Šiandien ryte atsikėliau anksti ir pabaigiau
"Mergaitę". Nereali knyga, primenanti, kad meilė ir jausmas, kad kažkam labai labai rūpi ir esi reikalingas, daro stebuklingus dalykus

Labai gera citata ant knygos viršelio: "Ši jaudinanti istorija dar kartą parodo, kaip meilės galia sugrąžina prarastą gyvenimą". Taip ir yra

Rekomenduoju kas neskaitė
---
Kadangi čia buvo darbinė knyga

, o darbe išeina skaityti tik lengvai besiskaitančias knygas, dabar turbūt imsiu Čekuolio "Staigmenas". Kažkada paskaitinėjau atskirais skyriais, bet noriu perskaityti visą
QUOTE(eliss @ 2011 02 24, 17:27)
Perskaičiau "Bėgantis paskui aitvarą".Kadangi,daug kas skaitėt,tai daug ir nesakysiu.Knyga patiko,sukrėtė,nors ir žiauri,bet pabaigoje vis tik sužibo kažkokia švieselė.Nežinau,kuri geresnė,ar "Tūkstantis saulių",ar šita...Abi vienodai geros.Dabar eisiu filmo žiūrėt,kol dar įspūdžiai po knygos neišblėso.
Viena citata,kuri įstrigo: Vaikas ne spalvinimo knygelė,jo nenuspalvinsi savom spalvom.
Man irgi sunku jas lyginti, abi labai geros, abi skirtingos
QUOTE(Stikliukas @ 2011 02 27, 15:05)
jau nebepamenu, kada normaliai skaičiau

laiko trūkumas nerealus

aš tai vis svajoju, kad kokį meetą pavyktų Kaune padaryt, nes aš gana dažnokai atvažiuoju

o daug kauniečių čia

žinau, kad muminukas tiksliai

---
tiek daug knygų namie laukia, seilę varvinu ir viskas- pareinu iš ligoninės nusikalusi, nebėr jėgų
Aš irgi galvoju, kad būtų labai smagu pasidaryti meet'ą Kaune.
Manau atsirastų norinčių kauniečių, bent kelios tikrai
---
Knygas ligoninėj skaityk

Aš taip darau- vieną skaitomą knygą laikau darbe, kitą skaitau namie