Įkraunama...
Įkraunama...

Knygos, knygos, knygos... *52 Namučiai...

Jaz,Gegyt,iš pradžių perskaičiau,kad įstojai,ir visaip mąsčiau,ko tu čia taip liūdi verysad.gif
Bet,kažkaip vis labiau pradedu vadovautis mintim,kad jei Tas užvėrė duris,tai bent langą paliks atidarytą 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Gegytė @ 2011 02 28, 20:49)
Sveikos smile.gif visai neskaitadieniai. Neįstojau į Glasgow School of Arts, tai dabar nusipirkau visą tortą ir apsirysiu. Mama siūlė vyną kaip alternatyvą. biggrin.gif Nesutikau. tai manau labai suprantama, jog ne skaitymai man dabar galvoj... doh.gif

console.gif
Atsakyti
Parduodu BALTU LANKU knygyno dovanu ceki. Galioja iki 2011-12men. . verte 50lt. atiduodu uz 40lt. Kaunas
Atsakyti
AgnĖ.**, turiu tau medžiagos istorijai. mirksiukas.gif Parašyk į AŽ savo skype 4u.gif

Gegytė, nebus antro turo? kokie kiti tavo variantai? užjaučiu, kad nepavyko ten kur norėjai. Lietuva nedomina? blush2.gif

Sielos Sparnai, sveikinu šitiek lobių namo parsinešus 4u.gif
Atsakyti
Mergytės, ačiū už paguodą. Laukiu atsakymo iš dar vieno, o į dar du turiu nusiųsti darbus, taigi dar ne viskas prarasta smile.gif Tiesiog liūdna, kad pats pirmas atsakymas neigiamas... o ir ten, kur tikrai labai norėjau. Jei jau jus taip domina, tai dar laukiu atsakymo iš Edinburgh College of Arts, o į Dundee ir Robert Gordon universitetus turiu išsiųsti darbus ir tada laukti iš jų atsakymų. Tikiuosi, kad Dundee ir ECA manęs nenuvils, nes į juos labai mielai keliaučiau smile.gif wub.gif Taigi dar 3 variantus turiu smile.gif manau kažkur tikrai priims smile.gif Niekada nebuvau optimistė, bet šiuo atveju per daug savęs į visa tai įdėjau, kad nepasisektų smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gegytė: 01 kovo 2011 - 01:13
Labas rytas, palaikykit už mane špygas, egzaminus laikysiu, nuo jų mano diplomas šiais metais priklausys unsure.gif unsure.gif

Gegyte, smagu, kad šiandien optimistinės nuotaikos, tikiu, kad pasiseks kitur 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(aistuliaa @ 2011 03 01, 09:26)
Labas rytas, palaikykit už mane špygas, egzaminus laikysiu, nuo jų mano diplomas šiais metais priklausys  unsure.gif  unsure.gif

Gegyte, smagu, kad šiandien optimistinės nuotaikos, tikiu, kad pasiseks kitur  4u.gif

Laikom cool.gif cool.gif cool.gif
drinks_cheers.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Masako @ 2011 02 28, 20:30)

O asen grizau su T. Chavalier Skaisciuoju meliu yu.gif Kadangi tiek Mergina su perlo auskaru, tiek Dama su vienaragiu ziauriai patiko, tikiuosi ir vel tokio pat malonumo  bigsmile.gif

Man Skaistusis mėlis labiausiai iš visų jos knygų patiko wub.gif taigi labai rekomenduoju thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(Papugele @ 2011 02 28, 22:11)

Pradesiu pazinti Su A. Uzkalniu nuo paskutiniosios jo knygos  smile.gif  Beje, girdejot, kad jis pavasari isleis romana?

Nu ir produktyvus vyrukas blink.gif blink.gif ir dar romaną g.gif nu nu
Atsakyti
Labas 4u.gif

QUOTE(Gegytė @ 2011 02 28, 20:49)
Sveikos smile.gif visai neskaitadieniai. Neįstojau į Glasgow School of Arts,

Užuojauta... Linkiu, kad įstotum į kurią kitą vietelę iš likusių norimų.

QUOTE(Vessta @ 2011 02 28, 21:50)
Beje, kam dar ka atnest i meeta? Prisimenu tik Fati ka turiu atnest biggrin.gif Ingenai, o tu norejai ,,Susitike dykumoje"  ir ,,Uzsimerk, atsimerk", kiek pamenu g.gif

Vessta, ačiū, bet šįkart man nieko nenešk blush2.gif blush2.gif Prisiprašiau tam kartui jau iš Fati ir Pajautos knygų, o daugiau bijau, kad nebeįveiksiu blush2.gif
Sekantį kartą tavęs prašysiu.

QUOTE(aistuliaa @ 2011 03 01, 08:26)
Labas rytas, palaikykit už mane špygas, egzaminus laikysiu, nuo jų mano diplomas šiais metais priklausys  unsure.gif  unsure.gif

Sėkmės tau 4u.gif

Sielos Sparnai, sveikinu su didžiausia krūva knyginių pirkinių 4u.gif

Pati esu suriesta migrenos, tai man toli gražu ne rašadieniai unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingėnas @ 2011 03 01, 09:00)
Pati esu  suriesta migrenos, tai man toli gražu ne rašadieniai unsure.gif

sveik greiciau 4u.gif vargsiuke tu, na ir daznai tau migrena kartojasi, siaubas unsure.gif
Atsakyti
Sveikos smile.gif Su Pavasariu!!!
QUOTE(Ingėnas @ 2011 03 01, 10:00)
Labas 4u.gif
Užuojauta... Linkiu, kad įstotum į kurią kitą vietelę iš likusių norimų.

Pati esu  suriesta migrenos, tai man toli gražu ne rašadieniai unsure.gif

Ačiū, išgyvensiu. Vakar su drauge vyną sugėrėm, pakalbėjom, tai kažkiek nusiraminau...

Oj, laikykis... kas čia darosi unsure.gif doh.gif

Viskas, aš pabaiginėju pusryčiams savo tortą biggrin.gif ir tuoj lėksiu į anglų bandomąjį egzaminą. biggrin.gif O po jo į biblioteką.
Atsakyti
QUOTE(Fatimaallaa @ 2011 03 01, 10:25)
sveik greiciau  4u.gif vargsiuke tu, na ir daznai tau migrena kartojasi, siaubas  unsure.gif

Ačiū 4u.gif
Bent kartą per mėnesį būna daugiadienė (apie keturias paras). Gerai, jei tik kartą į mėn. Gi ir saugausi kiek galiu, vengiu, kiek įmanoma visko, kas ją provokuoja.
Na bent mytui šįkart jau būsiu sveika smile.gif
Atsakyti