Įkraunama...
Įkraunama...

Nuotakos žodis per vestuves

Gal ir bažnyčioj ''tą pareigą'' svočiai atliktų bigsmile.gif nes ir ten apsiverkti galima. Nebūtina gi tėvams eiles skaityti, nuoširdžiai padėkoti bent keliais žodžiais jau tikrai įmanoma. Juokinga, kai nuotaka ir jaunikis sėdi visą vakarą, iš vietos nepajuda, tik šypsosi į objektyvą, o kiti už juos viską sako, jų vardu.... nenatūralu labai.
Atsakyti
QUOTE(Nińa_del_viento @ 2011 06 30, 16:32)
Gal ir bažnyčioj ''tą pareigą'' svočiai atliktų  bigsmile.gif  nes ir ten apsiverkti galima. Nebūtina gi tėvams eiles skaityti, nuoširdžiai padėkoti bent keliais žodžiais jau tikrai įmanoma. Juokinga, kai nuotaka ir jaunikis sėdi visą vakarą, iš vietos nepajuda, tik šypsosi į objektyvą, o kiti už juos viską sako, jų vardu.... nenatūralu labai.

mes visa vakar sokom su visais, prie stalo nesedejom,o paskui padeka teveliams savais zodziais pasakiau. ta kas ta minute buvo galvoj smile.gif
Atsakyti
sveikos merginos o gal kuri galit patarti kur tokiu maldu ieskoti? dekui is anksto smile.gif
Atsakyti
kalba neprivaloma ,manau grazu butu jei abudu grazu zody tartumet teveliams,seneliams,na ir galiausiai sveciams 4u.gif
Atsakyti
Mes tai tik padėką tėveliams pasakysim, bet ir tai manau, kad įpareigosiu savąjį vyriškį, nes mano akys "šlapioj" vietoj, tai tuoj pradėčiau ašarot ir nieko nebesigautų biggrin.gif na, o svečiams, tai kiekvienam individualiai padėkosim atsisveikinant kitą dieną ir kai gausim foto išsiųsim\ padovanosim po nuotrauką, padaryta individualiai su kiekviena pora ar svečiu smile.gif
Atsakyti
As esu irgi neisdrasiuju, bet tikrai dekosime tevams, tai bus kai jie iteiks seimos zidini. Ir sveciams padekos zodis bus, nes man labai grazu kai jaunieji padekoja uz tai kad esame kartu. smile.gif
Tik del sveciams padekos nezinau ar pirma vakara tik atsisedus prie stalo, ar antra diena per pusrycius g.gif
Atsakyti
Manau nu ozmogaus priklauso. Jei viesas kalbejimas kelia stingdancia baime, tai gal ne laikas per savo vestuves bandyti tapti oratore.
O jei drasos pakanka, ir yra noro, manau grazu, kai jaunoji nesedi uz stalo kaip vestuvinio torto figurele.
Atsakyti
norėčiau ir aš pasakyti kalbą, bet ką daryt, jei man rimtomis akimirkomis labai juokas paima doh.gif Ypač jei būna visiška tyla, visi sukaustę dėmesį, o kas nors nusikosi, ar koks vaikas pradedda garsiai nesąmones šnekėt , tada ašarų akyse prisikaupia iš juoko ir vos nespringdama bandau susitvardyt doh.gif doh.gif ir en tik jei pati sakysiu kalbą, bet ir kiti gi sakys, .....
kaip šito atsikratyt doh.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(mafijozė @ 2011 07 17, 15:47)
norėčiau ir aš pasakyti kalbą, bet ką daryt, jei man rimtomis akimirkomis labai juokas paima  doh.gif Ypač jei būna visiška tyla, visi sukaustę dėmesį, o kas nors nusikosi, ar koks vaikas pradedda garsiai nesąmones šnekėt , tada ašarų akyse prisikaupia iš juoko ir vos nespringdama bandau susitvardyt  doh.gif  doh.gif  ir en tik jei pati sakysiu kalbą, bet ir kiti gi sakys,  .....
kaip šito atsikratyt  doh.gif  doh.gif

Bandyk susikaupti - tikrai iseis jei tai darysi is sirdies smile.gif
Atsakyti
QUOTE(nenejau @ 2011 08 05, 00:33)
Bandyk susikaupti - tikrai iseis jei tai darysi is sirdies smile.gif

Pati esu gan iskalbi,bet tokiose situacijose visada atrodau kaip prasciausia oratore,ir net jei kalbu is sirdies,kazkodel pradedu juokaut,bet mano aplinka jau tiek pripratusi,kad laidzioju juokus,tad pasakius rimta kalba,jie lauktu "reziume" su kokiu juoku doh.gif
Zadu padekos zodi pasakyt visiems,kad esa kartu su mumis tokia diena,bet jau matau,kad mano planai zlugs,ir gausis eilinis "bajeris" rolleyes.gif
Noooors,gal ir pavyks,daug "repetuoju" mintyse biggrin.gif
Atsakyti
As zadu sakyt padekos kalba per vestuves, padekot kiekvienam brangiam zmogui atskirai, iteikt padekos rasta ir siuvenyra. Manau kokia 20 min. uztruksiu. Esu labai nedrasi, bet tokia diena nezadu nepasireiksti, man net patinka tas adrenalinas, kuri jauciu sakydama kalbas. Daznai per paskaitas bunu savanore kalbeti...o gyvenime kartais galiu visa vakara pratylet kompanijoje biggrin.gif
Atsakyti
As nemanau, kad sakysiu ilgas kalbas, aisku, padekosiu teveliams, pirsliams ir sveciams, o daugiau tikrai ne, nereikia uztrukti 20 min, kaip vestuvese, 20min kalba yra per ilga, sveciams atsibos klausytis... smile.gif Cia mno tokia nuomone smile.gif
Atsakyti