Įkraunama...
Įkraunama...

Vaikelis su negalia

[quote=*L*I*E*N*A*,2006 04 30, 15:15]
sedim va mes su samanta jau valanda pietus valgom,kazo nenoriai labai ir krupcioja,ko gero dantys sugede skauda.

Tu nemeginai nuvesti pas stomatologa. Gal jai israutu ir tiek kanciu. As irgi Edvinui taip darau, ka kankinasi vargsas.
Atsakyti
QUOTE(*L*I*E*N*A* @ 2006 04 30, 15:15)
sedim va mes su samanta jau valanda pietus valgom,kazo nenoriai labai ir krupcioja,ko gero dantys sugede skauda.tu zaklina rasei kad nori susidraugaut,as irgi noreciau,mano samantuska irgi 15 sveria,o mazajai geguzes 28, 6 metai sukanka,tiek panasumu,taip thumbup.gif  faina

ir mano gerdai istrauke dantukus, kai su plauciu uzdegimu, papuolem i ranimacija. Su narkoze ir patvarke
Atsakyti
QUOTE(*L*I*E*N*A* @ 2006 04 30, 12:25)
mes tai iki 6 metu turejom paprasta vezima,o paskui uzsisakem is puntuko,lauko vezima,tai labai super,man patinka,o pries kelias dienas gavom kambario vezima su staliuku,jei nori mpaziuret kaip jie atrodo ieik www.puntukas.lt ten yra parodyti.o tu zaklina namie turi interneta?
Papildyta:
jei ne paslaptis,tai kokiam miestuke gyveni,ir kiek tau  metu? ax.gif

Mes esame is rokiskio raj.Man 34m.Esu tipiska namu seimininke.Laisvalaikis- televizorius ,kompiuteris ir knygos(kai visi miega). Noreciau dar kazko, dar nesugalvojau.Interneta turiu- toki leta,leta nuo 18 val. (tokiu laiku galim ir susitikti, jei mus panos isleis biggrin.gif ) Vezima ir as uzsisakiau globos sk., laukiu 3men.Toks puntuko naujiena lauko vezimas su stogu. gal ir pas jus tokia "tacke" thumbup.gif Galesim tiuninguot.
Atsakyti
jo pas mus irgi toks,man tai patiko
Papildyta:
man tai 26,rugpjuti 27 bus.gyvenu pagegiuose,taurages aps.gaila toloka nuo jusu,bet prie gero noro kada pasimatyt ir idomu butu.samanta mano uzmigo,vyveno kazko gal skaudejo kas,o mazoji po lauka duodas.ikisau pyraga i orkaite,nezinau kas ten gausis
Papildyta:
tai gal arbatikes atvarysit? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(*L*I*E*N*A* @ 2006 04 30, 18:35)
jo pas mus irgi toks,man tai patiko
Papildyta:
man tai 26,rugpjuti 27 bus.gyvenu pagegiuose,taurages aps.gaila toloka nuo jusu,bet prie gero noro kada pasimatyt ir idomu butu.samanta mano uzmigo,vyveno kazko gal skaudejo kas,o mazoji po lauka duodas.ikisau pyraga i orkaite,nezinau kas ten gausis

o kaip samantele, ar ramus vaikas.maniske tai nelabai ypac vakarais. be vaistu neapseiname
Atsakyti
renata vel dingai is rysio,ka veiki?
Papildyta:
mano samata irgi tik ant vaistu,be vaistu negalim,nemiegam praktiskai be ju.o kokius jus geriat?mes tai eunoktina,raminamieji tiksliau migdomieji
Papildyta:
QUOTE(zaklina @ 2006 04 30, 18:49)
o kaip samantele, ar ramus vaikas.maniske tai nelabai ypac vakarais. be vaistu neapseiname

