Įkraunama...
Įkraunama...

Amarilių pakerėtos

Kaip liūdna verysad.gif O taip laukėm cry.gif
Atsakyti
QUOTE(Indre.M @ 2011 03 25, 21:28)
Kaip liūdna  verysad.gif O taip laukėm  cry.gif

Ech gun_bandana.gif, bet turiu paguoda, kad kita gelyte parkeliaus thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(giedre.vilnius @ 2011 03 25, 21:26)
Oj, mergaiciukes...
Zodziu yra taip. Patys lenkai negavo savo amariliu siuntos.  Ir siais metais pas juos amariliu nebebus. Taigi, kas uzsaket kitokias geles, tos bus (pfu pfu pfu, kai atsius bus viskas aisku), o uz amarilius grazinsiu pervestus pinigelius, kai lenkai man juos grazins.
Stai tokios tokeles... Gal kitais metais labiau pasiseks, jeigu dar bandysim  doh.gif

Na ką padarysi,aišku gaila,bet...iš kitos pusės g.gif darysim mainus mirksiukas.gif vietoje ane mirksiukas.gif Pas mane jau pradeda matytis kurie amariliukai turės lėliukų,taip,kad nėra to blogo kas neišeitų į gerą.
Atsakyti
QUOTE(GIZZI5 @ 2011 03 25, 22:46)
Na ką padarysi,aišku gaila,bet...iš kitos pusės g.gif darysim mainus mirksiukas.gif vietoje ane mirksiukas.gif Pas mane jau pradeda matytis kurie amariliukai turės lėliukų

Kurie? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(jediara @ 2011 03 25, 22:49)

Carmen tikrai,Picotee,dar bent penki,bet pasimetę pavadinimai tai laukiu kol žydės. bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(GIZZI5 @ 2011 03 25, 23:12)
Carmen tikrai,Picotee,dar bent penki,bet pasimetę pavadinimai tai laukiu kol žydės. bigsmile.gif

Mano "silpnybė" - pilnaviduriai blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(jediara @ 2011 03 25, 23:36)
Mano "silpnybė" - pilnaviduriai blush2.gif

A,galvojau Exotica,bet ta gražuolė nesivaikuoja g.gif
Atsakyti
QUOTE(GIZZI5 @ 2011 03 25, 23:57)
A,galvojau Exotica,bet ta gražuolė nesivaikuoja g.gif

Ši - išimtis ax.gif
Atsakyti
QUOTE(giedre.vilnius @ 2011 03 25, 20:26)
Oj, mergaiciukes...
Zodziu yra taip. Patys lenkai negavo savo amariliu siuntos.  Ir siais metais pas juos amariliu nebebus. Taigi, kas uzsaket kitokias geles, tos bus (pfu pfu pfu, kai atsius bus viskas aisku), o uz amarilius grazinsiu pervestus pinigelius, kai lenkai man juos grazins.
Stai tokios tokeles... Gal kitais metais labiau pasiseks, jeigu dar bandysim  doh.gif

Oi zinau kas apsidziaugs tokia zinute perskaicius mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(*joka* @ 2011 03 25, 22:06)
Oi zinau kas apsidziaugs tokia zinute perskaicius  mirksiukas.gif

Tu absoliučiai teisi.
Atsakyti
Nuotaikai pakelti 4u.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Ynka @ 2011 03 26, 16:05)
Nuotaikai pakelti 4u.gif

thumbup.gif