Sulaukiau likusių iš Schetelig'o Dancing Qeen ir Double Roma, pirktų praeitą rudenį žiedų.
Nesitikėjau, kad taip įsimylėsiu Dancing Queen - be galo gražus žiedas.
Double Roma - tikras lėtapėdis. Labai lėtai auga žiedpumpuris ir laaaabai lėtai skleidžiasi žiedas...
Dancing Qeen ir Double Roma

Atskirai:
Dancing Queen

O čia Lady Jane. Šiemet jos žiedai ne tokie ryškūs kaip pernai.. Bet vis tiek labai gražu.
Nesitikėjau, kad taip įsimylėsiu Dancing Queen - be galo gražus žiedas.

Double Roma - tikras lėtapėdis. Labai lėtai auga žiedpumpuris ir laaaabai lėtai skleidžiasi žiedas...

Atskirai:
Dancing Queen

O čia Lady Jane. Šiemet jos žiedai ne tokie ryškūs kaip pernai.. Bet vis tiek labai gražu.

QUOTE(milereta @ 2011 03 17, 08:48)
Sulaukiau likusių iš Schetelig'o Dancing Qeen ir Double Roma, pirktų praeitą rudenį žiedų. Nesitikėjau, kad taip įsimylėsiu Dancing Queen - be galo gražus žiedas.

Labai grazus ziedai

QUOTE(milereta @ 2011 03 17, 09:48)
Be galo graži Lady Jane

Pamiršau pagrindinį klausimą

ojoj kokie grožiai čia skleidžiasi

Labai gražūs žiedai
Pas mane skleidžiasi Double Record

QUOTE(jediara @ 2011 03 17, 11:34)
Bus įdomu palyginti.

Man siandien teko operuoti Lemon Lime is rojalio parsisiusta
stovejo vienoj vietoj iki siol tie islinde lapeliai,,,daba lyg sakneles lyst pradejo, svogunas kietas,bet sakau dugneli patikrinsiu del visa ko.... ir ka minksta
gerai kad negiliai...apipjausciau dziovinu daba ant saulikes po to zelenke tepsiu ir tada patubdysiu as ji ant smelio-zvyriuko karta labai man pasiteisini sitas varijantas su cibuliu is TARP GELIU
ir dugnas neperdregsta ir ''zeme'' salia bet tuoj pat viskas nubega, labai liuks tokiems atgaivinimams
ziuresiu kaip man cia seksis
dar tiek daug suplojau 
Papildyta:
OI
milereta, GIZZI labai grazus ziedynai

Papildyta:
OI

milereta, GIZZI labai grazus ziedynai

paš mane pradango kažkur raidė š tik be paukščiuko, tai švepluošiu:
o kaip jūš darote, kai nušiperkat naują amarylį? Iškart peršodinate? o jei jiš šu žiedštiebiu? ir toš žemėš tokioš kaip pjūvenoš atrodo
o kaip jūš darote, kai nušiperkat naują amarylį? Iškart peršodinate? o jei jiš šu žiedštiebiu? ir toš žemėš tokioš kaip pjūvenoš atrodo

milereta, labai gražūs žiedai

QUOTE(Elzė @ 2011 03 17, 18:12)
paš mane pradango kažkur raidė š tik be paukščiuko, tai švepluošiu:

pralinksmino šveplavimas

Paprastai jie būna pasodinti durpėse ir persodinam kai nužydi. Bet jei serga svogūnas, tada nėr ko laukt - lupam gydom ir įsodinam į normalias žemes
Nors man pilnaviduriai baisulingo susižavėjimo nekelia, bet raudonas (aiški diagnozė

QUOTE(Eglužė žiemos @ 2011 03 17, 18:28)
Nors man pilnaviduriai baisulingo susižavėjimo nekelia, bet raudonas (aiški diagnozė

O man pilnaviduriai patys gražiausi