Įkraunama...
Įkraunama...

Amarilių pakerėtos

QUOTE(jediara @ 2011 02 23, 18:38)
"Egzotika" taip pat būčiau "priglaudusi" ax.gif

Vat šitos aš tai labiausiai norėčiau wub.gif ax.gif
Atsakyti
Laba diena 4u.gif uoj kokiu groziu jus turite wub.gif turiu ir as keleta. Taigi norejau paklausti, ar siuo metu galima juos persodinti, ar dar palaukti tikrojo siltojo pavasario? g.gif
Atsakyti
QUOTE(vaiduter @ 2011 02 24, 15:57)
Laba diena 4u.gif  uoj kokiu groziu jus turite wub.gif turiu ir as keleta. Taigi norejau paklausti, ar siuo metu galima juos persodinti, ar dar palaukti tikrojo siltojo pavasario?  g.gif

Jei nežydi gali ir dabar
Atsakyti
QUOTE(Ice tea @ 2011 02 24, 18:10)
Jei nežydi gali ir dabar

aciu, taip ir padarysiu 4u.gif o yra tikimybe, kad persodinus sukraus ziedyna? blush2.gif nes keli manieji po poilsio taip ir nesuzydejo schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(vaiduter @ 2011 02 24, 16:16)
aciu, taip ir padarysiu 4u.gif o yra tikimybe, kad persodinus sukraus ziedyna? blush2.gif nes keli manieji po poilsio taip ir nesuzydejo schmoll.gif

Tikimybė visada yra rolleyes.gif Bet kodėl tu dabar juos persodinėji g.gif
Šiaip paprastai persodinama po poilsio smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ice tea @ 2011 02 24, 18:23)
Tikimybė visada yra rolleyes.gif Bet kodėl tu dabar juos persodinėji  g.gif
Šiaip paprastai persodinama po poilsio smile.gif

kad po poilsio nebepersodinau, tai dabar galvoju, nes labai jau reikalauja nauju vazonu ir zemiu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(vaiduter @ 2011 02 24, 16:35)
kad po poilsio nebepersodinau, tai dabar galvoju, nes labai jau reikalauja nauju vazonu ir zemiu  biggrin.gif

Tada sodink, jei reikalauja smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ice tea @ 2011 02 23, 16:31)
Nu fain naujienos  bigsmile.gif Bet norėčiau pati pamiksuoti- jamčiau po vieną Lollypop, Helios, Alasca ir Pink Rascal rolleyes.gif
Bet rast reiktų DAR tris tokias pat norinčias  doh.gif

Alascos ir aš norėčiau ax.gif
Atsakyti
Na greitu laiku ir i mano kiema ateis svente ax.gif 23 amariliai leidzia ziedstiebius(kiti ir po 2)pristatyta pilna palange ,kaip pas babyte hihihi.gif hihihi.gif aisku kol nezydi,joks ten grozis..bet va veliau wub.gif

ir dar truputi ne i tema biggrin.gif -kadangi rudeniui nusimato nemazai amariliu vaikiuku,tai gal bus norinciu juos mainyt i KINDER žaisliukus(nes amariliu jau kaip ir gana,bent jau vaiku tai tikrai nebenoresiu doh.gif lotuliukas.gif ) tai va norincios,pradekit rinkti kinderiukus mirksiukas.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(zebrina @ 2011 02 25, 10:28)
ir dar truputi ne i tema biggrin.gif -kadangi rudeniui nusimato nemazai  amariliu vaikiuku,tai gal bus norinciu juos mainyt i KINDER žaisliukus(nes amariliu jau kaip ir gana,bent jau vaiku tai tikrai nebenoresiu doh.gif  lotuliukas.gif ) tai va norincios,pradekit rinkti kinderiukus mirksiukas.gif  biggrin.gif

OK bigsmile.gif Aš iš anksto užsisakau Evergreen ir Chico vaikiukus thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(zebrina @ 2011 02 25, 12:28)

Oho, kiek bus žiedų bigsmile.gif
Jei "netyčia" Egzotika užaugintų vaikutį - "priglausčiau" 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(zebrina @ 2011 02 25, 12:28)
Na greitu laiku ir i mano kiema ateis svente ax.gif 23 amariliai leidzia ziedstiebius(kiti ir po 2)pristatyta pilna palange ,kaip pas babyte hihihi.gif  hihihi.gif aisku kol nezydi,joks ten grozis..bet va veliau wub.gif

ir dar truputi ne i tema biggrin.gif -kadangi rudeniui nusimato nemazai  amariliu vaikiuku,tai gal bus norinciu juos mainyt i KINDER žaisliukus(nes amariliu jau kaip ir gana,bent jau vaiku tai tikrai nebenoresiu doh.gif  lotuliukas.gif ) tai va norincios,pradekit rinkti kinderiukus mirksiukas.gif  biggrin.gif

Jei galima norėčiau ir aš rezervuoti,jei būtų Night Star lėliuką wub.gif ,o tai gal ne tik kinderio žaisliukų, o su visu kiaušinuku?Gal taip tiktų irgi? 4u.gif
Atsakyti