Įkraunama...
Įkraunama...

Vaikelis su negalia

[quote=*L*I*E*N*A*,2006 05 04, 08:01]
sveikute,tai sakai silutiske,o mes is pagegiu,visai netoli.as auginu mergaite su visiska negalia,musu liga ne genetine bet lietuvoj tokiu nelabai dau.tai gal susidraugausim,gal ir pasimatysim kada,kartais varau i silute

Zinoma, butinai, butu labai smagu. Gal mes net ir esmae maciusios viena kita- nes as Pagegiuose mokiausi 3 metus .
Atsakyti
na, tai sveikos. matau,kad siuo metu visos kazkur issilakciusios wink.gif grazus vakaras.o as su savo ziogu sedim internete. nelabai rami, tai reikalauja demesio. atrodo,nieko ir nesuvokia, bet uz savo teises pakovoja. zino, kad as suprasiu kiekviena jos krustelejima. smile.gif dar mano dukra labai reaguoja i muzika. jai labiausiai patinka "nuko lopsines".uzdedu ausinuka ir klausosi. netgi matosi:kaip is pradziu lyg ir sustingsta , veliau atsipalaiduoja raumenys ir nurimsta. tai va, toks ir butu sios dienos patarimas tiems vaikeliams, kuriu l.itempti raumenukai ar siaip neramus. smile.gif Bazile, sveika atvykusi i musu buri group.gif
Atsakyti
Zaklina smagu kai surandi ka nors, kas gali nuraminti tavo vaika biggrin.gif Va maniskis tai man nelabai leidzia pasedeti prie komopo schmoll.gif jis pats gali prie jo prasedeti visa diena doh.gif ir jam tada nieko nereikia, nei i tuoleta, nei valgyti ir dar kad niekas prie jo nelystu schmoll.gif Taip ir kariaujam del kompo doh.gif
Atsakyti
[quote=Bazile,2006 05 04, 09:07]
[quote=*L*I*E*N*A*,2006 05 04, 08:01]
sveikute,tai sakai silutiske,o mes is pagegiu,visai netoli.as auginu mergaite su visiska negalia,musu liga ne genetine bet lietuvoj tokiu nelabai dau.tai gal susidraugausim,gal ir pasimatysim kada,kartais varau i silute

Zinoma, butinai, butu labai smagu. Gal mes net ir esmae maciusios viena kita- nes as Pagegiuose mokiausi 3 metus .
[/quote]
visko gali buti,miestelis mazas gal ir prasilenkem ne viena karta,o tu ir gyvenai cia kai mokinais?
Atsakyti
QUOTE(CLEO @ 2006 04 20, 14:06)
Linamok, liena, kur jus dingot? Kaip Jums sekasi?  wub.gif

Dar kartą sveikos mamytės,
Nelabai kada yra prie kompo prisėsti, vis ką nors su savo mažulėliu veikiu, Tai nešioju, tai masažuoju, tai vartau, tai žaidžiam. O ir nelengva dar man žinutes skaiyti. Vis ašarom apsipilu. Geriau kai stengiuosi pamiršti, apsimesti, kad viskas gerai. Mat mums genetikai nustatė tą sma. patį sunkiausią I tipą. verysad.gif Jie skelbia nuosprendį 1-2 gyvenimo, be vilties pasveikti, nes vaistų nėra. Kur čia priprasi. Kai vaikas pats nuostabiausias iš visų rolleyes.gif Sėkmės ir sveikatos jums visoms smile.gif
Atsakyti
QUOTE(linamok @ 2006 05 12, 13:55)
Nelabai kada yra prie kompo prisėsti, vis ką nors su savo mažulėliu veikiu, Tai nešioju, tai masažuoju, tai vartau, tai žaidžiam. O ir nelengva dar man žinutes skaiyti. Vis ašarom apsipilu. Geriau kai stengiuosi pamiršti, apsimesti, kad viskas gerai. Mat mums genetikai nustatė tą sma. patį sunkiausią I tipą.  verysad.gif  Jie skelbia nuosprendį 1-2 gyvenimo, be vilties pasveikti, nes vaistų nėra. Kur čia priprasi. Kai vaikas pats nuostabiausias iš visų rolleyes.gif  Sėkmės ir sveikatos jums visoms  smile.gif

