ar jus gavot gydima nuo citomegalo?
QUOTE(joolita @ 2007 02 12, 10:17)
ar jus gavot gydima nuo citomegalo?

Pagaliau ir as susidomejau jusu straipsniais,auginu ir as sunu,2,5metu,su negalia,cerebrinis paralyzius,silpnoji stadija,nevaiskto ir nesedi,bet mane guodzia tai,kad jis stengiasi buti savarankiskas,viska daro ,bando pats,saunuolis!
jis man padeda i gyvenima ziureti sviesesnem spalvom

Mes turim susivienyti,pasikalbeti apie savo mazuosius stebuklus,kad ir kas bebutu,nenuleiskim ranku...
Turiu klausima,kas bandet savo mazylems "BOTULINA TOXSINA"?
noreciau informacijos,turiu as jos aibe,bet noreciau pakalbeti su ta mama,kas leido sita injekcija vaikui,kaip tai reaguoja vaikas,ir kas dedasi,ar eina pliusu ar minusu...
dekui

QUOTE(Egliauskis @ 2007 02 15, 17:59)

Pagaliau ir as susidomejau jusu straipsniais,auginu ir as sunu,2,5metu,su negalia,cerebrinis paralyzius,silpnoji stadija,nevaiskto ir nesedi,bet mane guodzia tai,kad jis stengiasi buti savarankiskas,viska daro ,bando pats,saunuolis!
jis man padeda i gyvenima ziureti sviesesnem spalvom

Mes turim susivienyti,pasikalbeti apie savo mazuosius stebuklus,kad ir kas bebutu,nenuleiskim ranku...
Turiu klausima,kas bandet savo mazylems "BOTULINA TOXSINA"?
noreciau informacijos,turiu as jos aibe,bet noreciau pakalbeti su ta mama,kas leido sita injekcija vaikui,kaip tai reaguoja vaikas,ir kas dedasi,ar eina pliusu ar minusu...
dekui

Saunu,kad prisijungei

o kodel jus nebandet Munika? ar jums nesiule?
QUOTE(joolita @ 2007 02 15, 19:26)
o kodel jus nebandet Munika? ar jums nesiule?
As pati ji ismankstinau

spyruokliuodamas tai pasistiebdamas? maniske vat zingsniuoja,bet kojas kryziuoja . tai pati jai eitu nugriutu

labas,
dekui uuz palaikyma!
Mano Marius ir eina kryziuodamas kojytes,ir tikrai griuna kai paleidi,nera liksvaros..
Kas tavo mazyliui MUNIKA?
saunu,kad eina pats...
dekui uuz palaikyma!
Mano Marius ir eina kryziuodamas kojytes,ir tikrai griuna kai paleidi,nera liksvaros..
saunu,kad eina pats...

QUOTE(joolita @ 2007 02 15, 20:19)
spyruokliuodamas tai pasistiebdamas? maniske vat zingsniuoja,bet kojas kryziuoja . tai pati jai eitu nugriutu 

Pasistiebes eina ir atrodo kaip spiruokliuodamas,aisku dabar siek tiek maziau,nes sia vasara didele trauma turejo.Zygis irgi kryziavo kojytes kai buvo maziukas

Dabar esam abu labai laimingi su Zyguciu

Papildyta:
QUOTE(Egliauskis @ 2007 02 16, 01:21)
labas,
dekui uuz palaikyma!
saunu,kad eina pats...
dekui uuz palaikyma!
saunu,kad eina pats...

Wiliamso sindromas.labai panasus pozymiai kaip ir cerebrinio paralyziaus.
Ir mano buvo toks kaip tesliukas,paleidai ir nugriuvo

ė o taigi sakėkažkas, kad saulutė tai šūdas, o va dabar matai kiek tau padėjo?
QUOTE(spylka @ 2007 02 16, 20:45)
ziurint del ko ten vaziuoji?

QUOTE(joolita @ 2007 02 15, 19:19)
maniskis irgi kryziuoja

QUOTE(spylka @ 2007 02 16, 19:45)
o mums ten nelabai