Įkraunama...
Įkraunama...

Masažuotojų salonas- 8

QUOTE(susidomejus @ 2012 02 16, 18:25)
naura, paaiskink man durnai, kokiu tikslu daromas liposazo masazas veidui. Kuo jis ten ypatingas?

Nemanyciau, kad tu durna lotuliukas.gif Liposazas labaiu tinka rauksleles norincioms sumazinti, ar ju prevencijai, pagurklio mazinimui, pabrinkusiu voku, patamsejusiu paakiu kamuojamoms moterims. Jis daromas mazdaug nuo 25 metu. Jis skiriasi nuo kitu, kad yra truputi kitoks lotuliukas.gif O jei rimtai, tai jis kur kas stipresnis, labaiu patempiantis, orientuotas ne i visa veida, o i atskiras jo problematines zonas. Ir dar man asmeniskai labai patinka, nes jame daug masazuojama galva wub.gif O siaip kaip ir visi veido masazai, taip ir sis yra GERRRIS 4u.gif
P.S.labas rytas visoms 4u.gif
Sedziu, geriu arbata darbe su is Kaziuko parsinestom baronkom smile.gif Kaip jus visos uzsilaike?
Atsakyti
Puikiai thumbup.gif Sniegas tirpsta, akyse šviesėja smile.gif
Atsakyti
QUOTE(naura14 @ 2012 03 04, 08:52)
Nemanyciau, kad tu durna  lotuliukas.gif Liposazas labaiu tinka rauksleles norincioms sumazinti, ar ju prevencijai, pagurklio mazinimui, pabrinkusiu voku, patamsejusiu paakiu kamuojamoms moterims. Jis daromas mazdaug nuo 25 metu. Jis skiriasi nuo kitu, kad yra truputi kitoks  lotuliukas.gif O jei rimtai, tai jis kur kas stipresnis, labaiu patempiantis, orientuotas ne i visa veida, o i atskiras jo problematines zonas. Ir dar man asmeniskai labai patinka, nes jame daug masazuojama galva wub.gif O siaip kaip ir visi veido masazai, taip ir sis yra GERRRIS 4u.gif
P.S.labas rytas visoms  4u.gif
Sedziu, geriu arbata darbe su is Kaziuko parsinestom baronkom smile.gif  Kaip jus visos uzsilaike?

du metus vaziavau i Kaziuka i Vilniu, siemet tingiu, ir eisiu kita savaitgali pasizmoneti i Kaziuka Kaune wink.gif
Atsakyti
QUOTE(susidomejus @ 2012 03 04, 16:46)
du metus vaziavau i Kaziuka i Vilniu, siemet tingiu, ir eisiu kita savaitgali pasizmoneti i Kaziuka Kaune wink.gif

Tai tas pats Kaziukas atvaziuos ir i Kauna. Nemanau, kad bus kazkas naujo. Bet siaip siemet ziauriai didelis ir zmoniu ziauriai daug..
Atsakyti
QUOTE(naura14 @ 2012 03 04, 16:59)
Tai tas pats Kaziukas atvaziuos ir i Kauna. Nemanau, kad bus kazkas naujo. Bet siaip siemet ziauriai didelis ir zmoniu ziauriai daug..

siaip nieko nereikia is esmes, tik paziopsot
Atsakyti
Labas rytas!
Truputi paveluotai, bet sveikinu su moteru diena! 4u.gif
Kaip darbai, namai, nuotaikos?
Grizau is tos parodos, galesiu kita savaitgali palyginti su Pelene 2012. Siaip viskas labai patiko, knygu ir kosmetikos pavyzdziu prisipirkau (nemokamai ju nedalino beveik niekas). Sudalivavau keleta seminaruose. Gaila, is dekoratyvines kosmetikos nemaciau mano nuziuretu kompaniju, teks su jomis susisiekti kitaip. Tekstiles pavyzdziu sake atsius i Lietuva. Visumoj buvo naudinga ten apsizvalgyti. Labai daug demesio skyre kosmetologijai, priauginamom blakstienom ir savaiminiam idegiui. Maciau pedikiuro kedziu istobulintu iki kosmoso erdvelaiviu uz 6000 svaru. =]

Eisite i Pelene?
Atsakyti
QUOTE(Hegesihora @ 2012 03 09, 11:09)
Labas rytas!
Truputi paveluotai, bet sveikinu su moteru diena!  4u.gif
Grizau is tos parodos, galesiu kita savaitgali palyginti su Pelene 2012. Siaip viskas labai patiko, knygu ir kosmetikos pavyzdziu prisipirkau (nemokamai ju nedalino beveik niekas). Sudalivavau keleta seminaruose. Gaila, is dekoratyvines kosmetikos nemaciau mano nuziuretu kompaniju, teks su jomis susisiekti kitaip. Tekstiles pavyzdziu sake atsius i Lietuva. Visumoj buvo naudinga ten apsizvalgyti. Labai daug demesio skyre kosmetologijai, priauginamom blakstienom ir savaiminiam idegiui. Maciau pedikiuro kedziu istobulintu iki kosmoso erdvelaiviu uz 6000 svaru. =]

Eisite i Pelene?

