Gal ir bažnyčioj ''tą pareigą'' svočiai atliktų
nes ir ten apsiverkti galima. Nebūtina gi tėvams eiles skaityti, nuoširdžiai padėkoti bent keliais žodžiais jau tikrai įmanoma. Juokinga, kai nuotaka ir jaunikis sėdi visą vakarą, iš vietos nepajuda, tik šypsosi į objektyvą, o kiti už juos viską sako, jų vardu.... nenatūralu labai.

QUOTE(Nińa_del_viento @ 2011 06 30, 16:32)
Gal ir bažnyčioj ''tą pareigą'' svočiai atliktų
nes ir ten apsiverkti galima. Nebūtina gi tėvams eiles skaityti, nuoširdžiai padėkoti bent keliais žodžiais jau tikrai įmanoma. Juokinga, kai nuotaka ir jaunikis sėdi visą vakarą, iš vietos nepajuda, tik šypsosi į objektyvą, o kiti už juos viską sako, jų vardu.... nenatūralu labai.

mes visa vakar sokom su visais, prie stalo nesedejom,o paskui padeka teveliams savais zodziais pasakiau. ta kas ta minute buvo galvoj

sveikos merginos o gal kuri galit patarti kur tokiu maldu ieskoti? dekui is anksto

Mes tai tik padėką tėveliams pasakysim, bet ir tai manau, kad įpareigosiu savąjį vyriškį, nes mano akys "šlapioj" vietoj, tai tuoj pradėčiau ašarot ir nieko nebesigautų
na, o svečiams, tai kiekvienam individualiai padėkosim atsisveikinant kitą dieną ir kai gausim foto išsiųsim\ padovanosim po nuotrauką, padaryta individualiai su kiekviena pora ar svečiu

As esu irgi neisdrasiuju, bet tikrai dekosime tevams, tai bus kai jie iteiks seimos zidini. Ir sveciams padekos zodis bus, nes man labai grazu kai jaunieji padekoja uz tai kad esame kartu.
Tik del sveciams padekos nezinau ar pirma vakara tik atsisedus prie stalo, ar antra diena per pusrycius

Tik del sveciams padekos nezinau ar pirma vakara tik atsisedus prie stalo, ar antra diena per pusrycius

norėčiau ir aš pasakyti kalbą, bet ką daryt, jei man rimtomis akimirkomis labai juokas paima
Ypač jei būna visiška tyla, visi sukaustę dėmesį, o kas nors nusikosi, ar koks vaikas pradedda garsiai nesąmones šnekėt , tada ašarų akyse prisikaupia iš juoko ir vos nespringdama bandau susitvardyt
ir en tik jei pati sakysiu kalbą, bet ir kiti gi sakys, .....
kaip šito atsikratyt

kaip šito atsikratyt

QUOTE(mafijozė @ 2011 07 17, 15:47)
norėčiau ir aš pasakyti kalbą, bet ką daryt, jei man rimtomis akimirkomis labai juokas paima
Ypač jei būna visiška tyla, visi sukaustę dėmesį, o kas nors nusikosi, ar koks vaikas pradedda garsiai nesąmones šnekėt , tada ašarų akyse prisikaupia iš juoko ir vos nespringdama bandau susitvardyt
ir en tik jei pati sakysiu kalbą, bet ir kiti gi sakys, .....
kaip šito atsikratyt

kaip šito atsikratyt

Bandyk susikaupti - tikrai iseis jei tai darysi is sirdies

QUOTE(nenejau @ 2011 08 05, 00:33)
Pati esu gan iskalbi,bet tokiose situacijose visada atrodau kaip prasciausia oratore,ir net jei kalbu is sirdies,kazkodel pradedu juokaut,bet mano aplinka jau tiek pripratusi,kad laidzioju juokus,tad pasakius rimta kalba,jie lauktu "reziume" su kokiu juoku

Zadu padekos zodi pasakyt visiems,kad esa kartu su mumis tokia diena,bet jau matau,kad mano planai zlugs,ir gausis eilinis "bajeris"

Noooors,gal ir pavyks,daug "repetuoju" mintyse

As zadu sakyt padekos kalba per vestuves, padekot kiekvienam brangiam zmogui atskirai, iteikt padekos rasta ir siuvenyra. Manau kokia 20 min. uztruksiu. Esu labai nedrasi, bet tokia diena nezadu nepasireiksti, man net patinka tas adrenalinas, kuri jauciu sakydama kalbas. Daznai per paskaitas bunu savanore kalbeti...o gyvenime kartais galiu visa vakara pratylet kompanijoje

As nemanau, kad sakysiu ilgas kalbas, aisku, padekosiu teveliams, pirsliams ir sveciams, o daugiau tikrai ne, nereikia uztrukti 20 min, kaip vestuvese, 20min kalba yra per ilga, sveciams atsibos klausytis...
Cia mno tokia nuomone