aš baigiu TOLIMA ARTIMA
aš baigiu TOLIMA ARTIMA
QUOTE(Sielos Sparnai @ 2011 02 22, 14:35)
Manau jei nori tikrai gali įsidėti, niekas iš forumo už tai nemes, tik jeigu užpasins ir kas nors nepatiks, tiesiog tavąjį parašą ištrins, o vietoj jo raudonom raidėm bus parašyta, kad parašas neatitiko taisyklių
Bet jeigu neužpasins, tai manau ir ilgesnį laiką galėsi turėti savo blog'o nuorodą paraše 
Isidejau,dabar kas nemegsta manes gali iskusti
Nebesulaukiu vakaro kada galėsiu skaityti
QUOTE(luiziana @ 2011 02 22, 14:13)
Pasižiūrėjau tavo blog'ą. Kiek skirtukų
Luiziana, kokia kolekcija
Sveikos,ačiū už temą,registras su tuo pačiu užkalniu,neturiu kada skaityt.
Luiziana,sveikinu.
Papildyta:
Pavydžiu Čekuolio.
Aš ką tik parsitempiau knygą iš pašto tik nesakysiu pavadinimo(nesvarbu,kad ne sau).
Luiziana,sveikinu.
Papildyta:
QUOTE(Creed @ 2011 02 22, 10:10)
Pavydžiu Čekuolio.
laba.
registruojuosi su Šerelytės ,,Mėlynbarzdžio vaikais''. nedaug perskaičiau, bet patinka. Visgi, savaitgalį imsiu kitą knygą, nes reikia pramažinti turimas iš kitos bibliotekos, jei kartais sugalvotų rezervuotos ateiti
registruojuosi su Šerelytės ,,Mėlynbarzdžio vaikais''. nedaug perskaičiau, bet patinka. Visgi, savaitgalį imsiu kitą knygą, nes reikia pramažinti turimas iš kitos bibliotekos, jei kartais sugalvotų rezervuotos ateiti
skaičiuoju, kad aš kaip neskaitanti lietuvių autorių iš 7 KM knygų parsivežiau 6 lietuvių autorių
vadinasi, nebesakysiu taip.
Iš anos temos ateinu su taika.
Ar tik ne šita žinutė sukėlė tokią pasipiktinimo bangą?
Jei Siberica ją skaitė, galėjo pakomentuoti; jei neskaitė, nėr ko rekomenduoti.
Dėl šito "fakto" ir kilo anoj temoj diskusija.
Taigi, nereikia visoms čia taip labai skaudintis. Kiekvienas laisvas reikšti savo pomėgius ir nuomones.
Apie knygas man įdomu skaityti ir toj, ir šitoj temoj.
Ar tik ne šita žinutė sukėlė tokią pasipiktinimo bangą?
QUOTE(klopedija @ 2011 02 18, 19:00)
Manau, tokios knygos kaip Ulisas skaitomos "pagal privalomą programą" arba labai stipriai literatūriškai ir filosofiškai "užsipompavus".
Jei rekomenduojate, gal parašytumėte savo atsiliepimą?
Jei rekomenduojate, gal parašytumėte savo atsiliepimą?
Jei Siberica ją skaitė, galėjo pakomentuoti; jei neskaitė, nėr ko rekomenduoti.
Taigi, nereikia visoms čia taip labai skaudintis. Kiekvienas laisvas reikšti savo pomėgius ir nuomones.
Apie knygas man įdomu skaityti ir toj, ir šitoj temoj.
QUOTE(Sielos Sparnai @ 2011 02 22, 15:16)
Nebesulaukiu vakaro kada galėsiu skaityti
kažkodėl ypatingai suaktyvėjęs noras skaityti
O dabar akys ir nosis sukišti į įstatymų pataisas
ne patį įdomiausią skaitalą 
Ir as,baisi skaitytoja pasidariau,laikas toks,kai uz lango salta,tai tik ir traukia prie knygu po kaldra
QUOTE(Fatimaallaa @ 2011 02 22, 15:30)
QUOTE(Fairyland @ 2011 02 22, 15:53)
Aciu,merginos,kolekcija cia dar ne visa,kelineju vis po truputuka,nespejau dar visu sufotkint ir sukelt
QUOTE(klopedija @ 2011 02 22, 16:55)
QUOTE(luiziana @ 2011 02 22, 16:02)
Aciu,merginos,kolekcija cia dar ne visa,kelineju vis po truputuka,nespejau dar visu sufotkint ir sukelt
malonu bus,jei uzsuksite dazniau
tai būtinai būtinai
Perskaičiau Elie Wiesel "Naktis" - baisi knyga,siaubingai sukrėtė.Nemėgstu tokių knygų,bet kartais reikia ir tokių.Rašoma apie berniuko išgyvenimus konclageryje.
Viena vieta net supykino,kai rašė apie deginamus kūdikius.Ir dar,kai visi žiūrėjo į kariamą žmogų,vienas klausė,kada gi baigsis ta ceremonija,labai valgyt noriu...
Žodžiu,slogi nuotaika,reik eit prasiblaškyt
Viena vieta net supykino,kai rašė apie deginamus kūdikius.Ir dar,kai visi žiūrėjo į kariamą žmogų,vienas klausė,kada gi baigsis ta ceremonija,labai valgyt noriu...
Žodžiu,slogi nuotaika,reik eit prasiblaškyt