Įkraunama...
Įkraunama...

Knygos, knygos, knygos... *52 Namučiai...

Bet jau aš blondinė doh.gif lotuliukas.gif Pasirodo, visą laiką maniau, kad turiu Čekuolio knygą "Staigmenos ir kiti žinomi dalykai", o vakar ištraukus knygą iš spintos gilumos, pamačiau, kad ten "Pokalbiai su A. Čekuoliu" blush2.gif biggrin.gif

QUOTE(Gegytė @ 2011 02 28, 01:27)
Jetus, kaip jūs greitai pliurpiat biggrin.gif Kol viską perskaičiau.

Prisiverčiau prisėst ir pabaigt, nors save vis įtikinėjau, kad nebeturiu laiko skaitymui biggrin.gif
Mano sesers globėjas

Labai gražus atsiliepimas 4u.gif

---
SS, po tavo atsiliepimo ieškosiu "Vakarinių kursų" biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Stikliukas @ 2011 02 28, 19:33)
schmoll.gif negaliu, užsikauktų vyresnioji kaip mat doh.gif matai, mano darbas tai tiksliau praktika mirksiukas.gif darom viską- nuo maisto dalijimo iki lašinių, kateterių ir skrandžio plovimų ir pan....neturim teisės net ant pufo prisėst rolleyes.gif

Supratau 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Sielos Sparnai @ 2011 02 28, 19:24)
Grįžau grįžau grįžau assa.gif Vuo jau laiminga negaliu biggrin.gif

Knygos, atkeliavusios iš Knygų Klubo:

Yasunari Kawabata „Sniegynų šalis“
Patrick Suskind „Pono Lomerio istorija“
Luis Sepulveda „Senis, kuris mėgo skaityti meilės romanus“
Isabel Allende „Inesė“
Alexandre Dumas „Ponia Lafarž“
Carlos Maria Dominguez „Popierinis namas“

ir žinoma fainuolis pavasarinis KK bloknotas wub.gif

O iš Dori dar papirkau Kazys Saja "Gvidono apsiaustas" wub.gif

Ir šią savaitę dar lauksiu parkeliaujant 5 knygų iš sena.lt ir SM pardavėjų wub.gif Kokių, pasakysiu, kai jos jau bus pas mane namie rolleyes.gif

Jaaargau koks aš laimingas vaikas dabar biggrin.gif Sėdžiu visa išsišiepus biggrin.gif

Rytoj jaučiu imsiuos poros mažulyčių knygų, atkeliavusių iš KK. Nesitikėjau, kad jos tooooookios mažutės ir plonutės. Tik "Inesė" ir "Ponia Lafarž" jau padoresnių gabaritų, o likusios tai žirniukai biggrin.gif

SS, su gausiais puikiais pirkiniais 4u.gif thumbup.gif

O "Sniegynu salis" ar tik neskaitei jau? g.gif

Ar kuri nenorit pirkti "Dite-zmogaus kudikis"? Matyt reik jai reklamos, nors tookia gera knyga wub.gif

Mano paskutinis pirkinys

user posted image

Pradesiu pazinti Su A. Uzkalniu nuo paskutiniosios jo knygos smile.gif Beje, girdejot, kad jis pavasari isleis romana?

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Papugele: 28 vasario 2011 - 20:13
QUOTE(Papugele @ 2011 02 28, 20:11)
Ar kuri nenorit pirkti "Dite-zmogaus kudikis"? Matyt reik jai reklamos, nors tookia gera knyga wub.gif

aš tai gal ir norėčiau blush2.gif o kur siūlo? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Papugele @ 2011 02 28, 20:11)

Kaip aš savo bloge apie tą knygą rašiau, man rašė, ir parduoti, ir paskolinti prašė žmonės...
Neskubėk, gi gal dar nematė, tokia reta knyga, tikrai norinčių atsiras.

