Įkraunama...
Įkraunama...

Vaikelis su negalia

ar jus gavot gydima nuo citomegalo?
Atsakyti
QUOTE(joolita @ 2007 02 12, 10:17)
ar jus gavot gydima nuo citomegalo?

schmoll.gif mes kai gimem, tai dar vaistu nebuvo, nuo sio viruso unsure.gif (jau kazkaur rasiau).
Atsakyti
biggrin.gif labas,labas,
Pagaliau ir as susidomejau jusu straipsniais,auginu ir as sunu,2,5metu,su negalia,cerebrinis paralyzius,silpnoji stadija,nevaiskto ir nesedi,bet mane guodzia tai,kad jis stengiasi buti savarankiskas,viska daro ,bando pats,saunuolis!
jis man padeda i gyvenima ziureti sviesesnem spalvom blush2.gif .
Mes turim susivienyti,pasikalbeti apie savo mazuosius stebuklus,kad ir kas bebutu,nenuleiskim ranku...
Turiu klausima,kas bandet savo mazylems "BOTULINA TOXSINA"?
noreciau informacijos,turiu as jos aibe,bet noreciau pakalbeti su ta mama,kas leido sita injekcija vaikui,kaip tai reaguoja vaikas,ir kas dedasi,ar eina pliusu ar minusu...
dekui thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Egliauskis @ 2007 02 15, 17:59)
biggrin.gif labas,labas,
Pagaliau ir as susidomejau jusu straipsniais,auginu ir as sunu,2,5metu,su negalia,cerebrinis paralyzius,silpnoji stadija,nevaiskto ir nesedi,bet mane guodzia tai,kad jis stengiasi buti savarankiskas,viska daro ,bando pats,saunuolis!
jis man padeda i gyvenima ziureti sviesesnem spalvom blush2.gif .
Mes turim susivienyti,pasikalbeti apie savo mazuosius stebuklus,kad ir kas bebutu,nenuleiskim ranku...
Turiu klausima,kas bandet savo mazylems "BOTULINA TOXSINA"?
noreciau informacijos,turiu as jos aibe,bet noreciau pakalbeti su ta mama,kas leido sita injekcija vaikui,kaip tai reaguoja vaikas,ir kas dedasi,ar eina pliusu ar minusu...
dekui thumbup.gif

Saunu,kad prisijungei drinks_cheers.gif thumbup.gif mes botulina nebandem,bet manau bus kas tau atsakys smile.gif
Atsakyti
o kodel jus nebandet Munika? ar jums nesiule?
Atsakyti
QUOTE(joolita @ 2007 02 15, 19:26)
o kodel jus nebandet Munika? ar jums nesiule?

As pati ji ismankstinau tongue.gif daug dirbau,daug asaru buvo.bet uztat eina mano vyrukas,spiruokliuodamas.bet savo kojytem thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
spyruokliuodamas tai pasistiebdamas? maniske vat zingsniuoja,bet kojas kryziuoja . tai pati jai eitu nugriutu 4u.gif
Atsakyti
labas,
dekui uuz palaikyma!
Mano Marius ir eina kryziuodamas kojytes,ir tikrai griuna kai paleidi,nera liksvaros..
Kas tavo mazyliui MUNIKA?
saunu,kad eina pats... thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(joolita @ 2007 02 15, 20:19)
spyruokliuodamas tai pasistiebdamas? maniske vat zingsniuoja,bet kojas kryziuoja . tai pati jai eitu nugriutu 4u.gif

Pasistiebes eina ir atrodo kaip spiruokliuodamas,aisku dabar siek tiek maziau,nes sia vasara didele trauma turejo.Zygis irgi kryziavo kojytes kai buvo maziukas verysad.gif bet nezinau,kazkaip ismankstinau as ji.mums labai padejo "Saulutes" kineziaterapeutai.ir isvis visada busiu jiems dekinga,ten Zygutis zenge pirma zingsni,ten mane ismokino kaip reikia mankstint,ten suteike vilciu,gavau dideli palaikima,padrasinima.nenuleidau ranku ir kasdien mankstinau.buvo labai gaila,kai verkdavo,maciau kad jam l skauda.buvo labai sunku islikt stipriai,verkdavau kartu su juo.jei buciau nuleidus rankas butu iki dabar sliauziojes.didziausias dziaugsmas buvo,kai zengdamas pirmus zingsnius sauke man:"mamyte as ateinu pas tave" yahoo.gif yahoo.gif thumbup.gif kaip as norejau ta momenta isbegt i lauka ir sauk visam pasauliui mano angeliukas EINA!!!!!!!!
Dabar esam abu labai laimingi su Zyguciu wub.gif wub.gif
Papildyta:
QUOTE(Egliauskis @ 2007 02 16, 01:21)
labas,
dekui uuz palaikyma!
Mano Marius ir eina kryziuodamas kojytes,ir tikrai griuna kai paleidi,nera liksvaros..
Kas tavo mazyliui MUNIKA?
saunu,kad eina pats... thumbup.gif

Wiliamso sindromas.labai panasus pozymiai kaip ir cerebrinio paralyziaus.
Ir mano buvo toks kaip tesliukas,paleidai ir nugriuvo verysad.gif stenkis daug mankstint ir masazuot,tada raumenukai sutvirteja. thumbup.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Munika: 16 vasario 2007 - 11:20
ė o taigi sakėkažkas, kad saulutė tai šūdas, o va dabar matai kiek tau padėjo?
Atsakyti
QUOTE(spylka @ 2007 02 16, 20:45)

ziurint del ko ten vaziuoji? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(joolita @ 2007 02 15, 19:19)
maniske vat zingsniuoja,bet kojas kryziuoja . tai pati jai eitu nugriutu 4u.gif

maniskis irgi kryziuoja doh.gif darem operacija kojom, bet... verysad.gif

QUOTE(spylka @ 2007 02 16, 19:45)

o mums ten nelabai schmoll.gif
Atsakyti