QUOTE(Indre.M @ 2011 03 25, 21:28)
Ech
QUOTE(giedre.vilnius @ 2011 03 25, 21:26)
Oj, mergaiciukes...
Zodziu yra taip. Patys lenkai negavo savo amariliu siuntos. Ir siais metais pas juos amariliu nebebus. Taigi, kas uzsaket kitokias geles, tos bus (pfu pfu pfu, kai atsius bus viskas aisku), o uz amarilius grazinsiu pervestus pinigelius, kai lenkai man juos grazins.
Stai tokios tokeles... Gal kitais metais labiau pasiseks, jeigu dar bandysim
Zodziu yra taip. Patys lenkai negavo savo amariliu siuntos. Ir siais metais pas juos amariliu nebebus. Taigi, kas uzsaket kitokias geles, tos bus (pfu pfu pfu, kai atsius bus viskas aisku), o uz amarilius grazinsiu pervestus pinigelius, kai lenkai man juos grazins.
Na ką padarysi,aišku gaila,bet...iš kitos pusės
QUOTE(GIZZI5 @ 2011 03 25, 22:46)
Na ką padarysi,aišku gaila,bet...iš kitos pusės
darysim mainus
vietoje ane
Pas mane jau pradeda matytis kurie amariliukai turės lėliukų
Kurie?
QUOTE(jediara @ 2011 03 25, 22:49)
Carmen tikrai,Picotee,dar bent penki,bet pasimetę pavadinimai tai laukiu kol žydės.
QUOTE(GIZZI5 @ 2011 03 25, 23:12)
Carmen tikrai,Picotee,dar bent penki,bet pasimetę pavadinimai tai laukiu kol žydės. 
Mano "silpnybė" - pilnaviduriai
QUOTE(jediara @ 2011 03 25, 23:36)
A,galvojau Exotica,bet ta gražuolė nesivaikuoja
QUOTE(GIZZI5 @ 2011 03 25, 23:57)
Ši - išimtis
QUOTE(giedre.vilnius @ 2011 03 25, 20:26)
Oj, mergaiciukes...
Oi zinau kas apsidziaugs tokia zinute perskaicius
QUOTE(*joka* @ 2011 03 25, 22:06)
Tu absoliučiai teisi.
QUOTE(Ynka @ 2011 03 26, 16:05)
Nuotaikai pakelti