Įkraunama...
Įkraunama...

Amarilių pakerėtos

user posted image
user posted image
Turėjo būti Hot Pink,o kas pražydo g.gif
Atsakyti
QUOTE(GIZZI5 @ 2011 03 06, 16:48)

Turėjo būti Hot Pink,o kas pražydo g.gif

Bet vis tiek labai gražus wub.gif
Atsakyti
QUOTE(merga @ 2011 03 05, 23:44)
Skleidžiasi mano "RED LION"

Na, tiesiog siaubingai nevykusios nuotraukos. Sakyčiau, - temos taršalai. irnesakyk.gif
Papildyta:
QUOTE(Medeilė @ 2011 03 06, 08:40)
tikras simpatulis, labai gražus thumbup.gif

Baisiai tau reikėjo pakartoti tas temos šiūkšles? Nemoki atsakynėti nekartodama nuotraukų? 2.gif Tai išmok vieną kartą. Ne taip jau čia ir sudėtinga. nail.gif
Atsakyti
QUOTE(jediara @ 2011 03 06, 16:59)

Prikarksėjai;bus gražu jei pražys Hot pink,bet dabar kuičiu guglėj ir nerandu kas per daiktas,iš pradžių galvojau,kad obuoliukas,bet obuoliuką turiu tikrai netoks ir kvepia šitas kitaip g.gif ir žiedlapiai tokie truputį pakramtyti g.gif
Atsakyti
QUOTE(jediara @ 2011 03 06, 14:59)

Banaliausia pasaulyje paguoda. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Steputė @ 2011 03 06, 16:17)
Banaliausia pasaulyje paguoda.  doh.gif

Bet ir saves pateikimo budas nekoks... Liudna,ir baisoka cia uzejus prasizengti schmoll.gif Bet toks grazus eilerastis gime ax.gif
Amarile kaip kapure-niekas sitokios neturi :lotuliukas
Raudonas liutukas,tik du ziedeliai g.gif Pirmas zydejimas...
Atsakyti
QUOTE(amarrile @ 2011 03 06, 21:35)
Bet ir saves pateikimo budas nekoks... Liudna,ir baisoka cia uzejus prasizengti schmoll.gif 

drinks_cheers.gif Neliko čia malonaus bendravimo verysad.gif
Atsakyti
Aišku,forumuose galima(jei tik norima) save pateikti bet kokiame amplua,bet sakyčiau Stepute gerokai peržengiate žmoniškumo ribas.

Gal kas duos patarimą kaip elgtis man su tokiu užsispyrusiu svogūnu, kuris pernai peržydėjęs stovi kaip ''užsikonervavęs'' t.y neišleido nei vieno lapelio,ir stovi toks iki šiol.Pats svogūnas nedidelis,kietokas,turi šaknis,vasarą vasarojo trašioje lysvėje,po galais ko jam trūksta?Gal tai kokia liga tai mesiu lauk...
Atsakyti
Pasiskaitau retkarčiais šią temą apie amarilius ir niekaip nesuprantu, kam jis skirtas: amariliams ar plevėsų nesubrendusių mergiščių pliurpalams. Jūs tur būt niekad neskaitote normalių forumų kitomis kalbomis apie amarilius(o gal ir nemokate jokios kitos kalbos) ir net nesuprantate , kas turi būt rašoma. Yra forumas "paplepėjimai" ir ten rašykit ką tik norite,rašykite viena kitai kokius tik norite komplimentus, nes šioje temoje apie amarilius 70-80 procentų informacijos neturi nieko bendro su tema.Na o jei ir toliau rašysite visokias nesąmones, tai ir aš prisidėsiu prie Jūsų bendravimo, bet vartosiu tokius žodžius ir frazes, kokių Jūs šiame forume dar neskaitėte.
Atsakyti
QUOTE(Lewisia @ 2011 03 06, 21:55)
Aišku,forumuose galima(jei tik norima) save pateikti bet kokiame amplua,bet sakyčiau Stepute  gerokai peržengiate žmoniškumo ribas.

Gal kas duos patarimą kaip elgtis man su tokiu užsispyrusiu svogūnu, kuris pernai peržydėjęs stovi kaip ''užsikonervavęs'' t.y neišleido nei vieno lapelio,ir stovi toks iki šiol.Pats svogūnas nedidelis,kietokas,turi šaknis,vasarą vasarojo trašioje lysvėje,po galais ko jam trūksta?Gal tai kokia liga tai mesiu lauk...

kantrybes. Labai jau jie uzsispyre smile.gif Matyt gal veliau nuejo miegoti, kad kietai imiges. As tai saviskius kietai imigusius budinu padedama arba siltai, arba ant palanges ant saules, arba ir siltai, ir sviesiai. Is karto pradeda busti smile.gif
o i komentarus merginos nekreipkit demesio, visur tokiu dalyku buna. Ka padarysi..
Papildyta:
QUOTE(kaimietė @ 2011 03 06, 22:22)
Na o jei ir toliau rašysite visokias nesąmones, tai ir aš prisidėsiu prie Jūsų bendravimo, bet vartosiu tokius žodžius ir frazes, kokių Jūs šiame forume dar neskaitėte.

Aciu, mes tam reikalui Stepute turim lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(giedre.vilnius @ 2011 03 06, 21:50)
Aciu, mes tam reikalui Stepute turim  lotuliukas.gif

Oi, nesakyk mirksiukas.gif . Kur dvi stos... lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Steputė: 07 kovo 2011 - 10:21
QUOTE(kaimietė @ 2011 03 06, 21:22)
ir aš prisidėsiu prie Jūsų bendravimo, bet vartosiu tokius žodžius ir frazes, kokių Jūs šiame forume dar neskaitėte.

Negąsdinkit blink.gif Mes JAUTRIOS tongue.gif hihihi.gif hihihi.gif

Ir šiaip- kas nemokat skaityti tarp eilučių ir esat jautrus "pasisakymams", tai doctor.gif , nes visur ir visada bus šokiruojančių savo sumanumu lotuliukas.gif Toks gyvenimas, kaip sakant mirksiukas.gif Visiems turi atsirasti vietos biggrin.gif

Pas mane ant palangės pasirodymo laukia šeši žiedstiebiai mirksiukas.gif thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ice tea: 07 kovo 2011 - 10:36