Įkraunama...
Įkraunama...

Knygos, knygos, knygos... *52 Namučiai...

QUOTE(Fairyland @ 2011 02 28, 10:47)
Tiesa, va ka raso Washington Post apie Knyga Tukstantis sauliu skaisciu 4u.gif
In case you are wondering whether A Thousand Splendid Suns is as good as The Kite Runner, here is the answer: No, it's better' 4u.gif

Man atrodo, ant lietuvisko virselio tas pats parasyta biggrin.gif

QUOTE(muminukas @ 2011 02 28, 11:14)
per daug nesistebėk, rusų klasikai pasaulyje vertinami.

tikrai taip drinks_cheers.gif

Net filmuose daznai rodo, kaip mokykloje nagrineja rusu literatura ir pan. biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Masako: 28 vasario 2011 - 10:19
QUOTE(Fatimaallaa @ 2011 02 28, 12:11)
Net užpavydėjau  blush2.gif Labai noriu perskaityti šią knygą, nes pirmos dvi begalo patiko.

Oi apsimelavau doh.gif blush2.gif Pradėjau ne trečią, o antrą dalį "Laimės sūnus". Kažko galvelė pirmadienio rytą dar nelabai veikia biggrin.gif
Atsakyti

Labas nuostabus saulėtas rytas wub.gif

Nepatikėsit ką veikiau visą naktį iki pat šios akimirkos. Ogi skaičiau Maeve Binchy "Vakariniai kursai", negalėjau nė sekundei padėti, nuostabi knyga, nepaprastai gyvi ir tikri veikėjai, nuoširdūs jų santykiai, nesumeluotos problemos ir emocijos, labai keistai ir netikėtai susipynę jų gyvenimai, likimai, nuostabi ir nepaprastai stipri bei žavi moteris, tapusi įtalų kalbos mokytoja ir visų vadinama Senjora wub.gif Visi tų vakarinių kursų lankytojai tokie skirtingi, su tokiomis skirtingomis jų gyvenimų istorijomis, bet tokiomis nuoširdžiomis ir nesumeluotomis. Ne kartą ir ne du labai nuoširdžiai juokiausi, o užvertusi paskutinį puslapį apsiverkiau, iš paprasčiausio džiaugsmo ir nepaprastai nuoširdžios pabaigos wub.gif Visiškai nesitikėjau to, ką gavau iš knygos. Negalvojau, kad taip įsitrauksiu į tų žmonių gyvenimus, kad net miegą pamiršiu. Puiki knyga wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sielos Sparnai: 28 vasario 2011 - 10:53
QUOTE(Sielos Sparnai @ 2011 02 28, 12:48)
Labas nuostabus saulėtas rytas wub.gif

Nepatikėsit ką veikiau visą naktį iki pat šios akimirkos...

blink.gif blink.gif pati tikriausia knygė-ligonė thumbup.gif thumbup.gif Giriu, sveikinu ir pavydžiu baltai wub.gif
Atsakyti

QUOTE(kiršė @ 2011 02 28, 11:00)
blink.gif  blink.gif  pati tikriausia knygė-ligonė  thumbup.gif  thumbup.gif  Giriu, sveikinu ir pavydžiu baltai  wub.gif
biggrin.gif Senai bebuvo taip, kad negalėčiau padėti knygos kol nebaigsiu jos skaityti bigsmile.gif Bet dabar tai tikrai jaučiuosi kaip ligonė, su šiek tiek išsipūtusia galva ir suspaustom smegenim lotuliukas.gif
Atsakyti
SS, išprotėjai laugh.gif
O tai tu dienomis nedirbi, nesimokai, kad gali sau taip leisti visą naktį nemiegoti?
Atsakyti

QUOTE(aistuliaa @ 2011 02 28, 11:27)
SS, išprotėjai laugh.gif
O tai tu dienomis nedirbi, nesimokai, kad gali sau taip leisti visą naktį nemiegoti?
Aha, nurovė man stogą biggrin.gif
Šiandien ir rytoj nedirbu, o vat jau paskui prasidės darbelio maratoniuks ir nebus kada knygas skaityti, todėl dabar tuo mėgaujuos kiek tik begaliu. O ir nesitikėjau, kad tie "Vakariniai kursai" taip įtrauks biggrin.gif Galvojau tik prieš miegą kokius 50-60 puslapių paskaitysiu biggrin.gif O gavosi kaip gavosi lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Sielos Sparnai @ 2011 02 28, 12:33)
Aha, nurovė man stogą biggrin.gif
Šiandien ir rytoj nedirbu, o vat jau paskui prasidės darbelio maratoniuks ir nebus kada knygas skaityti, todėl dabar tuo mėgaujuos kiek tik begaliu. O ir nesitikėjau, kad tie "Vakariniai kursai" taip įtrauks biggrin.gif Galvojau tik prieš miegą kokius 50-60 puslapių paskaitysiu biggrin.gif O gavosi kaip gavosi lotuliukas.gif

lotuliukas.gif
Po tavo atsiliepimo net į norimas įsirašiau tą knygą ax.gif
Atsakyti

QUOTE(aistuliaa @ 2011 02 28, 11:38)
Po tavo atsiliepimo net į norimas įsirašiau tą knygą ax.gif
Mano atsiliepimas dar ne rodiklis biggrin.gif bet, jeigu patinka istorijos apie paprastų žmonių paprastą gyvenimą, tai knyga turėtų lipti rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sielos Sparnai: 28 vasario 2011 - 11:54
QUOTE(muminukas @ 2011 02 28, 09:14)
per daug nesistebėk, rusų klasikai pasaulyje vertinami.
turiu kitą pvz - lietuvę į vieno Floridos universiteto biblioteką priėmė dėl to, akd ji mokėjo rusų kalbą, unversitetas turėjo rusų literatūros iš kažkur gavęs, bet niekas negalėjo fondo tvarkyti.

na aš žinau, kad vertinami yra, tik nesitikėjau toookios didelės lentynos bigsmile.gif bet joje radau ne tik klasikus, bet ir šiek tiek modernesnius rusų raųytojus. O va Lietuvoje knygynuose tikrai nerasi atskiros lentynos rusų rašytojams, nors tikrai vertėtų.

QUOTE(Sielos Sparnai @ 2011 02 28, 09:48)
Nepatikėsit ką veikiau visą naktį iki pat šios akimirkos.

neįsivaizduoju kaip tai įmanoma, nes mane apie 2-3 val taip suima miegas, kad knyga krenta iš rankų ir tiesiog atsijunginėju ax.gif
Atsakyti

QUOTE(Fatimaallaa @ 2011 02 28, 11:55)
neįsivaizduoju kaip tai įmanoma, nes mane apie 2-3 val taip suima miegas, kad knyga krenta iš rankų ir tiesiog atsijunginėju ax.gif
Tai kad aš ir šiaip daugiau pelėdžiukas, nei vyturiukas, ne pirma naktis ar para praleista be miego dėl skaitymo/darbo, tai toks nemiegojimas įprastas reikalas rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Sielos Sparnai @ 2011 02 28, 12:53)
Mano atsiliepimas dar ne rodiklis biggrin.gif bet, jeigu patinka istorijos apie paprastų žmonių paprastą gyvenimą, tai knyga turėtų lipti rolleyes.gif

Kartais patinka, kartais gal ir ne, bet jei jau knyga priverčia visą naktį nemiegoti, reikia pažiūrėti kas ten tokio laugh.gif
Atsakyti