O Snieginų šalį ir aš planuoju iš bibliotekos pasiimt. O dar įsivaizduoju, kaip SS gražiai apie ją atsilieps dabar... smile.gif
Atsakyti
as ieskau tik dar gan pasyviai Dites-zmoniu kudikio.
beje, turiu, jei kas nori paskaityt, galiu paskolint
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Sielos Sparnai @ 2011 02 28, 19:24)
Knygos, atkeliavusios iš Knygų Klubo:
O iš Dori dar papirkau Kazys Saja "Gvidono apsiaustas" wub.gif
Ir šią savaitę dar lauksiu parkeliaujant 5 knygų iš sena.lt ir SM pardavėjų wub.gif Kokių, pasakysiu, kai jos jau bus pas mane namie rolleyes.gif
Jaaargau koks aš laimingas vaikas dabar biggrin.gif Sėdžiu visa išsišiepus biggrin.gif

Sveikinu. thumbup.gif

QUOTE(Sielos Sparnai @ 2011 02 28, 19:53)
Sandėliuks tik viens mažuliuks - mano kambariuks su dviem lentinikėm, viena didesne, kita mažesne.

Aš irgi nebeturiu kur knygikių savo laikyt,pribuvėjos jau nebetelpa. verysad.gif Bet po biški atkapstau savo miegamąjį. doh.gif

QUOTE(Stikliukas @ 2011 02 28, 20:33)
schmoll.gif negaliu, užsikauktų vyresnioji kaip mat doh.gif matai, mano darbas tai tiksliau praktika mirksiukas.gif darom viską- nuo maisto dalijimo iki lašinių, kateterių ir skrandžio plovimų ir pan....neturim teisės net ant pufo prisėst rolleyes.gif

Pirma mintis lašiniai,o tik paskui daėjo,kad lašinės. doh.gif blush2.gif
Papildyta:
KELIONIŲ ISTORIJAS SKELBIMŲ LENTOJ UŽ 15 LT SIŪLO,GRIEBKIT. thumbup.gif
Atsakyti
Sveikos smile.gif visai neskaitadieniai. Neįstojau į Glasgow School of Arts, tai dabar nusipirkau visą tortą ir apsirysiu. Mama siūlė vyną kaip alternatyvą. biggrin.gif Nesutikau. tai manau labai suprantama, jog ne skaitymai man dabar galvoj... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Gegytė @ 2011 02 28, 21:49)
Sveikos smile.gif visai neskaitadieniai. Neįstojau į Glasgow School of Arts, tai dabar nusipirkau visą tortą ir apsirysiu. Mama siūlė vyną kaip alternatyvą. biggrin.gif Nesutikau. tai manau labai suprantama, jog ne skaitymai man dabar galvoj... doh.gif

Užjaučiu. console.gif Man tai būtų ir vynas, ir tortas. O kitų variantų neturi (be Glasgow)?
Atsakyti
QUOTE(katilina @ 2011 02 28, 20:56)
Užjaučiu.  console.gif Man tai būtų ir vynas, ir tortas. O kitų variantų neturi (be Glasgow)?

Turiu dar tris... dabar mąstau, kad gal tikrai bėgt vyno??
Atsakyti
QUOTE(Gegytė @ 2011 02 28, 21:49)

ką tas tortas, reikėjo vyno ar alaus laugh.gif
Bėk.
Tikiuosi, kad su kitais variantais pasiseks 4u.gif
group.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aistuliaa: 28 vasario 2011 - 21:02
QUOTE(aistuliaa @ 2011 02 28, 21:01)
ką tas tortas, reikėjo vyno ar alaus laugh.gif
Bėk.
Tikiuosi, kad su kitais variantais pasiseks  4u.gif
group.gif

bėgu bėgu. tinkuosi su drauge ir pas ją pasėdėsim... nes man dabar tikrai reikia atramos. unsure.gif doh.gif

Ačiū, merginos, už palaikymą. Ir sorry už OT.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gegytė: 28 vasario 2011 - 21:13
QUOTE(Masako @ 2011 02 28, 18:46)
oi, kokia tu gera, Vessta bigsmile.gif  Atnesk, kaip faina, aciu 4u.gif clap.gif
klausyk, gal ir tau dar ka be Anos Kareninos atnest? Ar parodyt sarasa? 4u.gif

nu, kad nei as cia gera, nei cia ka... blush2.gif net susigedau blush2.gif
sitam meetui uzteks ir Anos, nes jau ir is Fati uzsisakiau, bijau, kad nespesiu perskaityt ax.gif O tau gal dar ka atnest? mirksiukas.gif

Beje, kam dar ka atnest i meeta? Prisimenu tik Fati ka turiu atnest biggrin.gif Ingenai, o tu norejai ,,Susitike dykumoje" ir ,,Uzsimerk, atsimerk", kiek pamenu g.gif
Papildyta:
Gegyte, console.gif o kitais metais vel ten stot negalima? g.gif
Atsakyti