Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(antajo @ 2011 02 24, 23:24)
mano kompe ji tamsi.. lupos man netrukdo, bet dirbtinumas taip smile.gif jauciasi jis man.. pasku kadravino kitokio noreciau.. spalvos niurios.. bet niurios geraja prasme.. bet kaip minejau sviesinciau..
siaip tamsi foto nera blogai, jei isryskina pgrindini objekta.. o dbr gi nera taip.. visas tiesiog vienodai pasviesta.. nera isskirtinumo.. siuo atveju manau veidui.. smile.gif

Dėkui, Antajo 4u.gif

Forgete, kuri ten foto buvo? porelės?
Atsakyti
QUOTE(airv @ 2011 02 24, 23:51)
Dėkui, Antajo  4u.gif

Forgete, kuri ten foto buvo? porelės?

aha
Atsakyti
QUOTE(antajo @ 2011 02 25, 00:24)
bet dirbtinumas taip smile.gif jauciasi jis man..

kazkaip tylejau, gerai kad tu cia pirmoji pasakei, nes man ziauriai jaucias dirbtinumas, galvojau gal cia tik man - matau tik todel kad noriu matyti. Kartais atrodo, kad norima suvaidinti kazka neaisku ka, net pats modelis turbut nezino, tiesiog nutaiso kazkokia "random" mina, fotografas nufotkina, o paskui ziuri kas gavosi. Cia bendrai sneku, nekonkretizuojant nuotrauku ar autoriu.
Paciam papasakoti emocija tai gaunas panasiai kaip anekdota aiskinti jo nesupratusiems - to bajerio efekto nelieka, o kartais gali gauti atsakyma kad sh.. cia, o ne bajeris.

antajo, nu laukiu laukiu tavo foto, o tai jau beveik spejau uzpykt kad tu ten su "pazengusiom" geimini, o fotkes negamini biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(robobebras @ 2011 02 25, 00:38)

antajo, nu laukiu laukiu tavo foto, o tai jau beveik spejau uzpykt kad tu ten su "pazengusiom" geimini, o fotkes negamini biggrin.gif

tongue.gif as labai super pasistengsiu siand juostas nuvest ryskint smile.gif
Atsakyti
Labas rytas.

QUOTE(Svajonė mūsų @ 2011 02 24, 23:33)
nea, nerodo.. girdisi, kaip bando sufokusuot, bet nesufokusuoja.. išjungiu, įjungiu fotkiką, vieną kart sufokusuoja, o antrą kart nebesufokusuoja.. burzgia viduj fokusas , bet nepagauna...

Mano kitinukui taip buvo. Tai meistras kažką ten perrinkinėjo. Kainavo taisymas tiek, kad šiek tiek dasidėjus būtų naujas išėjęs nusipirkt doh.gif
Atsakyti
Ko gero ir mano objektyvas pagedes. Perkadruojant absoliciai visada fokusas nusoka doh.gif Is pradziu maniau, kad paprasciausiai nemoku, o dabar jau garantinis pasibaiges....
Atsakyti
QUOTE(Terezza @ 2011 02 25, 11:00)
Ko gero ir mano objektyvas pagedes. Perkadruojant absoliciai visada fokusas nusoka  doh.gif  Is pradziu maniau, kad paprasciausiai nemoku, o dabar jau garantinis pasibaiges....

nebutinai 4u.gif paieskok instrukcijoj bodzio ka reik daryt. NEzinau ka turi, bet pas mane ant nikono, sone ant bodzio yra knopke su trim raidem C S M tai jei buna ant C tai jei perkadruoji tai fokusas irgi persoka, o jei ant S tada perkadruojant pasilieka ten kur fokusavai, o ka M reiskia nesigilinau nes neprireike biggrin.gif kazka panasaus pamegink pas save paieskoti
Atsakyti
QUOTE(Ersė @ 2011 02 25, 11:07)
nebutinai  4u.gif paieskok instrukcijoj bodzio ka reik daryt. NEzinau ka turi, bet pas mane ant nikono, sone ant bodzio yra knopke su trim raidem C S M tai jei buna ant C tai jei perkadruoji tai fokusas irgi persoka, o jei ant S tada perkadruojant pasilieka ten kur fokusavai, o ka M reiskia nesigilinau nes neprireike  biggrin.gif  kazka panasaus pamegink pas save paieskoti

m reiskia manualas, t.y. ka tu fokusa ranka sukioji ant objektyvo.

Ant C rezimo pajudini kamera ir fokusas persifokusuoja, cia koki paninga pvz gali daryt. Ant canono pamenu kazkaip buvo AI servo ar kazkas tokio g.gif
Atsakyti
QUOTE(Forgete @ 2011 02 25, 11:10)
m reiskia manualas, t.y. ka tu fokusa ranka sukioji ant objektyvo.

Ant C rezimo pajudini kamera ir fokusas persifokusuoja, cia koki paninga pvz gali daryt. Ant canono pamenu kazkaip buvo AI servo ar kazkas tokio  g.gif

tikriausiai, as nelabai gilinaus blush2.gif kazkada man vaikas ijunge i C, as to nepamaciau, buvau panikoj kad mano brangusis objektyvas arba bodis sugedo, tada sugalvojau kad reikia instrukcija paskaityt, ir savo laimei pirmam netycia atverstam psl radau kad reikia ant S perstatyt tai daugiau ir nesigilinau nes nelabai man kitko reik blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Ellos @ 2011 02 25, 09:12)
Labas rytas. 
Mano kitinukui taip buvo. Tai meistras kažką ten perrinkinėjo. Kainavo taisymas tiek, kad šiek tiek dasidėjus būtų naujas išėjęs nusipirkt  doh.gif

o kur taisei? pas Mečkauską gal?
Atsakyti
QUOTE(Ersė @ 2011 02 25, 11:13)
tikriausiai, as nelabai gilinaus  blush2.gif  kazkada man vaikas ijunge i C, as to nepamaciau, buvau panikoj kad mano brangusis objektyvas arba bodis sugedo, tada sugalvojau kad reikia instrukcija paskaityt, ir savo laimei pirmam netycia atverstam psl radau kad reikia ant S perstatyt tai daugiau ir nesigilinau nes nelabai man kitko reik  blush2.gif

irman lygiai taip pačiai buvo blush2.gif blush2.gif blush2.gif

Na, o aš šiandien gavau visą krūvą savo foto atspausdintų 15/20 formatu.. .tiesiog norėjau pažiūrėti, kaip atrodo jos ne kompiuterio ekrane, o gyvai... ax.gif labiausiai esu patenkinta, kad gavau tokias pat spalvine prasme kaip kad matau kompe thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif ir dar... dėl šviesumo- nuolat gaunu pastabų, kad per šviesu... blush2.gif žinoma, kreipiu į tai dėmesį, stengiuosi tamsinti... bet tai, ką matau rankose, man patinka... man nei viena nuotrauka gyvai nėra per šviesi... visus bruožus įžiūriu blush2.gif tiesa, uždėjau varnelę, kad nuotraukų nekoreguotų... dariau www.fotoexpress.lt
Atsakyti
QUOTE(paprasta @ 2011 02 25, 11:24)
irman lygiai taip pačiai buvo blush2.gif  blush2.gif  blush2.gif

o man net geda pasakyt, galvojau kokia vista esu lotuliukas.gif

Per kiek laiko gavai nuotraukas?
Atsakyti