Atejau pasigirti ir mano amarili prazydejo du ziedukai.
Papildyta: O ka jus darote kai nuzydi as pirma karta auginu is svoguno . Nusipirkau senukose ir va suzydejo, tik apgavo mane ten nupiesta buvo kad toks sviesiai ruzavas bus kaip zundytes nuotraukoje o prazydo raudonas. Girdejau reik nukirpti ziedkoti ir toliau sviesoje auginti ar kur paslept tamsiai?
Sveiki dar karta, va katik ejau paziureti kaip laikosi mano raudonas grazuolis, galvoju reikia jau palaistyti ogi ziuriu ant svoguno apatines dalies kazkokie raudoni taskiukai kaip ir demels tokios kas ten galetu buti? stai nuotraukytes bet nalabai matosi fotoparatas negalejo kitaip pritraukti
Sveiki dar karta, va katik ejau paziureti kaip laikosi mano raudonas grazuolis, galvoju reikia jau palaistyti ogi ziuriu ant svoguno apatines dalies kazkokie raudoni taskiukai kaip ir demels tokios kas ten galetu buti? stai nuotraukytes bet nalabai matosi fotoparatas negalejo kitaip pritraukti
aciu nurimau kai pirau svoguna labai gerai mat aptrintas jis buvo beveik be lukstu o va sita vieta taip buvo lukstas bet jis buvo nukrites tiesiog talipas tai as ji pakeliau laisviausiai kaip plunksna nuo grindu ir paziurejau kad kazkas raudona Tia tada gerai kad gerai