Įkraunama...
Įkraunama...

Amarilių pakerėtos

Bordo spalvos amarilių yra Megos Senukuose ax.gif
Atsakyti
su pavasariu smile.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(adra @ 2011 03 03, 10:48)
su pavasariu  smile.gif

Gražu wub.gif
Atsakyti
Šis turejo buti ROYAL VELVET unsure.gif

user posted image

user posted image

Bandysiu dar atsikeist,gal tikrai žmogus ne is piktos valios,gal sumaišė..tikiuosi

viskas issispres smile.gif

Lutpede jei ka-turesiu minty mirksiukas.gif
Ice tea sveikatytes ligoniukui 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(zebrina @ 2011 03 03, 12:24)

Bandysiu dar atsikeist,gal tikrai žmogus ne is piktos valios,gal sumaišė..tikiuosi

viskas issispres smile.gif

Parašyk žinutę, gal netyčia, juk visoms klaidų pasitaiko ax.gif
Atsakyti
Zebrina,gražus raudonukas,ar čia tikrai Red Lion g.gif pas mane pvz.žymiai tamsesnis ir krašteliai nesibanguoja schmoll.gif bet,kad ne velvetas tai faktas
Atsakyti
gal galėtų kas man atsakyti - jei baltą amarilį įsodinčiau į vazoną, kuriame auga 12 raudonų amarilių - ar jie nesusikryžmintų? iš anksto ačiūkas rolleyes.gif

Atsakyti
QUOTE(Medeilė @ 2011 03 03, 12:49)
gal galėtų kas man atsakyti - jei baltą amarilį įsodinčiau į vazoną, kuriame auga 12 raudonų amarilių - ar jie nesusikryžmintų? iš anksto ačiūkas rolleyes.gif

Aš tikrai nesodinčiau,dvylika raudonų tikrai gražu biggrin.gif -kam tryliktas g.gif
Atsakyti
QUOTE(jediara @ 2011 03 03, 10:27)
Parašyk žinutę, gal netyčia, juk visoms klaidų pasitaiko  ax.gif

Jau parasiau smile.gif gal pavyks atsikeist..
GIZZI5 gražus,bet kai tokiu kruva turi,tai zinai ax.gif rolleyes.gif o taip laikiau bordo(o ir vaiku gal 3 pas šį auga,taip tikejaus velvetuku unsure.gif )
Atsakyti
QUOTE(GIZZI5 @ 2011 03 03, 12:54)
Aš tikrai nesodinčiau,dvylika raudonų tikrai gražu biggrin.gif -kam tryliktas g.gif

labai noriu balto, bet mėgstu, kad augalai po vieną nesibastytų, ar nieko baltučiui neatsitiktų? neparaudonuotų? g.gif
Atsakyti
mano amarilis sudurniavo visai leidzia du kotus o ant vieno koto jau 5 ziedai bando skleistis,kazin nesunyks kai tiek daug ziedu krauna? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Medeilė @ 2011 03 03, 11:04)
labai noriu balto, bet mėgstu, kad augalai po vieną nesibastytų, ar nieko baltučiui neatsitiktų? neparaudonuotų? g.gif

Paraudonuotų IR patrylikuotų. 4u.gif
Atsakyti