samanta kai pradeda koncertuot tai visi namai skleidzias,tad kita kart ir diena tenka duot
Atsakyti
kur dingai,zaklina?mano mergina jau sedi ant ranku,kazko nenori sedet,reik i lauka turbut eit,ten ramesne.o tu turi elektronini pasta,galeciau kokia nuotraukike imest
Atsakyti
Zaklina gaila kad tolokai gyveni, butu smagiau susipazinti artimiau. Siaip esu gryna vilniete, bet gyvenimas (vyras) persikelt gyventi i Taurage. Ko nepadarysi is meiles tongue.gif Cia tikrai sutikau nuostabiu zmoniu. Geriausia drauge tapo L*I*E*N*A, nors irgi tolokai gyvena nuo manes, truksta tos draugystes. Musu vaikai eina i ta pacia grupe, ten mes ir susipazinom. Noretusi su tavim artimiau susipazint, gal ka reiks suarganizuot smile.gif
Atsakyti
QUOTE(rena @ 2006 05 01, 03:35)
Zaklina gaila kad tolokai gyveni, butu smagiau susipazinti artimiau. Siaip esu gryna vilniete, bet gyvenimas (vyras) persikelt gyventi i Taurage. Ko nepadarysi is meiles tongue.gif Cia tikrai sutikau nuostabiu zmoniu. Geriausia drauge tapo L*I*E*N*A, nors irgi tolokai gyvena nuo manes, truksta tos draugystes. Musu vaikai eina i ta pacia grupe, ten mes ir susipazinom. Noretusi su tavim artimiau susipazint, gal ka reiks suarganizuot smile.gif

Tikrai butu malonu pabendrauti, bet nors ta lietuvele ir nedidele ,atstumai ohoho... smile.gif As musu rajone su panasaus likimo nebuvau sutikusi ir nebandziau(nedrystu). Jokiai organizacijai mes nepriklausom.Nelabai as jomis ir tikiu.Kiek per televizija paziuriu, tai susidare toks ispudis, kad tai skirta lengvesniems neigaliukams.Su mano panele tai sunku kur nors ir issiruosti.Didieji vaziavimai buna, kai reikia invaliduma pratesti.Dar viena nesamone-vaikas tikrai nepasveiks ir neprades daugiau protauti,o invalidumas skiriamas tik 2m.O jus kur nors ar dalyvaujat?
Atsakyti
QUOTE(*L*I*E*N*A* @ 2006 04 30, 19:27)
kur dingai,zaklina?mano mergina jau sedi ant ranku,kazko nenori sedet,reik i lauka turbut eit,ten ramesne.o tu turi elektronini pasta,galeciau kokia nuotraukike  imest

AS CIA thumbup.gif !!!!!!!Tik kita diena. Bega tas laikas net nespeju suziuret.Tik atrodo is lovos issikapanoji, o jau vel atgal reikia ropstis. Mano ziogas irgi tik su vaistais miega,kitaip nemoka, o jau ir pripratusi prie tu vaistu. geria convulex, trileptal, mydocalm,clonazepamas- daug.Nuotaikos irgi buna ivairios. Gerai nors labai stipriai neverkia, daugiau zyzia. Cia geriausi vaistai pasupimas ant ranku,bet pati zinai neprisupsi. I lauka einam tik kai silta-nemegsta buti prirengta. Pasta tai as turiu, o cia ar galima skelbti? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zaklina: 01 gegužės 2006 - 17:44
Zaklina mes dabar tai irgi niekur nedalyvaujam, tik patys kai kur issiruosiam tai ir buna fiesta bigsmile.gif Kai gyvenom Vilniuje, tai kartais sudalyvaudavome, kai pakviesdavo biggrin.gif na tada ir lengvesnis buvo, panest galejau, o dabar tai nelabai ir pakeliu ax.gif
Tu jei nori ideti savo emeila, tai parasyk jai zinute (i asmanines zinutes), ten nusiusi tik jai vienai ir niekas nematys mirksiukas.gif
Vaaau blink.gif kiek jus daug vaistuku vartojate verysad.gif bet ka gali padaryti jei kitaip neimanoma sad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rena: 01 gegužės 2006 - 18:12
tu sakei nebendrauji su tokio likimo zmonem...zinok man irgi taip buvo,gal nedrysau gal dar kazkas,bet pas mus cia budavo tokie susiburimai su vilties organizacija,siaip as skaitausi pagegiu vilties padalinio pirmininke,bet kolkas nieko nevyksta cia pas mus.esu dalyvavus sventojoj kursuose socialines paskirties,ten visos lietuvos pirmininkai su savo vaikais dalyvavo,visi jie neigaliukai.na o siaip kai susipazinom su renata,tai ne patiket negalejau kad taip susidraugausim,man taip lenva su ja bendraut,viskas artima,skausmas isgyvenimai,patirtis,vaiku panasumas,net kvapas tu vaiku panasus lotuliukas.gif ,keista bet taip yra,ta jau isitikinau kad drauges kurios neturi tokios problemos manes pilnai nesupranta...na vienu zodziu tikiuosi kad ir mes susidraugausim...
Atsakyti