Įkraunama...
Įkraunama...

Knygos, knygos, knygos... *52 Namučiai...

QUOTE(Sielos Sparnai @ 2011 02 28, 19:40)
Tai ir linkiu apturėt tą malonumą 4u.gif

o tu skaicius ka nors tos autores? Kaip tau?
Atsakyti
SS, sveikinu su dideliu pirkinuku 4u.gif

QUOTE(Masako @ 2011 02 27, 19:35)
drinks_cheers.gif Tikrai taip.  Mielai kada dar ka tos rasytojos paskaityciau, jei pakliutu i rankas.

turiu ,,Mokslo draugai", galiu atnest i meeta 4u.gif
Atsakyti

QUOTE(Masako @ 2011 02 28, 18:42)
o tu skaicius ka nors tos autores? Kaip tau?
Nieko neskaičiau ir nežinau ar skaitysiu ax.gif Mačiau tik "Mergina su perlo auskaru" ekranizaciją, tai patiko.
Atsakyti
QUOTE(Vessta @ 2011 02 28, 19:44)
turiu ,,Mokslo draugai", galiu atnest i meeta 4u.gif

oi, kokia tu gera, Vessta bigsmile.gif Atnesk, kaip faina, aciu 4u.gif clap.gif
klausyk, gal ir tau dar ka be Anos Kareninos atnest? Ar parodyt sarasa? 4u.gif

QUOTE(Sielos Sparnai @ 2011 02 28, 19:44)
Nieko neskaičiau ir nežinau ar skaitysiu ax.gif Mačiau tik "Mergina su perlo auskaru" ekranizaciją, tai patiko.

netraukia paskaityt? Nelabai megsti tokias senobines? As tai ziauriai tokias mylu, ir griebiu, vos proga pasitaiko laugh.gif
Atsakyti

QUOTE(Vessta @ 2011 02 28, 18:44)
SS, sveikinu su dideliu pirkinuku 4u.gif
Ačiū mirksiukas.gif Kiekiu jis didelis, o va savo gabaritais tai mažuliuks biggrin.gif Už tai sekančios 5 parkeliaujančios knygos tai uch ka storos biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Sielos Sparnai @ 2011 02 28, 19:46)
Ačiū mirksiukas.gif Kiekiu jis didelis, o va savo gabaritais tai mažuliuks biggrin.gif Už tai sekančios 5 parkeliaujančios knygos tai uch ka storos biggrin.gif

as labai noreciau pamatyt tavo sandelius lotuliukas.gif diiiiiiidelius sandelius cool.gif lotuliukas.gif
Atsakyti

QUOTE(Masako @ 2011 02 28, 18:46)
netraukia paskaityt? Nelabai megsti tokias senobines? As tai ziauriai tokias mylu, ir griebiu, vos proga pasitaiko laugh.gif
Nugi patinka man tos senobinės biggrin.gif bet dėl kažkokių man nežinomų priežasčių iki šios autorės dar neprisikasiau biggrin.gif

QUOTE(Masako @ 2011 02 28, 18:47)
as labai noreciau pamatyt tavo sandelius lotuliukas.gif  diiiiiiidelius sandelius cool.gif  lotuliukas.gif
Sandėliuks tik viens mažuliuks - mano kambariuks su dviem lentinikėm, viena didesne, kita mažesne. Tačiau šiais metais įsigytom knygom (jau 24-iom) visgi nebeliko vietos, tai jau sakiau aukosiu savo bizdikliuškas ir visą meninį bordaką, stumsiu jį šalin nuo lentynos viršaus, dėsiu in dėžes ir atlaisvinsiu vietos knygoms. Čia jau nežmoniškas žingsnis, kadangi savo meninį bordakėlį myliu ne mažiau už knygas wub.gif Tačiau šiuo atveju visgi knygos paėmė viršų rolleyes.gif Nu negi aš leisiu joms gulėti ant žemės, kaip kokioms nabagėms benamėms blush2.gif Neaaaaa, negalima šitaip biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sielos Sparnai: 28 vasario 2011 - 18:54
Labas,

