Įkraunama...
Įkraunama...

Amarilių pakerėtos

QUOTE(pavilonyte @ 2011 03 15, 19:44)
labutis, jungiuosi į meilenių augintojų gretas

Oi prašom 4u.gif ,o dar su tokiais grožiais wub.gif
Atsakyti
QUOTE(zebrina @ 2011 03 15, 11:07)
Ynka thumbup.gif  wub.gif gal atliekama-suaugusi toki turi? ax.gif

Suaugsiu neturiu ,maziuku tai bus smile.gif
Atsakyti
Labas rytas ,pražydo mano naujokas iš Prismos ,atseit Sweet pink,aišku ,kad ne toks schmoll.gif ,gal pasdakysit į ką labiau panašus?
user posted image

na merginos ,jau atšilo ,pavasaris wub.gif ,gal jau šturmuosim tuos lenkus ax.gif ,siuntinuką siųsim?
Atsakyti
Atejau pasigirti ir mano amarili prazydejo du ziedukai. blush2.gif ax.gif

user posted image
user posted image
Papildyta:
O ka jus darote kai nuzydi as pirma karta auginu is svoguno . Nusipirkau senukose ir va suzydejo, tik apgavo mane ten nupiesta buvo kad toks sviesiai ruzavas bus kaip zundytes nuotraukoje o prazydo raudonas. Girdejau reik nukirpti ziedkoti ir toliau sviesoje auginti ar kur paslept tamsiai?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gintare0704: 16 kovo 2011 - 11:51
Sveiki dar karta, va katik ejau paziureti kaip laikosi mano raudonas grazuolis, galvoju reikia jau palaistyti ogi ziuriu ant svoguno apatines dalies kazkokie raudoni taskiukai kaip ir demels tokios kas ten galetu buti? blink.gif stai nuotraukytes bet nalabai matosi fotoparatas negalejo kitaip pritraukti doh.gif
user posted image
user posted image
Atsakyti
QUOTE(gintare0704 @ 2011 03 16, 13:23)
Sveiki dar karta, va katik ejau paziureti kaip laikosi mano raudonas grazuolis, galvoju reikia jau palaistyti ogi ziuriu ant svoguno apatines dalies kazkokie raudoni taskiukai kaip ir demels tokios kas ten galetu buti? blink.gif  stai nuotraukytes bet nalabai matosi fotoparatas negalejo kitaip pritraukti doh.gif
user posted image
user posted image

Nepergyvenk, viskas jam gerai biggrin.gif Sveikas, kaip ridikas biggrin.gif
Paprastai tu dėmelių nesimato, nes svogūnas buna aptrauktas lukštu, o pas tave jis apnogintas.
Atsakyti
QUOTE(Angelux @ 2011 03 16, 13:50)
Nepergyvenk, viskas jam gerai  biggrin.gif Sveikas, kaip ridikas  biggrin.gif
Paprastai tu dėmelių nesimato, nes svogūnas buna aptrauktas lukštu, o pas tave jis apnogintas.

aciu nurimau kai pirau svoguna labai gerai mat aptrintas jis buvo beveik be lukstu o va sita vieta taip buvo lukstas bet jis buvo nukrites tiesiog talipas tai as ji pakeliau laisviausiai kaip plunksna nuo grindu ir paziurejau kad kazkas raudona Tia tada gerai kad gerai smile.gif smile.gif
Atsakyti
user posted image
Jewel
user posted image
Atsakyti
labutis, kokie grožiai, GIZZI5- Jewel thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(GIZZI5 @ 2011 03 16, 16:28)

Fantastika, superinis gėliukas bigsmile.gif
Atsakyti
Matėt Rimi dabar -30 kai kuriom gėlėm, tame tarpe ir amariliams. Kaina 9.99 gaunasi
Atsakyti
QUOTE(gintare0704 @ 2011 03 16, 13:23)
Sveiki dar karta, va katik ejau paziureti kaip laikosi mano raudonas grazuolis, galvoju reikia jau palaistyti ogi ziuriu ant svoguno apatines dalies kazkokie raudoni taskiukai kaip ir demels tokios kas ten galetu buti? blink.gif  stai nuotraukytes bet nalabai matosi fotoparatas negalejo kitaip pritraukti doh.gif

Manau, kad raudonlige. Kai persodinsi, teks apipjaustyt..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo giedre.vilnius: 16 kovo 2011 - 15:48