Mergytes, uzmaciau sia temele ir negalejau praeit
Taip, dazniausiai jaunieji pasako trumpa padeka tevams ir sveciams. Mes su vyru irgi taip padareme, bet kai muzikantai pasake, gal kas paskutine kalba noretu pasakyti, nesusilaikiau, atsistojau ir pasakiau stai ka : "Brangus mano Vyre, aciu tau uz tavo meile, uz geruma, nuosirduma. Aciu tau, kad tu esi. Myliu Tave." Visi buvo apstulbe, visi iki vieno pasake, kad nera to mate ir girdeje vestuvese, kad nuotaka kazka panasaus sakytu savo vyrui. Man paciai tai buvo spontaniska, bet be galo malonu, o vyrui ir svetukam didziule staigmena. Gal kuri pameginkit
Sako sako, toks reiškinys tikrai ne naujiena (nors ne visose vestuvėse pasitaiko), taip kad jau jeigu baisiai norisi pasireikšt tą dieną, tikrai drąsiai sakykit kalbą
QUOTE(Kasniuke @ 2011 03 08, 23:01)
Aciu uz pasidalinima
Tiesa pasakius as kazka irgi panasaus galvojau... Na, esu is drasesniu (mokykloj varydavo daznai ant scenos
Tik nezinaojau kaip tai pateikti... Is kitos puses, ka kasniuke padare, tai paprasta, nuosirdu ir miela.
Vienas gražiausių mano girdėtų tostų- jaunosios žodis (suprantantiems angliškai, tiesa, ir filmo rusiškam variante labai gražiai skambėjo)
The Leap Year
The Leap Year
QUOTE(721laura127 @ 2011 03 09, 00:02)
O as laaaabai nedrasute esu, niekas manes niekad nebutu uzvare ant scenos
Manau galima tada bus tikrai
mes su vyru irgi tarėm po keletą padėkos žodžių savo tėvams, bet jie buvo iš anksto apgalvoti, kad nesugraudintų, nei mūsų, nei tėvų
nenorėjau ašarų tą dieną
QUOTE(Kasniuke @ 2011 03 09, 15:35)
O as laaaabai nedrasute esu, niekas manes niekad nebutu uzvare ant scenos
Bet takart viskas taip naturaliai gavos, bet sirdele taip drebejo, kad vos neapsiverkiau 
Tai sirdeleje tada turejau daugiau, nei baimes kelnese!!! Saunuole! Tikrai pagirtina!
QUOTE(rosebud1 @ 2011 03 10, 22:49)
mes su vyru irgi tarėm po keletą padėkos žodžių savo tėvams, bet jie buvo iš anksto apgalvoti, kad nesugraudintų, nei mūsų, nei tėvų
nenorėjau ašarų tą dieną 
Va, mes irgi planuojam viska, kad tik jokiu asaru... tik sypsenos, bet as abejoju, kaip cia man gausis, kai jau paglvojus, asaros kaupiasi (nors tiek gerai, kad is laimes, o ne is baimes ar pan.)
o kada turi nuotaka ir jaunikis pasisakyti?
QUOTE(skiedralka @ 2011 03 12, 12:39)
Neturiu supratimo
manau, kada turi jaunieji pasisakyti nėra griežto reglamento
tik aišku iš anksto turbūt reikia suderinti su vakaro programa 
aš irgi norėčiau pasakyti savo vyriškiui kalbą, bet, nors ir esu iš drąsiųjų, tokiam reikale galiu suskysti ir iš kalbos keli žodžiai gali belikti - o jei dar ir jį sugraudinsiu. Nežinau, gal reikės kokių vaistų išgerti prieš viską
aš irgi norėčiau pasakyti savo vyriškiui kalbą, bet, nors ir esu iš drąsiųjų, tokiam reikale galiu suskysti ir iš kalbos keli žodžiai gali belikti - o jei dar ir jį sugraudinsiu. Nežinau, gal reikės kokių vaistų išgerti prieš viską