SS, smagu, kad tau taaaip "Vakariniai kursai" patiko.
Jie man irgi patiko, bet taip greitai nesuskaičiau smile.gif

Prikalbėjai tu čia, aš dabar taip užsimaniau kokią nors Binchy knygą paskaityti... ax.gif
Bet kad visas lietuviškas jau skaičiau. Greičiau kokią nors dar išleistų.
Atsakyti

QUOTE(Skaitanti @ 2011 02 28, 18:55)
Bet kad visas lietuviškas jau skaičiau. Greičiau kokią nors dar išleistų.
O man dar liko neskaitytos "Mokslo draugai" ir "Alyvinis autobusiukas" rolleyes.gif "Mokslo draugus jau buvau pasiguldžiusi šalia lovos, tačiau visgi ji pasirodė man per stora, kad įveikčiau per rytojaus dieną, tai paėmiau kitas dvi mažesnes: "Senis, kuris mėgo skaityti meilės romanus" ir "Pono Zomerio istorija". Jei turėsiu jėgų, tai dar šįvakar kurią nors suskanausiu rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Sielos Sparnai @ 2011 02 28, 19:24)
Luis Sepulveda „Senis, kuris mėgo skaityti meilės romanus“

Lauksiu atsiliepimo apie šitą.
QUOTE(Masako @ 2011 02 28, 19:30)
O asen grizau su T. Chavalier Skaisciuoju meliu yu.gif Kadangi tiek Mergina su perlo auskaru, tiek Dama su vienaragiu ziauriai patiko, tikiuosi ir vel tokio pat malonumo  bigsmile.gif

Labai įdomu, kaip tau "Skaistusis mėlis" patiks.

SS, aš tai niekaip "Vakarinių kursų" nebūčiau vienu prisėdimu perskaičiusi. Ne todėl, kad neįdomi, bet kad ten tiek daug visko, tie veikėjai ir jų istorijos, man reikėjo padaryti tarpus tarp jų. O Binchy tai ir man patinka, esu skaičiusi daugiau jos knygų, nei išversta į lietuvių kalbą, tai visos daugiau ar mažiau buvo įdomios. Tik man jau po truputį ima nusibosti, nes dauguma labai panašios. smile.gif
Atsakyti

QUOTE(katilina @ 2011 02 28, 19:18)
*Lauksiu atsiliepimo apie šitą.
**SS, aš tai niekaip "Vakarinių kursų" nebūčiau vienu prisėdimu perskaičiusi. Ne todėl, kad neįdomi, bet kad ten tiek daug visko, tie veikėjai ir jų istorijos, man reikėjo padaryti tarpus tarp jų.
*Bandysiu kokį sukurpt kai perskaitysiu ax.gif
**O man atvirkščiai nesinorėjo paleisti tos juos visus siejančios gijos, suraišiojusios viską į vieną tinkliuką rolleyes.gif Ir tų veikėjų kažkaip nebuvo per daug, kiekvieno asmeninė istorija būdavo labai gražiai įvedama į bendrą vyksmą. Man viskas taip lipo, taip skaniai ir smagiai skaitėsi, kad nenorėjau padėt knygos į šalį, nenorėjau paleist nei vieno veikėjo, buvo nepaprastai įdomu kaip jiems viskas klostysis toliau. Knyga taip prilipo prie dūšios, kad nebėjo atlipint. O bandžiau, dariausi pertraukėlę, kad akys pailsėtų ir su mintim, kad numigt gal net. Tačiau po 5 minučių akys pačios atsimerkė ir knyga vėl buvo atversta biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Finna @ 2011 02 27, 21:16)
Knygas ligoninėj skaityk mirksiukas.gif Aš taip darau- vieną skaitomą knygą laikau darbe, kitą skaitau namie biggrin.gif

schmoll.gif negaliu, užsikauktų vyresnioji kaip mat doh.gif matai, mano darbas tai tiksliau praktika mirksiukas.gif darom viską- nuo maisto dalijimo iki lašinių, kateterių ir skrandžio plovimų ir pan....neturim teisės net ant pufo prisėst rolleyes.gif
Atsakyti