Įkraunama...
Įkraunama...

Amarilių pakerėtos

Oi kaip gražu Bogota superinė wub.gif wub.gif wub.gif ir baltas labai labai gražus,vienu žodžiu tikras pavasaris biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Eglužė žiemos @ 2011 03 01, 16:56)
Lemon lime, bet dabar suabejojau g.gif  o gal visdėlto Moonlight?

Net neabejok - nei čia Lemon Lime, nei Moonlight. 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Steputė: 01 kovo 2011 - 17:55
QUOTE(Steputė @ 2011 03 01, 19:54)
Net neabejok - nei čia Lemon Lime, nei Moonlight.

Steput nesuk man smegenų lotuliukas.gif , aš ir taip neatrenku. Bet 80 proc. kad Lemon Lime. Palangės grožis ir kažkoks raudonas
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Eglužė žiemos: 01 kovo 2011 - 18:27
QUOTE(Eglužė žiemos @ 2011 03 01, 20:24)
kažkoks raudonas

Panašu i "Basuto"
Atsakyti
Mergaites,na ir groziu pridejot wub.gif thumbup.gif

Ice tea brauk is mano sarašų ROYAL VELVET verysad.gif Pirkau kaip Velveta,o pažydo liūtas unsure.gif (kas liudniausia kad pirkta is musiskės forumietės) cool.gif
Atsakyti
QUOTE(zebrina @ 2011 03 02, 10:45)
Mergaites,na ir groziu pridejot wub.gif  thumbup.gif

Ice tea brauk is mano sarašų ROYAL VELVET verysad.gif Pirkau kaip Velveta,o pažydo liūtas unsure.gif (kas liudniausia kad pirkta is musiskės forumietės) cool.gif

Tikrai liūdna,bet gal žmogus ne iš blogos valios taip pardavė.O mūsų Ice Tea kažkur dingusi doh.gif blink.gif gal nebedraugauja blink.gif
Papasakosiu vakarykštį nutikimą iki ašarų prisijuokiau,atėjo vakar vakare pas vyrą kaimynas,tipo gėlininkas doh.gif lotuliukas.gif ir sako oho kiek čia daug amarilių žydi doh.gif kokie gražūs ir t.t.priėjo prie žydinčios Dancing Quen ir sako ,o šita kokia gražuolė Pentarda doh.gif ir pavadinimas gražus, lotuliukas.gif lotuliukas.gif žinosiu dabar koks pavadinimas šitos gražuolės (aš užsirašiau,kad žinočiau kam skirtas)...Va kaip būna thumbup.gif
Atsakyti
Gražūs raudoni žiedai 4u.gif , aš irgi panašių tikėjausi blush2.gif , bet ...
Pražydo mano naujokas šįryt, bet ne toks kokio norėjau, bet vistik gražu
user posted image
O čia senasis baltukas(vienas žiedelis jau peržydėjo)
user posted image
Atsakyti
QUOTE(zebrina @ 2011 03 02, 08:45)

Ok, kai tik prisėsiu prie sąrašo (darbe) iš karto ir sutvarkysiu mirksiukas.gif O tu nebandei atsimainyti g.gif

QUOTE(GIZZI5 @ 2011 03 02, 09:46)
O mūsų Ice Tea kažkur dingusi doh.gif  blink.gif gal nebedraugauja blink.gif

Nedingus nedingus mirksiukas.gif Tiesiog ligoniuką slaugau- tai PC retai įsijungiu rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Ice tea @ 2011 03 02, 12:32)

Nedingus nedingus  mirksiukas.gif Tiesiog ligoniuką slaugau- tai PC retai įsijungiu  rolleyes.gif

Ligoniukui 4u.gif tegul greičiau sveiksta smile.gif
Atsakyti
QUOTE(zebrina @ 2011 03 02, 10:45)
Mergaites,na ir groziu pridejot wub.gif  thumbup.gif

nepergyvenk. Jei mano Royal Velvet turės vaikų - galėsiu perleisti
user posted image
Atsakyti
QUOTE(milereta @ 2011 03 02, 00:41)
Panašu i "Basuto"

pagal visagalės googlės foto, nepanašu schmoll.gif . Maniškis labiau oranžinis, na kaip tie palangės grožiai.
Niekaip nesigavo pagaut tikro raudonumo.

Šita foto - naujausias pirkinys iš senukų (ukmergės pl.), tik kol atsinešiau nuo vėjo nesugebėjau apsaugot žiedo doh.gif . Buvo dar vienas toks dar su pumpurais, bet žiedkotis ligotas, neėmiau. Galvojau per vasarą šitą atpenėsiu ir kitais metai džiaugsiuos normaliu žydėjimu biggrin.gif Bet Spalvos ir nesugebėjau normalios išgaut, iš tikrųjų labiau sodresnė ir pustoniu tamsesnė
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Eglužė žiemos: 02 kovo 2011 - 16:48
QUOTE(Eglužė žiemos @ 2011 03 02, 17:36)
Šita foto - naujausias pirkinys iš senukų (ukmergės pl.), tik kol atsinešiau nuo vėjo nesugebėjau apsaugot žiedo doh.gif . Buvo dar vienas toks dar su pumpurais, bet žiedkotis ligotas, neėmiau. Galvojau per vasarą šitą atpenėsiu ir kitais metai džiaugsiuos normaliu žydėjimu biggrin.gif Bet Spalvos ir nesugebėjau normalios išgaut, iš tikrųjų labiau sodresnė ir pustoniu tamsesnė

Kaip tu cia ji nufotkinai? thumbup.gif
Atsakyti