Įkraunama...
Įkraunama...

Knygos, knygos, knygos... *52 Namučiai...

QUOTE(Dorifore @ 2011 02 22, 13:17)
Ingėnai, o nepardavinėsi po to "Miserere"? Nes knygyne jos kaina baisi, apie 54lt  blink.gif 

Ne mano ji, skolinta.

QUOTE(Sielos Sparnai @ 2011 02 22, 13:29)
Nu jau kaip mane džiugina tokie tavo žodžiai, skirti šiai knygai bigsmile.gif Ji manęs vis dar laukia, o su kiekvienu geru atsiliepimu apie ją, žinau, kad ne veltui laukia biggrin.gif Kai sulauks, tai tada apturėsiu tikrą malonumą biggrin.gif

Tai jau apturėsi malonumą, patikėk mirksiukas.gif
Atsakyti
Už 20lt mugėj tikrai būčiau paėmusi doh.gif

Beje, ar dar kas darėt užsakymą iš KK, ta akcija kur vyksta? Aš vis dar negaunu lapelio į paštą, kad jau yra knygos g.gif
Atsakyti

QUOTE(Dorifore @ 2011 02 22, 13:40)
Beje, ar dar kas darėt užsakymą iš KK, ta akcija kur vyksta? Aš vis dar negaunu lapelio į paštą, kad jau yra knygos g.gif
Tai dar tik 5 diena, jie man rodos iki savaitės gali "tempti" su užsakymo pristatymu.
Atsakyti
QUOTE(Dorifore @ 2011 02 22, 13:17)

Luiziana, žinok man atrodo, kad negalima. Tik į savo profilį, bet ne į parašą  g.gif

Aiskumelis,gaila ax.gif ,i profili nelabai kas ir ziurineja gal,parase butu efektyviau biggrin.gif
Atsakyti
jau ir as noriu tos Miserere...
Atsakyti
QUOTE(luiziana @ 2011 02 22, 14:42)
Aiskumelis,gaila  ax.gif ,i profili nelabai kas ir ziurineja gal,parase butu efektyviau  biggrin.gif

As isivaizdavau, kad ir parase galima g.gif Bendrauju vienoj temoj, kur net kelios nares i parasa nuoroda i savo blogus isidejusios g.gif Ir kol kas nieks nieko nesake, kad negerai 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(LEEja @ 2011 02 22, 14:42)

AS irgi bigsmile.gif
Atsakyti

QUOTE(Fairyland @ 2011 02 22, 13:50)
As isivaizdavau, kad ir parase galima g.gif Bendrauju vienoj temoj, kur net kelios nares i parasa nuoroda i savo blogus isidejusios g.gif Ir kol kas nieks nieko nesake, kad negerai 4u.gif
Aš irgi dar su kitom mergilikėm bendrauju, tai vienu momentu prasiėjo moderatoriai per parašus ir naikino visas blog'ų nuorodas. Matyt tavųjų dar neužmatė biggrin.gif Čia periodiškai užeina būna toks parašų tikrinimas biggrin.gif arba išskundžia kas nors, kas veikti neturi ką apart kitų skundimo biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos,
ačiū už temą smile.gif
Registruojuosi su J.Picoult „Mano sesers globėjas“
QUOTE(Sielos Sparnai @ 2011 02 22, 08:50)
Aš Picoult skaitau vien todėl, <...>

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif

QUOTE(Masako @ 2011 02 22, 09:26)
Gegyte, nuostabi muse bigsmile.gif  blink.gif  wub.gif
clap.gif

Ačiū.
QUOTE(Limcamca @ 2011 02 22, 12:41)
Pasaulis pagal Garpą  thumbup.gif

O man taaaaip nepatiko doh.gif nebaigiau.

QUOTE(luiziana @ 2011 02 22, 13:04)
paziurejau ji baltose lankose tik 24lt. kainuoja,kaip neitiketina,juk jos knygos visos tokios brangios buna,bet sioji regis ir ne is storuju,ane? gal pardavinesi perskaicius?
Prakalbai apie blogus,tai kilo man klausimas,kazin ar deti savo blogo nuoroda i parasa galima,ar tai kaip reklama,neleidziama,nezinai ? ax.gif

Negalima. Bet aš mąstyt pradedu, kad jei sėdi vienoj vietoj tik, niekur nelakstai po forumą, tai gal dzin tas parašas... nes būna kitos užsideda ir lanksto, reklamuojasi. cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Masako @ 2011 02 22, 11:29)
Cia buvo skirta kitai temai?
as lygiai ta pati pagalvojau apie kai kuriu anos temos nariu elgesi - turgaus lygis smile.gif

nežinau kodėl ir kam atsirado bėdų tarp temų. Aš sėkmingai bendrauju abejose temose ir pažįstų nuostabių žmonių tiek anoje tiek šitoje temoje.

QUOTE(Creed @ 2011 02 22, 11:41)
Dar siandien vaikui nupirkau "Kake make ir netvarkos nykstukas" bigsmile.gif bandysim tvarkos mokytis,nes pastovus karas vakarais vyksta doh.gif

Nuostabi knygelė. Aš ne taip seniai skaičiau savo vaikui. Labai patiko.

Taip pat jei kalbėt apie neseniai skaitytas vaikiškas knygas, patiko Česlovo Navakausko knygelių serijos apie Baltąją pirštinę ir vakar perskaityta Ján Uličiansky 'Ponas pirmokas'. Tokios su gylesne potekste ir moralu.

QUOTE(Ingėnas @ 2011 02 22, 12:03)
Registras joje su Jean-Christophe Grange "Miserere". Galbūt šįvakar jau ir pabaigsiu. Jau toooookia įdomi knyga bigsmile.gif  Man ji visus "Chirurgus" nuneša. Įtariu, tai bus pati įdomiausia mano šiai dienai skaityta trilerio-detektyvo žanro knyga.

thumbup.gif argi nesakėm mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(LEEja @ 2011 02 22, 13:42)

ir as biggrin.gif ,turiu ja,bet sako negalima man dabar jos skaityt doh.gif neiskentesiu matyt,gal imsiu ir skaitysiu ax.gif
QUOTE(Fairyland @ 2011 02 22, 13:58)

maciau ir as,bet is seniau kazkaip uzsifiksave yra,kad neleistina:Gal rizikuot..,uzsidet...,negi del to ismes is forumo g.gif tik ispejima duos ir viskas gal...Be to niekaip nesuprantu,koks jiem trukdis,kad kazkas isideda savo nuoroda,kuri nera susijus su pardavimais ir konkurencija...
Atsakyti

QUOTE(luiziana @ 2011 02 22, 14:31)
Gal rizikuot..,uzsidet...,negi del to ismes is forumo  g.gif  tik ispejima duos ir viskas gal...
Manau jei nori tikrai gali įsidėti, niekas iš forumo už tai nemes, tik jeigu užpasins ir kas nors nepatiks, tiesiog tavąjį parašą ištrins, o vietoj jo raudonom raidėm bus parašyta, kad parašas neatitiko taisyklių biggrin.gif Bet jeigu neužpasins, tai manau ir ilgesnį laiką galėsi turėti savo blog'o nuorodą paraše mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingėnas @ 2011 02 22, 14:03)
Tai ar nors patinka tau "Tūla"?

Kiek perskaičiau, patinka, nors perskaičiusi esu labai mažai, nes dabar visai neturiu laiko kada skaityt...
Atsakyti