Įkraunama...
Įkraunama...

Masažuotojų salonas- 8

Kaip su masazais vasara merginos?

Man nuo ilgu vaiksciojimu norisi tik koju masazu....mmm...

smile.gif
Atsakyti
QUOTE(lotta23 @ 2012 08 08, 17:15)
smile.gif

Koju, pedu masazas - visada geris smile.gif
Atsakyti
QUOTE(lotta23 @ 2012 08 08, 16:15)

smile.gif

kur taip ilgai vaikstai, lotta?
Atsakyti
Oi, kartais su vezimu aš taip greitai lekiu, į kalną į pakalne...visa mano mankšta dabar siom dienom :-)
Atsakyti
Oi, masazuotoju salonas net 5 puslapyje!

Kur jus, ką taip veikiate!
4u.gif
Atsakyti
vienos dirba, kitos lialius augina smile.gif
Atsakyti
Ooo kazka praleidus, kuri cia ta su leliu?

Buvau gimtadienineje 'pamper day' šeštadienį, paauglems ir mamai masazus 5 nugaros ir viena galvos Mamai jų atsigauti po 'triuso' jos dariau.

Ar populiaru LT tokie pasilepinimu vakareliai tarp moterų kai atvaziuoja kas į namus.

(aš dar ir nagus lakavau prie visa to)
4u.gif
Atsakyti
QUOTE(lotta23 @ 2012 10 22, 14:44)
Ooo kazka praleidus, kuri cia ta su leliu?

Buvau gimtadienineje 'pamper day' šeštadienį, paauglems ir mamai masazus 5 nugaros ir viena galvos Mamai jų atsigauti po 'triuso' jos dariau.

Ar populiaru LT tokie pasilepinimu vakareliai tarp moterų kai atvaziuoja kas į namus.

4u.gif

Praleidai;) ne tu viena su vezimu lakstai i kalnus ir svajoji apie koju masaza;) as ir dar viena musu kolege,kurios vardo neminesiu,tegul jei nori,prisiduoda pati,beveik tuo paciu metu pagausinom seimas vyrais:)
O jei kalbant apie pasilepinimu vakarelius,tai as esu gavusi kvietima jame padirbeti,bet neturejau tiek laiko. Tai reiskia kazkas panasaus ir pas mus egzistuoja.. Nors kiek zinau,labiau paplite pirtininkai,su savo ritualais,savo gamintais kremukais,tepaliukais,masaziukais..
O kaip jus visos laikotes? Darbu daug? As jau visai atitrukau..
Atsakyti
Pagausinom, pagausinom rolleyes.gif
Atsakyti
Tai niaura ir benux sveikinu! 4u.gif

Kokie dziaugsmai, tikiuosi viskas gerai einasi!

Kiek jau laiko jūsų maziesiems!? (sorry gal ir prie nicku jūsų parašyta)

Taip, cia tokie pasilepinimai populiarus yra.

Žmones nori kad viskas kuo paprasčiau butu ir gerai! Kam is namu eit, ieskot, parkuotis kai cia 'savuose patogumuose' galima visa tai atlikti ;-)

Su darbais tai viska dabar tik darau po 6 vakaro (mano mažasis į darželį nebeeina, brangu, serga dažnai ten o moket vistiek reikia, tai pertrauka žiemai)
Bet mums taip tinka, daugelis tik tada ir tegali ta laiką 'sau' skirti po darbu.
4u.gif
Atsakyti
QUOTE(lotta23 @ 2012 10 22, 14:44)

4u.gif

na faina labai, mane kviete, bet irgi nevaziavau padirbeti, nes neturejau laiko. Kolkas i namus nevazineju, nes masazo stala reiketu kartu veztis, nejuokai gaunasi tada, sunkus jisai...

QUOTE(benux @ 2012 10 23, 11:12)
Pagausinom, pagausinom  rolleyes.gif

aaaa, o negirdejau, kad kas girtusi thumbup.gif Labai tyliai gausinai 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo susidomejus: 23 spalio 2012 - 14:42
Na, kazkaip garsiai gausint nesinorejo, o kai jau rezultatas ant ranku, galima pasidziaugt ax.gif
Tarp musu leliu 4 dienu skirtumas biggrin.gif
Atsakyti