QUOTE(Teri @ 2012 06 08, 17:46)
Sveikutes visos!malonu suaipazinti.rasau,nes turiu problema,galvoju gal kas patars.Dirbu Spa,per diena tenka padaryti 3-5 valandinius masazus,bet tik pora kartu per savaite,zodziu ,tikrai nepersidirbu.bet pradejo skaudeti rankos riesa.jauciu,kad galiu padryti vos svelnu masaziuka.gal yra koks tepalas,kad numalsintu skausma?gal kokie pratimai sustiprinti toms vietoms?O gal tai reiskia,kad mano rankos per silpnos?as sitoj srity dar visai neseniai,liudna bus jei nebegalesiu dirbt
Man tas pats buvo... dariau dariau masazus, anticeliulitinius, medaus ir ... nusilpo sanariukai. Pazymejima i stalciu ir viskas. Bet po kurio laiko drauge isjudino. Dabar su aparaciuku darau proceduras plius lengvas masaziukas. Ir proceduros veiksmingos ir nepavargstu ir klijentai patenkinti. Pasimokinau dar veido masaziuku ir labai viskas sauniai einasi. Ir dziaugiuosi kad drauge istraukt ta pazymejima is stalciaus padejo, nes man taip patinka sitas darbas

noriu tobuleti, dar visko daug ismokti , depiliacijas manikiurus ir t.t. kad galeciau isgrazinti moterytes nuo galvos iki koju.
Beje gal atsirastu kaunieciu, kurios pamokintu masazu su akmenimis, aromaterapinio masazo, atpalaiduojancio ar kokio(na tokiu kur nereik jegos) depiliacijos, manikiuro? Aisku ne dykai.