Įkraunama...
Įkraunama...

Amarilių pakerėtos

Vat kas pas mane ant palanges gyvena blush2.gif Paeiliuj 3 ziedkociai zydi, kiekvienam po 3 ziedai :wub
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kalinka2006: 26 kovo 2011 - 14:23
QUOTE(Kalinka2006 @ 2011 03 26, 16:22)

Gražus žiedas thumbup.gif
Atsakyti
Ynka,koks gražus amarilis wub.gif ,o jau šalia gėlininko grožis bigsmile.gif
Kalinka labai simpatiškas Tavo palangės gyventojas wub.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(giedre.vilnius @ 2011 03 24, 21:10)
Beje, esu bendravusi su profesonalėm gėlininkėm, tai sakė, kad gelės galima sodinti ir į vazonus be skylučių... 

Dėl manęs, tai tu savo gėles gali auginti, kad ir sename kalioše. Man dzin. Aš rašau kaip turi būti teisingai. O iškrypimų gali būti kokių tik nori.
O beje, kai kitą kartą bendrausi su tom "profesionalėm" gėlininkėm, būtinai aptarkite klausimą, kam Dievas kiekviename užpakalyje po skylutę įtaisė? hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(Kalinka2006 @ 2011 03 26, 15:22)
Vat kas pas mane ant palanges gyvena  blush2.gif  Paeiliuj 3 ziedkociai zydi, kiekvienam po 3 ziedai  :wub

grazuoliukas ax.gif
Atsakyti
QUOTE(giedre.vilnius @ 2011 03 25, 19:26)
Zodziu yra taip. Patys lenkai negavo savo amariliu siuntos.  Ir siais metais pas juos amariliu nebebus. Taigi, kas uzsaket kitokias geles, tos bus (pfu pfu pfu, kai atsius bus viskas aisku), o uz amarilius grazinsiu pervestus pinigelius, kai lenkai man juos grazins.

Iš pradžių pamaniau, kad šita žinutė parašyta mane padurninti. Bet lenkai iš „cebule-kwiatowe“ patvirtino, kad jie nė neketino prekiauti meilenių svogūnais.
Daug perku internetu iš viso pasaulio. Niekada nebuvo taip, kad reikėtų sumokėti pinigus, kol nepatvirtintas užsakymas. Ir niekada nebuvo taip, kad pardavėjas patvirtintų užsakymą, neturėdamas parduodamų prekių savo sandėlyje.
Panašu, kad kai kas susimokė patiklias naivuoles apmulkinti. Manau, kad savo pinigėlių taip ir neatgausite.
Kažkas labai teisingai rašė, kad ne pinigai svarbiausia – jie uždirbami. Daug skaudžiau, kai tave mulkina visokios iškrypėlės.
irnesakyk.gif
Kaip sakoma: durną - glušą ir bažnyčioje muša.
irnesakyk.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Steputė: 26 kovo 2011 - 17:43
Vat kas pas mane ant palanges gyvena  blush2.gif  Paeiliuj 3 ziedkociai zydi, kiekvienam po 3 ziedai  :wub
user posted image

O koks pavadinimas? Aš tokį patį gavau iš Eurogėlių, bet siuntė "Nymfą"Gal Jūs irgi pirkote iš jų/
Atsakyti
user posted image

wub.gif
Atsakyti
Nusivyliau lenkais, liūdna, tikrai keista, kaip jie pinigus paima dar neturėdami cibulių, tai ką, belieka laukti pinigų.
Bent viena iš mūsų kieeek džiaugsmo apturėjo, yra kategorija tokių žmonių...
Atsakyti
QUOTE(pavilonyte @ 2011 03 27, 00:06)

Bent viena iš mūsų kieeek džiaugsmo apturėjo, yra kategorija tokių žmonių...

Nekreipk dėmesio mirksiukas.gif
Atsakyti
Noriu pasipuikuoti savo kaimietukais, neturinciais nei pavadinimo, nei kilmes ...user posted imageuser posted image
Atsakyti
QUOTE(Steputė @ 2011 03 27, 00:15)
Ko čia nurodinėji? Norės kreips, norės nekreips.
Papildyta:

Zipkute, čia tu ta nuotaka? Dieve, tokių stambių kaulų...

Man pasidarė įdomu, kada paskutinį kartą buvote galvytės prasišviesti, ar nebuvote visai ? Manau būtų pats laikas, kol neatsitiko nelaimė...

O kokiose internetinėse parduotuvėse jūs perkate amarilius ? Ačiū 4u.gif
Atsakyti