Įkraunama...
Įkraunama...

Amarilių pakerėtos

net pekis ziedus sukrove thumbup.gif ir dar antra kota leidzia lotuliukas.gif
Atsakyti
Mane tai dar vis tas spalvu susimaisymas domina. Mama sake, kad tulpes is tikruju taip daro smile.gif
O jeigu raudonui ziedui pradejus skleisti, as nukarpyciau kuokeles (ar piesteles), nu zodziu, tas, kur gali apdulkinti? Gal tada neperimtu raudonos spalvos?
Man cia striokas, bo susodinau po tris svogunus i vazona, o ziurau, kad panasiu metu zydes...
O dabar Red Charmas skleidziasi dar, o salia tas oranzinis liliputas pastatytas, tai jau praktiskai naktim nemiegu biggrin.gif
Atsakyti
user posted image
user posted image
Sveikos 4u.gif Šitas nabagiukas žydėjo rugpjūčio mėn,iki dabar tik toks schmoll.gif kame reikalas ?
Atsakyti
QUOTE(GIZZI5 @ 2011 03 08, 15:26)
Sveikos  4u.gif Šitas nabagiukas žydėjo rugpjūčio mėn,iki dabar tik toks schmoll.gif kame reikalas ?

Aš manau, kad jis tipo miega mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(giedre.vilnius @ 2011 03 08, 15:25)
Mane tai dar vis tas spalvu susimaisymas domina.

Aš praeitais metais buvau sukišus po tris- nu kol kas visi savom spalvom žydi mirksiukas.gif Šiais metais vėl sukišau, bet pakeičiau trijules, t.y. su kitais tongue.gif
O vaikai, tai iš viso visi vienam lovelyje ax.gif
Atsakyti
QUOTE(giedre.vilnius @ 2011 03 08, 17:25)
Mane tai dar vis tas spalvu susimaisymas domina. Mama sake, kad tulpes is tikruju taip daro smile.gif
O jeigu raudonui ziedui pradejus skleisti, as nukarpyciau kuokeles (ar piesteles), nu zodziu, tas, kur gali apdulkinti? Gal tada neperimtu raudonos spalvos?
Man cia striokas, bo susodinau po tris svogunus i vazona, o ziurau, kad panasiu metu zydes...
O dabar Red Charmas skleidziasi dar, o salia tas oranzinis liliputas pastatytas, tai jau praktiskai naktim nemiegu biggrin.gif

Tas oranžinis liliputas rastų saugią vietą pas mane mirksiukas.gif o jei rimtai mano močiutė nuo senų laikų augino amarilius ir kai aš pradėdavau ko nors lysti prie palangės visada sakydavo,kad po mano užuolaidų pajudinimo ar vazonų perstatymo jos amariliai tik plykst ir raudoni doh.gif vėl turės eit pas kaimynką balto.

QUOTE(Ice tea @ 2011 03 08, 17:33)
Aš manau, kad jis tipo miega  mirksiukas.gif
Papildyta:

Aš praeitais metais buvau sukišus po tris- nu kol kas visi savom spalvom žydi  mirksiukas.gif Šiais metais vėl sukišau, bet pakeičiau trijules, t.y. su kitais  tongue.gif
O vaikai, tai iš viso visi vienam lovelyje  ax.gif

Gal ilgokai vacation1.gif na dar ir pasigirsiu assa.gif MOTERS DIENOS PROGA gavau Moonlight (svogūną to dar nebuvo)bet kaip man patiko supratingas tas mano brangusis.
Atsakyti
QUOTE(GIZZI5 @ 2011 03 08, 16:26)
Sveikos  4u.gif Šitas nabagiukas žydėjo rugpjūčio mėn,iki dabar tik toks schmoll.gif kame reikalas ?

aha, miega. Pas mane irgi tokiu yra, ypac mazesniu, pamirsusiu paskutini lapa nudziovinti, o vaikiukai salia tai apskritai sunkiai migdosi, uz tai jie ir lapu daugiau turi.
Kai kurie miegaliai tik dabar tiktai pradeda po biski kisti nosis..
Papildyta:
QUOTE(Ice tea @ 2011 03 08, 16:33)

Aš praeitais metais buvau sukišus po tris- nu kol kas visi savom spalvom žydi  mirksiukas.gif Šiais metais vėl sukišau, bet pakeičiau trijules, t.y. su kitais  tongue.gif
O vaikai, tai iš viso visi vienam lovelyje  ax.gif

Nu bet vaikai tai nezydi, tai speju, cia apsimainymas spalvomis negalioja..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo giedre.vilnius: 08 kovo 2011 - 15:58
QUOTE(giedre.vilnius @ 2011 03 08, 17:57)
aha, miega. Pas mane irgi tokiu yra, ypac mazesniu, pamirsusiu paskutini lapa nudziovinti, o vaikiukai salia tai apskritai sunkiai migdosi, uz tai jie ir lapu daugiau turi.
Kai kurie miegaliai tik dabar tiktai pradeda po biski kisti nosis..

Tai kai po biškį kiša nosį tai tvarka,šitas po žydėjimo persodintas,atskirti du vaikai doh.gif po kurio laiko išdygo šone vaikas,beveik pradėjau džiaugtis,kad prabudo,o jis iš vidaus vaikuojasi g.gif
Atsakyti
QUOTE(giedre.vilnius @ 2011 03 08, 16:25)

Spalva perduoda tik raudoni kaimietukai. Visi veisliniai neturi dominuojanciu spalvos genu mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Eglužė žiemos @ 2011 03 08, 15:38)
nu čia tai jau dark pink biggrin.gif , nes pink tai kaip ir šviesi turėtų būt biggrin.gif barbiškai rūžava spalva
Įspūdingai atrodo kai abu kotai ruošiasi žydėt

realiai ir yra sviesiai rozinis cia fotografe kalta blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(rusneliukas @ 2011 03 08, 18:23)
Spalva perduoda tik raudoni kaimietukai. Visi veisliniai neturi dominuojanciu spalvos genu  mirksiukas.gif

aleliuja!
Atsakyti
Red Charm is Sheteligo pagaliau atsibudo smile.gif o pirkau tai lapkriti biggrin.gif
user posted image
o cia palyginimui su oranziniu liliputu - tai gal kas nors zinot, kas jis toks?
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Elzė @ 2011 03 07, 20:43)
lotuliukas.gif šitas geras  lotuliukas.gif  Dar viena cirkininkė  biggrin.gif

Nu jo. Kartu su tavimi tikrai gaunasi DVI. doh.gif
Papildyta:
QUOTE(rusneliukas @ 2011 03 08, 17:23)
Spalva perduoda tik raudoni kaimietukai. Visi veisliniai neturi dominuojanciu spalvos genu  mirksiukas.gif

Iš kur žinai? Juk nesi proto minaretas? doh.gif
Papildyta:
QUOTE(GIZZI5 @ 2011 03 08, 15:26)

Čia gal iš serijos KOLIBRI. Tai jiems dažnai taip nutinka. Mesk lauk. Ir dūšiai ramiau bus, ir kitiems meileniams sveikiau. A ne? irnesakyk.gif
Atsakyti