Įkraunama...
Įkraunama...

Amarilių pakerėtos

Ačiū už pagyras aciuks.gif
Atsakyti
Sulaukiau likusių iš Schetelig'o Dancing Qeen ir Double Roma, pirktų praeitą rudenį žiedų.
Nesitikėjau, kad taip įsimylėsiu Dancing Queen - be galo gražus žiedas. wub.gif
Double Roma - tikras lėtapėdis. Labai lėtai auga žiedpumpuris ir laaaabai lėtai skleidžiasi žiedas...
Dancing Qeen ir Double Roma
user posted image
Atskirai:
Dancing Queen
user posted image
O čia Lady Jane. Šiemet jos žiedai ne tokie ryškūs kaip pernai.. Bet vis tiek labai gražu.
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo milereta: 17 kovo 2011 - 07:53
QUOTE(milereta @ 2011 03 17, 08:48)
Sulaukiau likusių iš Schetelig'o Dancing Qeen ir Double Roma, pirktų praeitą rudenį žiedų. Nesitikėjau, kad taip įsimylėsiu Dancing Queen - be galo gražus žiedas. wub.gif
Dancing Qeen ir Double Roma
user posted image
O čia Lady Jane. Šiemet jos žiedai ne tokie ryškūs kaip pernai.. Bet vis tiek labai gražu.
user posted image

Labai grazus ziedai wub.gif smile.gif
Atsakyti
QUOTE(milereta @ 2011 03 17, 09:48)

Be galo graži Lady Jane wub.gif wub.gif ir karalienė labai simpatiška,dabar aš irgi laukiu L J žydėjimo antro stiebo,tikiuosi bus gražesnė už pirmąjį doh.gif mano exotica atsibudo wub.gif leidžia du žiedstiebius,jau laukiu kada pasirodys rolleyes.gif o išoperuotasis Moonlaght taip sparčiai auga,kad tuoj galėsiu irgi pasirodyti thumbup.gif
Pamiršau pagrindinį klausimą doh.gif ar tikrai Jewel kvepia ar man su uosle netvarka?Pernai tikrai nebuvau atkreipusi į tai dėmesio,ir žydi jis man kažkaip vešliasniais žiedais.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo GIZZI5: 17 kovo 2011 - 08:22
ojoj kokie grožiai čia skleidžiasi thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Labai gražūs žiedai wub.gif Pas mane skleidžiasi Double Record ax.gif
Atsakyti
QUOTE(jediara @ 2011 03 17, 11:34)
Labai gražūs žiedai  wub.gif Pas mane skleidžiasi Double Record  ax.gif

Bus įdomu palyginti. 4u.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
Man siandien teko operuoti Lemon Lime is rojalio parsisiusta sad.gif stovejo vienoj vietoj iki siol tie islinde lapeliai,,,daba lyg sakneles lyst pradejo, svogunas kietas,bet sakau dugneli patikrinsiu del visa ko.... ir ka minksta doh.gif gerai kad negiliai...apipjausciau dziovinu daba ant saulikes po to zelenke tepsiu ir tada patubdysiu as ji ant smelio-zvyriuko karta labai man pasiteisini sitas varijantas su cibuliu is TARP GELIU ax.gif ir dugnas neperdregsta ir ''zeme'' salia bet tuoj pat viskas nubega, labai liuks tokiems atgaivinimams thumbup.gif ziuresiu kaip man cia seksis g.gif dar tiek daug suplojau doh.gif
Papildyta:
OI ax.gif

milereta, GIZZI labai grazus ziedynai wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pentarda: 17 kovo 2011 - 14:02
paš mane pradango kažkur raidė š tik be paukščiuko, tai švepluošiu:

o kaip jūš darote, kai nušiperkat naują amarylį? Iškart peršodinate? o jei jiš šu žiedštiebiu? ir toš žemėš tokioš kaip pjūvenoš atrodo g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Elzė: 17 kovo 2011 - 16:23
milereta, labai gražūs žiedai thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Elzė @ 2011 03 17, 18:12)
paš mane pradango kažkur raidė š tik be paukščiuko, tai švepluošiu:

o kaip jūš darote, kai nušiperkat naują amarylį? Iškart peršodinate? o jei jiš šu žiedštiebiu?  ir toš žemėš tokioš kaip pjūvenoš atrodo  g.gif

pralinksmino šveplavimas blush2.gif
Paprastai jie būna pasodinti durpėse ir persodinam kai nužydi. Bet jei serga svogūnas, tada nėr ko laukt - lupam gydom ir įsodinam į normalias žemes

Nors man pilnaviduriai baisulingo susižavėjimo nekelia, bet raudonas (aiški diagnozė biggrin.gif ) krito į akį
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Eglužė žiemos: 17 kovo 2011 - 16:31
QUOTE(Eglužė žiemos @ 2011 03 17, 18:28)

Nors man pilnaviduriai baisulingo susižavėjimo nekelia, bet raudonas (aiški diagnozė biggrin.gif ) krito į akį

O man pilnaviduriai patys gražiausi ax.gif
Atsakyti