Įkraunama...
Įkraunama...

Knygos, knygos, knygos... *52 Namučiai...

QUOTE(amber123 @ 2011 02 27, 21:02)
Nescias pykina rytais, o ne visa diena lotuliukas.gif  tongue.gif trb pica per greit vakar sukirtau.. doh.gif

Nors bendrai,ir mane siandien pykino. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(adžani @ 2011 02 27, 20:00)
Reikia ne kalti,o mokytis.

Kituose dalykuose, taip. Bet istorijos datų man išmokti neįmanoma, reikia iškalti.
Atsakyti
QUOTE(adžani @ 2011 02 27, 21:03)
Nors bendrai,ir mane siandien pykino. doh.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif nu va matai..
Atsakyti
SS,skaičiau "Mokslo draugai",man nelabai ,tiesą sakant,filmas daug įdomesnis.Galima sakyti,filmas pranoksta knygą smile.gif bent jau man

Jetus,kaip man patinka "Vanduo drambliams",nesitikėjau smile.gif tik ir laukiu kada galėsiu prisėst paskaityt smile.gif
Atsakyti
QUOTE(amber123 @ 2011 02 27, 21:56)
lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif nu va matai..

Nors man rimtai kazkas negerai su skrandziu,kad tik ne vemciau. doh.gif
Atsakyti
Šiandien ryte atsikėliau anksti ir pabaigiau "Mergaitę". Nereali knyga, primenanti, kad meilė ir jausmas, kad kažkam labai labai rūpi ir esi reikalingas, daro stebuklingus dalykus wub.gif Labai gera citata ant knygos viršelio: "Ši jaudinanti istorija dar kartą parodo, kaip meilės galia sugrąžina prarastą gyvenimą". Taip ir yra smile.gif Rekomenduoju kas neskaitė 4u.gif
---
Kadangi čia buvo darbinė knyga biggrin.gif , o darbe išeina skaityti tik lengvai besiskaitančias knygas, dabar turbūt imsiu Čekuolio "Staigmenas". Kažkada paskaitinėjau atskirais skyriais, bet noriu perskaityti visą smile.gif

QUOTE(eliss @ 2011 02 24, 17:27)
Perskaičiau "Bėgantis paskui aitvarą".Kadangi,daug kas skaitėt,tai daug ir nesakysiu.Knyga patiko,sukrėtė,nors ir žiauri,bet pabaigoje vis tik sužibo kažkokia švieselė.Nežinau,kuri geresnė,ar "Tūkstantis saulių",ar šita...Abi vienodai geros.Dabar eisiu filmo žiūrėt,kol dar įspūdžiai po knygos neišblėso.
Viena citata,kuri įstrigo: Vaikas ne spalvinimo knygelė,jo nenuspalvinsi savom spalvom.

drinks_cheers.gif
Man irgi sunku jas lyginti, abi labai geros, abi skirtingos smile.gif

QUOTE(Stikliukas @ 2011 02 27, 15:05)
jau nebepamenu, kada normaliai skaičiau doh.gif laiko trūkumas nerealus rolleyes.gif  verysad.gif
aš tai vis svajoju, kad kokį meetą pavyktų Kaune padaryt, nes aš gana dažnokai atvažiuoju ax.gif o daug kauniečių čia g.gif žinau, kad muminukas tiksliai biggrin.gif  mirksiukas.gif
---
tiek daug knygų namie laukia, seilę varvinu ir viskas- pareinu iš ligoninės nusikalusi, nebėr jėgų cool.gif

Aš irgi galvoju, kad būtų labai smagu pasidaryti meet'ą Kaune.
Manau atsirastų norinčių kauniečių, bent kelios tikrai smile.gif
---
Knygas ligoninėj skaityk mirksiukas.gif Aš taip darau- vieną skaitomą knygą laikau darbe, kitą skaitau namie biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Masako @ 2011 02 27, 14:43)
Fati, kaip tau Magas? Vis dar idomu? Kiek perskaitei?

skaitau skaitau ir dar patinka biggrin.gif bet aš nedaug dar palyginti perskaičiau tik 250 psl. Bet turėjau atidėti, nes turiu kuo greičiau perskaityti Bret Easton Ellis 'American Psycho' (Amerikos psichopatas), kuris irgi beja, labai patinka.

Dabar visai nebeturiu laiko skaityti, nes peržiūra artėja, o darbų padariusi be galo mažai unsure.gif

QUOTE(Skaitanti @ 2011 02 27, 18:15)
Skaitau Tolstojaus „Ana Karenina", rusiškai, tai greitai skaityti nei norisi, nei išeitų.

wub.gif kai tik palaisvėsiu su skaitymais ir mokslais irgi norėčiau antrą kartą ją perskaityti, o taip pat ir jo 'Karas ir taika'. Pamenu mokykloje per rusų literatūrą ją skaitėm, bet realiai atmintyje nieko nepasiliko.
Atsakyti
QUOTE(Fatimaallaa @ 2011 02 27, 22:16)
wub.gif kai tik palaisvėsiu su skaitymais ir mokslais irgi norėčiau antrą kartą ją perskaityti, o taip pat ir jo 'Karas ir taika'. Pamenu mokykloje per rusų literatūrą ją skaitėm, bet realiai atmintyje nieko nepasiliko.

O aš taip noriu norėti "Anos Kareninos", bet netraukia niekaip ji manęs, nors "Karas ir taika" labai patiko. Gal čia dėl to, kad filmą mačiau ir žinau, kaip viskas bus.
Atsakyti
marakeš, o tu šiandien teatre nebuvai? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(aistuliaa @ 2011 02 27, 22:39)
marakeš, o tu šiandien teatre nebuvai?  biggrin.gif

ne smile.gif)
Atsakyti
Jetus, kaip jūs greitai pliurpiat biggrin.gif Kol viską perskaičiau.

Prisiverčiau prisėst ir pabaigt, nors save vis įtikinėjau, kad nebeturiu laiko skaitymui biggrin.gif
Mano sesers globėjas
Atsakyti
Sveikutes smile.gif gal kas skeitet Levo Tolstojaus ''Karas ir Taika''? Ar idomus kurinys?
Atsakyti