Apsiprasi ax.gif man iki dabar kartais asaros nurieda, tik viena paguoda, kad pas kitus dar blogiau, o as kaip durnike dar nepatenkinta doh.gif
Atsakyti
QUOTE(linamok @ 2006 05 12, 13:55)
Nelabai kada yra prie kompo prisėsti, vis ką nors su savo mažulėliu veikiu, Tai nešioju, tai masažuoju, tai vartau, tai žaidžiam. O ir nelengva dar man žinutes skaiyti. Vis ašarom apsipilu. Geriau kai stengiuosi pamiršti, apsimesti, kad viskas gerai. Mat mums genetikai nustatė tą sma. patį sunkiausią I tipą.  verysad.gif  Jie skelbia nuosprendį 1-2 gyvenimo, be vilties pasveikti, nes vaistų nėra. Kur čia priprasi. Kai vaikas pats nuostabiausias iš visų rolleyes.gif  Sėkmės ir sveikatos jums visoms  smile.gif

Tu negali pasiduoti!!!! Neturi teisės schmoll.gif schmoll.gif schmoll.gif Pirmiausiai turi pripažinti sau, kad yra taip, kaip yra, nes kitaip skausmas nenurims ir tu nepradėsi veikti. Manau, ir iš savo patirties sakau, kad kai tu "perverti" ir "išnaršai" visą pasaulį dėl savo vaiko geresnio gyvenimo - tvirtai atsistoji ant kojų, nustoji verkšlenti ir graudintis ir net priimi viską, kaip Dievo dovana 4u.gif Kreipkis į mus pagalbos, nes nezinom kuom konkrečiai galime tau padėti wub.gif Mes stiprios, kai esame ne vienos, bet visos kartu wub.gif
Atsakyti
QUOTE(linamok @ 2006 05 12, 12:55)

Mazute ir as gydytoju prasiau,kad darytu ka nors ar krauja perpiltu ar dar kaska, bet pasake neimanoma pakeist kas jau sukurta. Nepergyvenk del ateities,nes tai yra kvaila, nes ateitis nemusu rankose yra, gyvenkim tik sia diena ir mylekim ir padekim tam kam reikalinga musu pakalba. Vaikas auga vystosi stipreja ir jis nebus toks koki ji matai sendien jis bus daug stipresnis ir gudresnis. Nosyte i virsu ir pirmyn thumbup.gif
Atsakyti
4u.gif sveikutes, tikrai reikia ismokti pamilti vaikiuko liga, maziau asaroti ir stengtis daryti tai kas butu tik geriau jusu vaikeliui. As begalo atsistojau ant koju, jauciuosi stipri ir pasiryzusi kovoti del sao dukreles, nes as jai reikalinga, jeigu , ne mes- tevai , padesime vaikui tai kas kitas pasirupins? thumbup.gif mes turime buti stiprios. Ir priimti tai kas mums duota mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(spylka @ 2006 05 13, 12:03)
4u.gif  sveikutes, tikrai reikia ismokti pamilti vaikiuko liga, maziau asaroti ir stengtis daryti tai kas butu tik geriau jusu vaikeliui. As begalo atsistojau ant koju, jauciuosi stipri ir pasiryzusi kovoti del sao dukreles, nes as jai reikalinga, jeigu , ne mes- tevai , padesime vaikui tai kas kitas pasirupins?  thumbup.gif  mes turime buti stiprios. Ir priimti tai kas mums duota mirksiukas.gif

tik nepamirs ir saves. jei perdegsi,nebus gerai niekam. vaikai jaucia. palepink ir save bigsmile.gif
Atsakyti
Aš daug geriau pradėjau jaustis kai susitaikiau su vaiko liga.Gydytojos žodžiai,kad gydymo nėra man skambėjo tragiškai.Aš išmokau džiaugtis kiekvienu vaiko pasiekimu,tapau brandesne,protingesne.Okankinausi aš apie porą metų.Pagaliau išmokau gyventi.
Atsakyti
Kiekviena isgyvenom kazka baisaus,bet zinojom kad jei ne mes, tai kas pasirupins musu sirguliukais. Tad turime galvoti ir apie savo vaikiukus ir kaip Zaklina sake nepamirsti ir saves. Jei mes pacios nebusime tvirtos, tai ir vakuciams savo pagelbeti negalesime.
Atsakyti