Įkraunama...
Įkraunama...

Nuotakos žodis per vestuves

Mergytes, uzmaciau sia temele ir negalejau praeit smile.gif Taip, dazniausiai jaunieji pasako trumpa padeka tevams ir sveciams. Mes su vyru irgi taip padareme, bet kai muzikantai pasake, gal kas paskutine kalba noretu pasakyti, nesusilaikiau, atsistojau ir pasakiau stai ka : "Brangus mano Vyre, aciu tau uz tavo meile, uz geruma, nuosirduma. Aciu tau, kad tu esi. Myliu Tave." Visi buvo apstulbe, visi iki vieno pasake, kad nera to mate ir girdeje vestuvese, kad nuotaka kazka panasaus sakytu savo vyrui. Man paciai tai buvo spontaniska, bet be galo malonu, o vyrui ir svetukam didziule staigmena. Gal kuri pameginkit wink.gif
Atsakyti
Sako sako, toks reiškinys tikrai ne naujiena (nors ne visose vestuvėse pasitaiko), taip kad jau jeigu baisiai norisi pasireikšt tą dieną, tikrai drąsiai sakykit kalbą smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Kasniuke @ 2011 03 08, 23:01)
Gal kuri pameginkit wink.gif

Aciu uz pasidalinima thumbup.gif
Tiesa pasakius as kazka irgi panasaus galvojau... Na, esu is drasesniu (mokykloj varydavo daznai ant scenos sunglasses2.gif ) lotuliukas.gif Galvojau pie tai, kad vyrui noreciau pasakyt Aciu, nes to vertas ir pats geriausias vyras... net nesvajojau apie toki... (zinau zinau, kiekvienai savas PATS PACIAUSIAS)
Tik nezinaojau kaip tai pateikti... Is kitos puses, ka kasniuke padare, tai paprasta, nuosirdu ir miela. thumbup.gif
Atsakyti
Vienas gražiausių mano girdėtų tostų- jaunosios žodis (suprantantiems angliškai, tiesa, ir filmo rusiškam variante labai gražiai skambėjo)
The Leap Year
Atsakyti
QUOTE(721laura127 @ 2011 03 09, 00:02)
Aciu uz pasidalinima  thumbup.gif

O as laaaabai nedrasute esu, niekas manes niekad nebutu uzvare ant scenos smile.gif Bet takart viskas taip naturaliai gavos, bet sirdele taip drebejo, kad vos neapsiverkiau blush2.gif
Atsakyti
Vat aš irgi galvoju apie kažkokią trumpą, bet nuoširdžią kalbą vyrui. Ar kažkokį skaitinį gražų, kuris būtų apie meilę, bet adresuotas jam, kažką pan. Tik nežinau, ar bažnyčioje galia tokį dalyką įterpti. Bet jei mes darysim ne tik cremoniją, bet su mišiom, tai gal galima? 4u.gif
Atsakyti
Manau galima tada bus tikrai thumbup.gif
Atsakyti
mes su vyru irgi tarėm po keletą padėkos žodžių savo tėvams, bet jie buvo iš anksto apgalvoti, kad nesugraudintų, nei mūsų, nei tėvų smile.gif nenorėjau ašarų tą dieną ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Kasniuke @ 2011 03 09, 15:35)
O as laaaabai nedrasute esu, niekas manes niekad nebutu uzvare ant scenos smile.gif Bet takart viskas taip naturaliai gavos, bet sirdele taip drebejo, kad vos neapsiverkiau  blush2.gif

Tai sirdeleje tada turejau daugiau, nei baimes kelnese!!! Saunuole! Tikrai pagirtina!

QUOTE(rosebud1 @ 2011 03 10, 22:49)
mes su vyru irgi tarėm po keletą padėkos žodžių savo tėvams, bet jie buvo iš anksto apgalvoti, kad nesugraudintų, nei mūsų, nei tėvų  smile.gif nenorėjau ašarų tą dieną ax.gif

Va, mes irgi planuojam viska, kad tik jokiu asaru... tik sypsenos, bet as abejoju, kaip cia man gausis, kai jau paglvojus, asaros kaupiasi (nors tiek gerai, kad is laimes, o ne is baimes ar pan.) 4u.gif
Atsakyti
o kada turi nuotaka ir jaunikis pasisakyti? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(skiedralka @ 2011 03 12, 12:39)
o kada turi nuotaka ir jaunikis pasisakyti?  4u.gif

Neturiu supratimo g.gif na, pas mus bus vestuviu vedejas, tai su juo reiks ir derint mirksiukas.gif
Atsakyti
manau, kada turi jaunieji pasisakyti nėra griežto reglamento smile.gif tik aišku iš anksto turbūt reikia suderinti su vakaro programa wink.gif
aš irgi norėčiau pasakyti savo vyriškiui kalbą, bet, nors ir esu iš drąsiųjų, tokiam reikale galiu suskysti ir iš kalbos keli žodžiai gali belikti - o jei dar ir jį sugraudinsiu. Nežinau, gal reikės kokių vaistų išgerti prieš viską lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo egluti: 14 kovo 2011 - 22:40