Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

skaitau straipsniuka apie maisto fotografavima, kuri cia kazkuri idejo. Ten parasyta apie sviesas, tai nelabai susigaudau, cituoju ...."Ir beveik niekada (99,9% atvejų) nenaudojama šviesa, kai maistas apšviečiamas iš priekio" ... kaip suprast is priekio? g.gif man is priekio ar maistui is priekio? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Nikoleta @ 2011 02 25, 13:23)
na va mano eksperimentas ND tema "lašai", čia vienas iš pirmųjų mano bandymų draugaut su technika  blush2.gif

Labai fainas kudlius 4u.gif Ech noriu ir as tokio smile.gif

QUOTE(Zirzilja @ 2011 02 25, 14:00)
skaitau straipsniuka apie maisto fotografavima, kuri cia kazkuri idejo. Ten parasyta apie sviesas, tai nelabai susigaudau, cituoju ...."Ir beveik niekada (99,9%  atvejų)  nenaudojama šviesa, kai maistas apšviečiamas iš priekio" ... kaip suprast is priekio? g.gif man is priekio ar maistui is priekio? g.gif

Manau cia minima sviesa maistui is priekio.... nes toks apsvietimas, kaip zinia, plokstina vaizda....
Atsakyti
aaaa ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zirzilja: 25 vasario 2011 - 13:20
wub.gif wub.gif wub.gif

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

tikiuos kad matot tas spalvas kurias reikia, nes man flikr's viskas pilkiau atrodo doh.gif o kaip ta sutvarkyt kad matyciai vienodai kompe ir flikr niekaip nesutvarkau doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Ersė @ 2011 02 25, 14:29)

na nerealaus grozio mazyte wub.gif wub.gif wub.gif akytes wub.gif sypsniukas wub.gif ir as noriu mergytes lotuliukas.gif
Atsakyti
Laba...

Kudliaus lasiukai labai fotogeniski thumbup.gif

Paprasta, nezinau, man nepersviesu, jau matyt pripratau prie to sviesumo, kad nebesuprantu kur per sviesu, o kur ne...man tiesiog grazu wub.gif

Erse...paskutine wub.gif Saunuole,kad maziuke leidziasi... wub.gif Isduok paslapti,kaip gaminai kaspinuka,elementariai surauktas ar kazkaip kitaip...reiktu ir man tokiu pricindalu pasigaminti sesijoms, nors maniske ir 3,5, bet plaukuciais negalime pasigirti, tai bent plauku puosmenomis lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Ersė @ 2011 02 25, 13:29)

na cia kazkas nerealaus swoon.gif net zodziu tinkamu parinkti neina, nes nublanksta pries tai ka matau wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Ersė @ 2011 02 25, 13:29)
wub.gif  wub.gif  wub.gif

uoj blyyn doh.gif Nu ką aš Tau galiu pasakyt... Nu Super gražu. Ir pačios nuotraukos man gražios, kokybiškos, spalvos puikios, kadravimas, mano menku supratimu, puikus, o dukrytė nuostabiai graži.. Matosi, kad Tu išprotėjus dėl jo. Jaučiasi iš nuotraukų ir kad Jūs abi- puikus tandemas.. O jau kaltukai kokie du kyšo smile.gif Nu labai labai wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Ersė @ 2011 02 25, 13:16)
vel savo mergaite pafotkinau, uzmigs parodysiu. Pamatysit kokia as del jos isprotejusi  biggrin.gif

man asmeniškai jūsų ir Erikamaja šeimos iš šono atrodo kaip idealios wub.gif Pavydas net kyla blush2.gif
O mažylės foto wub.gif noriuuuuu leliaus per tokias fotkes doh.gif lotuliukas.gif iš pradžių norėjau fotoaparato, o dabar net to nebeužtenka biggrin.gif pasirodo reikia ir gražių vaikų prisigaminti biggrin.gif

QUOTE(Nikoleta @ 2011 02 25, 13:23)
na va mano eksperimentas ND tema "lašai", čia vienas iš pirmųjų mano bandymų draugaut su technika  blush2.gif

nerealus kaktusas wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *monikute*: 25 vasario 2011 - 13:44
Erse,kaip sauniai pasidarbavot su mazyle wub.gif wub.gif
pirmoje man jos sypsena toooookia,nu toookia wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
Erse, nuostabiai graži dukrytė ax.gif foto man labiausiai pirma patinka wub.gif bet ir visos kitos labai labai gražios ax.gif
Atsakyti
QUOTE(*monikute* @ 2011 02 25, 13:44)
iš pradžių norėjau fotoaparato, o dabar net to nebeužtenka  biggrin.gif  pasirodo reikia ir gražių vaikų prisigaminti  biggrin.gif

drinks_cheers.gif tai tau dar viskas pries akis,o kai kam jau reiks anuku laukti lotuliukas.gif
nors... nesu dar tokia sena,galeciau pasirasyt treciam laugh.gif laugh.gif laugh.gif

beje,kaktusas ir man labai patiko thumbup.gif

Monikute,pas tave canon lyg g.gif tai as kai paveiksluoju balta lapa,uzdarau aki ir fotkinu matydama tik ekranelyje,tada nereikia gaudyti fokuso 4u.gif
instrukcijoje taip raso ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vijja: 25 vasario 2011 - 13:58