Įkraunama...
Įkraunama...

Amarilių pakerėtos

Evergreen ir Chico ,sitie kol kas nepanasu kad nestuke.gif g.gif na bet reikia sulaukt rudens,kas ten zino ka jie sugalvos
Night stars tai pernai labai jau ji nestuke.gif ,tikrai net keleta turejo..
O Exotica tai pas mane dar kūdikis(is ICE TEA įvaikintas wub.gif )tai nezinau kada jau ji pataps suaugus g.gif nors kai siais laikais hihihi.gif
Mainams noreciau tik jau islukstentu zaisliuku,kad matyciau koks..nes turiu ju tikrai nemazai ax.gif( blush2.gif tai dar viena mano siplnybė)
Atsakyti
QUOTE(zebrina @ 2011 02 25, 15:31)

O Exotica tai pas mane dar kūdikis(is ICE TEA įvaikintas wub.gif )tai nezinau kada jau ji pataps suaugus g.gif nors kai siais laikais hihihi.gif

Kas žino, nes auginu vieną mažylį ir jau nestuke.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(jediara @ 2011 02 25, 13:36)
Kas žino, nes auginu vieną mažylį ir jau  nestuke.gif  biggrin.gif

drinks_cheers.gif Man taip su LEMON LIME buvo,gavau kaip vaikiuka,mazyti svoguneli,o jis sugalvojo zydet..aisku ir ziedas buvo pagal svoguna,tipo kolibris,bet gal net fainiau taip..o kitais metais is jo jau tikiuosi normaliu dideliu ziedu smile.gif (tiesa jis jau ir vaikeli miniatiurini augina doh.gif )
Atsakyti
Netiketai man pačiai pražydo "Bingo", su stipriu, aukštu žiedkočiu. Pernai buvo išauginęs 2 žiedkočius su žiedais, bet ne tokius aukštus ir storus. wub.gif
user posted imageuser posted image
P.S. Aukščiau minėjo, kad palaikius šaldytuve 2 sav. galima pražydinti bet kurį meilenį. Bus patikrinta. pioneer.gif Jau du cibuliai 1 sav. kaip vėsinasi. Jei viskas bus gerai, keliaus į šaldytuvą ir kiti. lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo milereta: 25 vasario 2011 - 14:05
QUOTE(milereta @ 2011 02 25, 16:00)

P.S. Aukščiau minėjo, kad palaikius šaldytuve 2 sav. galima pražydinti bet kurį meilenį. Bus patikrinta. pioneer.gif Jau du cibuliai 1 sav. kaip vėsinasi. Jei viskas bus gerai, keliaus į šaldytuvą ir kiti. lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Gražuoliai wub.gif
Lauksime rezultatų mirksiukas.gif
Atsakyti
Matyt eksperimentuoti man teks (kišti į šaldytuvą)su Exotica,pykstu ant jos nė krust schmoll.gif visi kiša nosiukus,o šitas užsispyrėlis nei per kur.Tik baisu truputį,kad nebūtų atia doh.gif manau porą savaitėlių palauksiu, o tada ir surizikuosiu.Hiacintams tai tikrai patinka pabuvimas šaldytuve.Ojei rimtai ar jau kažkuri bandėte ar tik kaip sakoma,KAŽKAS sakė g.gif
Atsakyti
labukas,mergaites, noreciau jungtis i jusu gretas ax.gif nors turiu tik dvi sias gelytes blush2.gif

QUOTE(zebrina @ 2011 02 25, 10:28)
ir dar truputi ne i tema biggrin.gif -kadangi rudeniui nusimato nemazai  amariliu vaikiuku,tai gal bus norinciu juos mainyt i KINDER žaisliukus(nes amariliu jau kaip ir gana,bent jau vaiku tai tikrai nebenoresiu doh.gif  lotuliukas.gif ) tai va norincios,pradekit rinkti kinderiukus mirksiukas.gif  biggrin.gif

noreciau ir as geliu vaikuciu blush2.gif as su mazuoju renku kinderiukus,turim ju begale,kaikurie net kartojasi,nezinau kokiu neturi ir taip padovanociau biggrin.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo labamba: 25 vasario 2011 - 15:39
QUOTE(labamba @ 2011 02 25, 17:38)
labukas,mergaites, noreciau jungtis i jusu gretas ax.gif nors turiu tik dvi sias gelytes blush2.gif

Jei jau čia apsilankei, greitai turėsi daugiau mirksiukas.gif
Atsakyti
Zebrina, aš noriu aš noriu!!!! gerai būtų cibisteriai kokie nors ar velvetas ax.gif
Galėčiau parūpint kinderių su kiaušiniais (nepatinka pieniškas).
Čia vadinasi aš meditavau ir save bandžiau įtikint, jog man nieko nebereikia blink.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(zebrina @ 2011 02 25, 12:28)
Na greitu laiku ir i mano kiema ateis svente ax.gif 23 amariliai leidzia ziedstiebius(kiti ir po 2)pristatyta pilna palange ,kaip pas babyte hihihi.gif  hihihi.gif aisku kol nezydi,joks ten grozis..bet va veliau wub.gif

ir dar truputi ne i tema biggrin.gif -kadangi rudeniui nusimato nemazai  amariliu vaikiuku,tai gal bus norinciu juos mainyt i KINDER žaisliukus(nes amariliu jau kaip ir gana,bent jau vaiku tai tikrai nebenoresiu doh.gif  lotuliukas.gif ) tai va norincios,pradekit rinkti kinderiukus mirksiukas.gif  biggrin.gif

Ir aš noriu Evergreen cray.gif
Atsakyti
QUOTE(jediara @ 2011 02 25, 15:40)
Jei jau čia apsilankei, greitai turėsi daugiau  mirksiukas.gif

tikiuosi,noriu visu iskart,tik kainos svoguneliu tai lotuliukas.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(labamba @ 2011 02 25, 17:36)
tikiuosi,noriu visu iskart,tik kainos svoguneliu tai  lotuliukas.gif  doh.gif

nu cia tokie brangesnis ir geresni smile.gif Va, padarem uzsakyma is Lenkijos - tai ten pigesni ir paprastesni. Bet siaip tai manau dar bus cia visokiu ideju isigyti, nes atejo tikrasis sezonas biggrin.gif
Atsakyti