. Nėra joje tokių sudėtingų mašinų pavadinimų, kaip čia kažkuri rašė... ax.gif
Atsakyti
Tiesa, Rasma, aš vakar tavo dovanėlę perdaviau Sofijai5, tai manau, kad labai greitai ji tave ir pasieks smile.gif
Atsakyti
QUOTE(dista @ 2011 03 04, 08:58)
Dabar jam jau beveik 3, tai einamiausia knyga iš Mažųjų pėdučių serijos Mašinos. Žino visų mašinų pavadinimus, ką kuri mašina veikia. Nėra joje tokių sudėtingų mašinų pavadinimų, kaip čia kažkuri rašė...  ax.gif

Iš "Mažųjų pėdučių" serijos turime "Pirmąjį žodyną". Parūpinau vienai savo mergytei, kuri, palyginus su sesėm, praktiškai nekalba, galvojau, gal bus paprasčiau kartoti žodžius. Bet ją mėgsta ir "skaito" visos, smagu lygint su panašiais daiktais namie.
Atsakyti
QUOTE(klopedija @ 2011 03 03, 17:04)
Kaip ir taip.  ax.gif
Kuponas galioja metus, sakau, gal kokių naujų ypatingų išleis. hihihi.gif

biggrin.gif nu nu...ziurek nepaveluok,o tai metai gali prabegt,o knygu geru kaip nera taip nera .... beliks tik svajoti su svajones romanais lotuliukas.gif
QUOTE(Fatimaallaa @ 2011 03 03, 23:00)
Luiziana, kažkurią tu čia dieną klausei ar verta pirkti 'Gražiausios Anderseno pasakos', tai galiu pasakyti, kad tikrai labai verta. Iliustracijos labai gražios ir spalvingos, o ir kaina nesikandžioja  biggrin.gif Aš jau savo mažajai nupirkau ją.

Aga,o kaip su tekstu,sako sutrumpintas ir iskraipytas buna? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(luiziana @ 2011 03 04, 09:29)
Aga,o kaip su tekstu,sako sutrumpintas ir iskraipytas buna? unsure.gif

Perskaitėm mes šiandiena pirmąją pasaką apie undinėlę, nugi man labai patiko. O dėl teksto, tai tekstas yra atpasakotas Agnes Wandewiele, bet pasakos turinys nei kiek neiškraipytas.
Atsakyti
QUOTE(Fatimaallaa @ 2011 03 03, 23:00)
O aš šiandiena pabaigiau Bret Easton Ellis 'American psycho' (Amerikos psichopatas). Esu sukrėsta šia knyga. Viskas prasideda ne taip jau ir baisiai, bet kuo tolyn tuo žiauryn ir iškrypeliškiau, o pabaiga buvo visai netikėta. Labai žiauri ir netgi vietomis šlykšti, gašli, bet įtraukianti ir kažkuom patraukianti. Net gi buvo nemažai vietų iš kurių aš labai skaniai pasijuokiau. Ją galima labai įvairiai vertinti ir daug ką įžvelgti. Bet tikrai GRIEŽTAI NEREKOMENDUOJU jautriems ir silpnos psichikos žmonėms.

kazkada maciau filma "American psycho", kazin jis pagal sita knyga? nezinai? jei taip, reiks biblej paieskot g.gif
Atsakyti
QUOTE(Gemma @ 2011 03 04, 17:41)
kazkada maciau filma "American psycho", kazin jis pagal sita knyga? nezinai? jei taip, reiks biblej paieskot  g.gif

Pagal šitą, bet filmas ne toks žiaurus kaip knyga, yra vietų kurios aprašomos knygoje filme neparodomos. Vienu žodžiu, filmas kiek sušvelnintas.
Atsakyti
QUOTE(Gemma @ 2011 03 04, 19:41)
kazkada maciau filma "American psycho", kazin jis pagal sita knyga? nezinai? jei taip, reiks biblej paieskot  g.gif

taip, tas pats. Aš tau galėsiu paskolinti, nes pirkau per KM. Ji maždaug iš "Kovos klubo" "Prisukamo apelsino" serijos. Apie beprasmį smurtą.
Papildyta:
Pažiūrėjau filmą pagal Saramago "Aklumą". Nepatiko visiškai schmoll.gif Jokios idėjos, tik fantastika
Atsakyti
QUOTE(Jurzole @ 2011 03 02, 22:34)
Neprisimenu "Reicel..." (nors lyg ir skaiciau... neistrigo matyt), bet "Rebeka" tai man labai labai patiko. Klasika, sakyciau.

Na gal reikes vis tik pabandyti Rebeka kad, jau baigiat mane itikinti. Gal kas pageidauja uz mane du darbus iki treiadienio parasyti? lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Forget @ 2011 03 04, 18:22)
Papildyta:
Pažiūrėjau filmą pagal Saramago "Aklumą". Nepatiko visiškai  schmoll.gif  Jokios idėjos, tik fantastika

"Aklumo" ekranizacijos nemaciau, taciau ar tai nera tik musu vertinimo prizme, nes knygoje taipogi neizvelgiau jokios idejos, o tik fantastika su tiek minciu, kiek galeciau izvelgti tokio tipo filmuose, kaip "2012". mirksiukas.gif

Luizianos deka pagaliau pradedu susipazinti su Jodi Picoult kuryba. 4u.gif Po 200 psl. sunku vertinti literaturine "Mano sesers globejo" verte, taciau jau dabar zinau, kad tai is tu knygu, kuriu nesinori paleisti is ranku, neperskaicius iki galo... Panasiai kaip "Begantis paskui aitvara", romanas stiprus savo emocine puse su stipriais heroju psichologiniais portretais. Sukrecia aprasoma tema, taciau dar daugiau susimastyti privercia kiekvieno veikejo mintys tam tikrais gyvenimo momentais ir apie ta pati ivyki... Kol kas "keliu kepure" pries Picoult. cool.gif
Atsakyti
QUOTE(tutele @ 2011 03 04, 20:40)
Luizianos deka pagaliau pradedu susipazinti su Jodi Picoult kuryba. 4u.gif Po 200 psl. sunku vertinti literaturine "Mano sesers globejo" verte, taciau jau dabar zinau, kad tai is tu knygu, kuriu nesinori paleisti is ranku, neperskaicius iki galo...

Netekus vilties sulaukti kol kas nors is kur nors paskolins man ta knyga, pradejau ieskineti naudotu knygu parduotuvese angliskai. Kol kas dar neradau, nors seniau buvau maciusi. Kaip jau atrasiu, kibsiu smile.gif "19 minuciu" man labai patiko. Jau tokia itraukianti...
Atsakyti