QUOTE(Assigonia @ 2012 03 22, 18:36)
sveikos. vis pagalvoju, kad norėčiau dirbti masažiste, bet.. nežinau nuo ko pradėti, kur mokintis? gal pradžiai užtektų kursų kažkokių ir tada jei pamatyčiau, kad tai tikrai mano sfera, tai ir studijas baigčiau.. ar jūs visos turite medicininius išsilavinimus?
Ne visos. Bet jei rimtai tuo uzsiimt, tai medicininis issilavinimas didelis didelis privalumas, suteikiantis daugiau galimybiu.
Is tavo parasymo taip ir neaisku nori ar nenori (jei nesi tikra ar tai tavo sfera)

QUOTE(Assigonia @ 2012 03 22, 17:59)
na manau, kad tai tavo ar ne tavo sfera pamatai dirbdamas.. dirbu dabar savo kažkada buvusį svajonių darbą ir jau baigiu išsikvėpti, matau, kad ka-ką reikia keisti, o širdis linksta į grožio sferą..
Jei linksta i grozio sfera, pabandyk buti kosmetologe, nes bet kokiu atveju reikes medicininio issilavinimo. Bet pradziai gali pradeti nuo kursu, o paskui matysi. Nes jei darysi proceduras daugiau veidui, reikes pabaigti kosmetologija, jei trauks kunas-kineziterapija, slauga ar kazka pan..O bandyti visada reikia, nu maza ka, o gal?..
QUOTE(Assigonia @ 2012 03 22, 20:31)
natura14, ačiū už puikų patarimą
aš kažką panašaus galvoju
labiausiai mane domina proceduros su prietaisais kažkodėl - t.y. vakuuminiai masažai, bei depiliacijos ir pan..

Tikriausiai kad turi paklausa ir gerai apmokami.
O kam dar mokytis tada masazo? Vedziosit su prietaisu po kuna ir valio

perskaičiau visą temą, pastebėjau, kad čia merginos nemėgsta 'konkurenčių', tai neįsižeisiu :)na aš pirmiausia galvoju apie save - kokių man procedūrų reikia, to manau reikia ir kitiems.. . tiesiog galvoju labiau apie kosmetologinį darbą ir planuoju pradžiai lankyti kursus, bet domina ir masažai atliekami starvac aparatais..
QUOTE(Assigonia @ 2012 03 22, 19:56)
perskaičiau visą temą, pastebėjau, kad čia merginos nemėgsta 'konkurenčių', tai neįsižeisiu :)na aš pirmiausia galvoju apie save - kokių man procedūrų reikia, to manau reikia ir kitiems.. . tiesiog galvoju labiau apie kosmetologinį darbą ir planuoju pradžiai lankyti kursus, bet domina ir masažai atliekami starvac aparatais..
Cia bendraujancios jau yra pereje sita pradziu pragara, tai visos labbai realistiskai ziuri i tai ir dar realistiskaiu atsakineja nepiesaiant rozinemis spalvomis. O kad mes busime konkurentes, nemanau, nes klientai atsirenka pagal save. Neabejoju, kad net jei gretimuose kabinetuose dirbtume, viena kitai netrukdytume

Tiesiog liudna, kai jau pacioj pradzioj, net uzuomazgoj idejos zmogus apie starvac kalba. Tuoj zodis 'masazas" isvis isnyks

QUOTE(dinazaure @ 2012 03 22, 21:02)
Tiesiog liudna, kai jau pacioj pradzioj, net uzuomazgoj idejos zmogus apie starvac kalba. Tuoj zodis 'masazas" isvis isnyks 

Tas tai taip
Kazkas man sake, kad Skandinavijos krastuose sunku rasti masazuotoja, kuris masazuoja rankomis, uztat, kad tokia paslauga butu labai brangi, daug pigiau ir paprasciau zmogu istatyt i aparata

Sveikos! =]
Pagaliau pavasaris!!!

Linkiu visoms daugiau sypsenu, daugiau ikvepimo ir daugiau jegu!
Assigonia, sveika prisijungus
Naura, ar jau apsisprendei? Kada planuoji pailseti? Susidomejus, man atrodo ta Skandinavija visai paciuozus, feminizmas, socializmas, dabar ir masazuotojas tik mygtukus maigys.
Juk masazo metu zmogus dovanoja prisilietimo energija kitam zmogui. Butent to zmones siais laikais labai issiilge - siltu prisilietimu. Koks aparatas gali tai atstoti?
Pagaliau pavasaris!!!

Linkiu visoms daugiau sypsenu, daugiau ikvepimo ir daugiau jegu!
Assigonia, sveika prisijungus

Naura, ar jau apsisprendei? Kada planuoji pailseti? Susidomejus, man atrodo ta Skandinavija visai paciuozus, feminizmas, socializmas, dabar ir masazuotojas tik mygtukus maigys.