QUOTE(spylka @ 2006 05 29, 22:49)
Mano mergytei yra genetine liga, jai bus problemos su vaiksciojimu- tures vaikscioti tik su protezais, bet duok Dieve, kad ji tik vaiksciotu. Mano maze kai gime, as turejau nuostabu palaikyma KMUK ejo pas mane gydytojai kruvom, bet nepasiziureti, na gal ir pasiziureti, bet visis mane moraliskai palaike, ir dave patarimu, kaip gventi toliau- kad neisokciau per balkona

Viena neonatologe, atejo ir sake, kad susitvarkyciau dokumentus iskart kai grisiu is ligonines, tam kad vaikeliui [pinigeliu reikes, tai dabar kaupiu ir laikau savo mazylei , kad reikalui esant tureciau, nes Dieve, mes juk visos norim savo vaikams tik geriausio
O man Santariskese (ten patekome po gimimo), net ne mano gyd. atejusi pradejo aiskinti, kad mano maziu reikia izoliuoti nuo visuomenes (jau prejo 12m., o man taip ir skamba ausyse, tie zodziai) uzsidaryti namie ir , kad as ne su nieko negaliu bendrauti (nes gime su infekcija, ir pasirodo, kad ji ir pas mane buvo). Dziaugiuosi uz tave, kad neteko tokiu nesamoniu patirti.
QUOTE(mazzyla @ 2006 05 30, 09:40)
Mes taip pat nuo rugpjucio eisim i spec. darzeli ,,Zolineli,, , uzsirasem ten pries puse metu, tik reikia siuntimo is raidos centro. Taip maloniai mus ten prieme, aprode visas grupes, miegamuosius ...
Mes ji lankeme. Buvome pakliuve i tokia gr., kad nei vienai nelinkeciau. Vaika pasodindavo i inval.kede ir taip visa diena. Jei paklausdavau ar vaikui buvo proceduros, tai aukl. net nezinojo ar vaika buvo is gr. issinese, klausdavo seimininkeles
Maniski, tai reikedavo maitinti, tai seimininke pasake karta: neduok tris dienas valgyti, tai pats rankom prades valgyti. Na zodziu daug as ten su jom kariavau, buvom daeje, net iki ministeriju, tik vieno gailiuosi, kad tom dviem debilem zurnalistu neiskvieciau (labai jau vedeja issigando) pagailo jos man. Po to ilgai nevedziau as i ta darza. Man i namus paskambino is Vilties ir pasake, kad duos kita gr. Ten tai maniski prziurejo
Ir net abecele ismoko per men., na negaliu skustis, tikrai aukl. galiu mineti tik geru zodziu, ten visos buvo
Papildyta:
QUOTE(zaklina @ 2006 05 27, 08:40)
tai va ,rena, as nedirbu jau 10m. stazas eina bazinei pensijai gauti. turi kreiptis i sodra su visais neigalumo dokumentais ir savo sodros knygele. kadangi tu dabar augini maziu, tai stazas eis kaip nedirbanciai ir auginanciai vaika iki 3m.kai sis terminas praeis,tada reiks forminti kaip neigalu vaika slauganciai. ir cia jau jokio termino nera,nebent pradetum dirbti. vienu zodziu,susirink visus vaiku ir savo dokumentus ir dumk i sodra.

linkejimai berniukams!!!!!!
Tai va, kad pas mane ir yra taip, kad kazkiek dirbau, poto del vako epilepsijos, turejau mesti darba, dabar su mazium niestumo metu dirbo knygute, tai kaip cia man dabar bus
QUOTE(spylka @ 2006 05 27, 19:27)
zaklina, turiu klausima, o jeigu vaikui yra priskirta butina slauga, nu uz kuria ir moka, ir jeigu as pradeciau dirbti, tai nuiimtu tuos pinigelius

nes juk siaip tai gal man mama dabotu, darzelis ir taip toliau. kaip cia su tai s pinigeliais butu
Viskas bus ciki. As pati kiek, dirbau ir jokiu pinigu man nenueme, gaudavau visus. Nebent vestum vaika i savaitini darzeli, paliktum nakciai. Va Kiss veda i savaitini, tai jai labai daug atskaiciuoja
lygtais 400lt, jei ne daugiau.
Kad pinigai nėra svarbiausias dalykas gyvenime, supranti tik tada, kai jų turi.