Labas smile.gif
Tai cia apie masaza nieko nesuzinojai, tik kosmetika, pedikiuras ir erdvelaiviai smile.gif
O jei kalbet apie masazus (nes cia masazuotoju salonas), tai senoviskai mastau - nieko ner geresnio uz masazisto rankas, nei kokie stebuklindi kremai ar prietaisai, ar kokios medziagos uz tukstancius svaru smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Hegesihora @ 2012 03 09, 10:09)
Labas rytas!
Truputi paveluotai, bet sveikinu su moteru diena!  4u.gif

Eisite i Pelene?

Labas rytas visoms,
is as priseidedu prie paveluotu sveikinimun su musi diena 4u.gif 4u.gif 4u.gif
O Tu saunuole, papasakok daugiau, kaip ten kas. Ir man labai patinka tokie dalykai, kai gali pasisemti naujoviu ir po to grizti namo su trenksmu smile.gif)
O del pelenes, tai nezinau, ar apsimoka gaisti laika, as jau keli metai is eiles ja nusiviliu sad.gif
Atsakyti
Tiesa, apie masazus jokiu ypatingu naujienu. Buvo tie zoleliu maiseliai su rankena, kokoso kriaukles. Jie daugiau reklamavo naujus kremus ir panasiai biggrin.gif O nauju stebuklingu prietaisu atsiranda pastoviai. Kaip ir luksus salonu, kurie tokiu prisiperka noredami issiskirti tarp konkurentu.

Ko labiausiai pasigendu cia Lietuvoj, tai geru knygu. Pvz, Vilniuje neradau absoliuciai nei vienos knygos apie spa/grozio salonu versla, vadyba ir marketinga. Technisku knygu kaip viena ar kita masaza atlikti ko gero dar rasciau. Todel labai apsidziaugiau, kad ten galejau isigyti butent su salonu verslo vadyba susijusiu knygu. As dar turiu perskaityti kruva surinktos makulaturos, tikriausiai dar rasiu ko naujo nepastebeto.
Man keista buvo, kad pvz prie depiliaciju niekur nemaciau cukraus pastos. Visur tik vaskas. Man asmeniskai cukraus depiliacija kur kas malonesne.
Spa uniformu graziu buvo, didelis pasirinkimas irgi.

As ne karto nesu buvus Peleneje, todel idomu =]
Atsakyti
Mergaites, turiu klausima apmastymams. Kaip Jus pasielgtumete, noredamos iseiti ilgesniu atostogu? Cia kalba ne apie menesi , o apie metus. Ka daryti su pastoviomis klientemis? Imtumete kazka, kas dirbtu vietoj jusu ar paprasciausia paliktumete likimo valiai ir po to sugrize i darbus, vel po truputi rinktumetes klientura ar bandytumete susigrazinti senaja? Kazkaip mastau, kaip pasakyti klientems, kad atsiprasau, bet rytoj vietoj manes ateis kita... Kas kita butu salone, o kai dabar ateina pas mane.. Nezinau.. Laukiu jusu patarimu 4u.gif 4u.gif Kaip profesionaliu 4u.gif
Atsakyti
As imciau pavaduotoja tam laikotarpiui. Lengviau issaugoti esamus klientus nei paskui rinkti is naujo. Ir klientams galesi pasiulyti alternatyvu, jie jaus, kad jie tau rupi.
Atsakyti
QUOTE(Hegesihora @ 2012 03 09, 11:46)
As imciau pavaduotoja tam laikotarpiui. Lengviau issaugoti esamus klientus nei paskui rinkti is naujo. Ir klientams galesi pasiulyti alternatyvu, jie jaus, kad jie tau rupi.

Bet is tikro labai sunku atrasti, kuri darytu mano proceduras, myletu darba ir noretu buti samdine.. O as tada irgi turesiu pastoviai dirbti ir tarpininkauti.. O as noreciau , bent jau dabar taip mastau, nuo darbo visiskai atitrukti ir kazkiek pailseti, kad po to sugrizti su naujomis jegomis. O gal geriau viska baigti, o tik po to sugrizti su naujomis akcijomis, nuolaidomis ir maldaujanciomis sugrizti zinutemis biggrin.gif
Atsakyti