Įkraunama...
Įkraunama...

Nuotakos žodis per vestuves

QUOTE(egluti @ 2011 03 14, 23:39)
manau, kada turi jaunieji pasisakyti nėra griežto reglamento smile.gif tik aišku iš anksto turbūt reikia suderinti su vakaro programa wink.gif
aš irgi norėčiau pasakyti savo vyriškiui kalbą, bet, nors ir esu iš drąsiųjų, tokiam reikale galiu suskysti ir iš kalbos keli žodžiai gali belikti - o jei dar ir jį sugraudinsiu. Nežinau, gal reikės kokių vaistų išgerti prieš viską  lotuliukas.gif

man irgi tas pats... blush2.gif bijau kad galiu is jaudulio nieko nepasakyt, arba visai nusisneket.. blush2.gif lotuliukas.gif
kazi labai butu nemandagu kalbos visai nesakyt lotuliukas.gif tikiu kad kaip musu sveciai tokie baliauninkai, gal visai ir nepasigestu tos kalbos... rolleyes.gif tuo labiau kad tradiciju visu nebus..o ir vedeja jau perspejom kad seimos nariams per prievarta nelieptu sakyt kalbos, nebent patys to nores blush2.gif
Atsakyti
Mano manymu, šiais laikais, kai vestuvės nedaromos pagal ilgalaikes tradicijas, kai jos yra absoliučiai be jokių rėmų ir pilnai atiduodamos jaunųjų (dažniausiai jaunosios) fantazijai ir išmonei, svarbiausia pajausti ko norisi TĄ dieną ir nieko nedaryti per prievartą.
Aš asmeniškai labai norėjau padėkoti tėveliams ir svečiams- tą ir padariau, nuoširdžiai, be eilių. Na, o vyrui sakyti žodžių neturėjau poreikio, nes visi ir taip buvo susirinkę dėl mūsų, dėl mūsų meilės, dėl mūsų tariamų priesaikos žodžių, tad dar labiau reikšti žodžiais savo jausmus nereikėjo. Vyro vestuvinio kostiumo atlape iš vidaus aš išsiuvinėjau žodžius "Gera su tavim", tai ir buvo mano išraiška, kurią dar įamžino fotografė. wub.gif

P.S. kaip ten bebūtų, nuotaka yra svarbiausia ir visų stebima, jei ji padarys ar pasakys kažką mielo, manau, abejingų neliks.
Atsakyti
perskaicius visu jusu mintis,as irgi galvoju kazkoki padekos zodeli tart, tik dar nesu nieko konkretaus sugalvojus ... gal zinot kur butu galima pasiskaityti ''meiles malda''? ,manau,kad musu liudininkai mielai sutiktu paskaityti baznycioj
Atsakyti
QUOTE(Smagi @ 2011 03 15, 22:24)
Vyro vestuvinio kostiumo atlape iš vidaus aš išsiuvinėjau žodžius "Gera su tavim", tai ir buvo mano išraiška, kurią dar įamžino fotografė.  wub.gif

Labai labai miela ir originalu. thumbup.gif thumbup.gif Patiko! thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(721laura127 @ 2011 03 20, 08:19)
Labai labai miela ir originalu.  thumbup.gif  thumbup.gif Patiko!  thumbup.gif

Super, tikrai labai miela...
As irgi noreciau sugalvot kazka tokio nuosirdaus ir netiketo.. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Kasniuke @ 2011 03 09, 15:35)
O as laaaabai nedrasute esu, niekas manes niekad nebutu uzvare ant scenos smile.gif Bet takart viskas taip naturaliai gavos, bet sirdele taip drebejo, kad vos neapsiverkiau  blush2.gif

Aš tikrai būčiau apsiverkusi 4u.gif Dėl to irgi labai norėčiau kažką pasakyti tėvams ir vyrui per vestuves, bet beveik neabejoju, kad apsiasaročiau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Kareja @ 2011 06 21, 13:44)
Aš tikrai būčiau apsiverkusi  4u.gif Dėl to irgi labai norėčiau kažką pasakyti tėvams ir vyrui per vestuves, bet beveik neabejoju, kad apsiasaročiau smile.gif

Tam kad galėtų jaunieji padėkot tėveliams ir yra svočia. Ji jaunųjų vardu gali paskaityt jaunųjų parašytą padėką ir problema išspręsta ax.gif
Niu bent jau man visada taip tenka skaityt, nes jauniesiems sunkoka neapsiašarot smile.gif
Bet ir ašarose nėra nieko gėdingo, jos taip pat yra padėkos dalis...
Tik kad žodžius užgniaužia
Atsakyti
Mes su MB buvom paruose zodzius tevams per seimos zidinio iziebima, puse sakiau as saviesiems, puse jis savo tevams, buvo grazu, bet gana sunku kalbeti, nzn ar dar karta ryzciausi tokiam zygiui g.gif
Atsakyti
QUOTE(deimanciukas_ @ 2011 06 28, 18:21)
Mes su MB buvom paruose zodzius tevams per seimos zidinio iziebima, puse sakiau as saviesiems, puse jis savo tevams, buvo grazu, bet gana sunku kalbeti, nzn ar dar karta ryzciausi tokiam zygiui g.gif

Gal gali pasidalinti zodziais, as ieskau kazko tokio grazaus, bet nerandu... ax.gif
Atsakyti
As ketinu sukurt eilerasti mamai ir savo busimajam, tik vat ar irgi galesiu pati perskaityt, tokia diena ir taip jaudulio netruksta. Jau net isivaizduoju kaip apsizliumbiu vos pradejus skaityt pirma posmeli...turbut teks vedanciajam perleist sia pareiga g.gif
Atsakyti
QUOTE(rusrena @ 2011 06 23, 12:53)
Tam kad galėtų jaunieji padėkot tėveliams ir yra svočia. Ji jaunųjų vardu gali paskaityt jaunųjų parašytą padėką ir problema išspręsta  ax.gif
Niu bent jau man visada taip tenka skaityt, nes  jauniesiems sunkoka neapsiašarot  smile.gif
Bet ir ašarose nėra nieko gėdingo, jos taip pat yra padėkos dalis...
Tik kad žodžius užgniaužia

Net nebuvo kiluso tokia mintis, ačiū 4u.gif
Atsakyti
Mum kai iteike seimos zidini, as tiesiog savais zodziais tariau padekos zodzius teveliams bet dabar tiksliai nebepamenu ka blush2.gif padekojau uz vaikyste, uz rupesti,siluma ir kad sia svarbia diena yra su mumis, ir tada iteikem teveliams dovaneles, o MV iteike pirsliams smile.gif
Atsakyti