Įkraunama...
Įkraunama...

Vaikelis su negalia

QUOTE(melodija @ 2006 05 13, 11:07)
Mazute ir as gydytoju prasiau,kad darytu ka nors ar krauja perpiltu ar dar kaska, bet pasake neimanoma pakeist kas jau sukurta. Nepergyvenk del ateities,nes tai yra kvaila, nes ateitis nemusu rankose yra, gyvenkim tik sia diena ir mylekim ir padekim tam kam reikalinga musu pakalba. Vaikas auga vystosi stipreja ir jis nebus toks koki ji matai sendien jis bus daug stipresnis ir gudresnis. Nosyte i virsu ir pirmyn thumbup.gif

Labai dėkoju už jūsų šiltus žodžius ir paramą. Žaviuosi jumis visomis bigsmile.gif Aš stengiuosi susitaikyti, bet , matyt, dar nedaug laiko praėjo. Viena diena tokia, kita - jau kitokia. Kartais ir man ateina į galvą protingos mintys. Vis kartoju sau, kad viskas bus gerai. rolleyes.gif Tik sveikus vaikus labai skaudu matyti. Gero savaitgalio 4u.gif
Atsakyti
sveikus vaikus bus dar ilgai skaudu matyti,bent jau man buvo kol nepagimdziau sveikos mergytes...o iki to,neemiau nei vieno i rankas,elgdavaus saltai su jais...buvo labai skaudu...bet tu isgyvensi,mes visos isgyvenom,o kas mums beliko...stiprybes tau,laikykis...ateik cia kai sunku...
Atsakyti
As tai budavo atsistoju prie lango ir ziuriu, kaip kiti vaikai laksto kieme. Taip suspausdavo sirdi ir galvodavau, na kodel man taip atsitiko, kuo as esu prasikaltusi, kad toks vaikelis....kancia jam... kancia man... Isibliaudavau, tikra sia zodzio prasme, ir lengviau pasidarydavo. Kartais ir dabar, issiverki, kai niekas nemato, palengveja ir toliau gyvenimas verda biggrin.gif
Atsakyti
Aš irgi verkiu,verkiu kai niekas nemato...
Atsakyti
kartais toks skausmas sirdi suspaudzia, akys uzplusta asaromis... bet kai paimu mazyle ant ranku - begaline siluma ir meile privercia nusisypsoti ir nustumti sunkias mintis i sona...
Atsakyti
QUOTE(Butybė @ 2006 05 22, 08:16)
kartais toks skausmas sirdi suspaudzia, akys uzplusta asaromis... bet kai paimu mazyle ant ranku - begaline siluma ir meile privercia nusisypsoti ir nustumti sunkias mintis i sona...

Jo man tai irgi padeda, prisiglaudi ir dar pamaitai jo sypsena, taip faina... rolleyes.gif
Atsakyti
taiiip... matyt, mes visos verkiam. kaikada reikia, bet dziaukimes kad mes stipresnes nei kiti zmones. mes galim dziaugtis ir savo ligoniukais. juk jie moka sypsotis. ir ta sypsena tikra. biggrin.gif
Papildyta:
zinot ka, pasidziaugim savo vaikais, o ne asarokim. va, mano ziogas pirma karta siemet isbuvo lauke keleta valandu, nors jai tai l.nepatinka.matyt buvo super nuotaika. ir man grazu ziuret clap.gif. o kokie jusu dziaugsmeliai? mirksiukas.gif
Atsakyti
Man taip pat buvo sunku į sveikus vaikučius žiūrėti, kol nepagimdžiau sveiko. Bet kai pagimdžiau sveiką Justiną, po kiek laiko pasidarė dar skaudžiau žiūrėti į Rimvydą su negalia, juk jie abu buvo čia pat, visada kartu ir "ant mano akių"- tik vienas sveikas, o kitas ne. Bet tų sunkumų visvien buvo, yra ir bus. Aš maniau, kad mažylis laimingas, kad gimę sveikas, o jis vieną kartą pareiškė, kad atvirkščiai, nes Rimvydas važinėja į užsienį gydytis, jam skiria visi daug dėmėsio ir t.t. (net vaistų suleidimas ryte ir vakare mažajam pasirodė kaip dėmėsio skyrimas). Tada susimasčiau, kad laimingas ne tas, kuris gimė sveiku, bet tie vaikai, kurie turi pakankamai tėvų meilės. Tad MYLĖKIM savo vaikus tokius, kokie jie yra: sveikus, sergančius, judančius ar gulinčius - jų siela bus sveika tik tada, kai mūsų sielos bus tokios. Stiprybės visoms.

Linamok, skaudu skaityti tavo žinutes, negali taip jaustis, reikia kažka keisti g.gif Kaip mes galime padėti?
Atsakyti
As irgi vis lyginu pirmaji sirguliuka su mazyliu. Va jau maziu pasodini ir sedi, o anas dar tokiu laiku, vos galvyte nulaikydavo. Nors visas demesys dabar mazajam, bet man atrodo jis paaugs ir bus taip pat kaip tauCLEO priekaistaus, kad demesys sirguliukui. Paaugs ir tada ziuresim biggrin.gif
Atsakyti
o mano mergina mane sokiruoja,jau kelinta karta,va ir vakar,sako mama as noriu buti tokia kaip samanta,tu su ja miegi ja maitini vazineji...nors visada skiriu ir jai demesi,visada apsikabinu pabuciuoju,i diena daug kartu pasakau kad myliu ja,nezinau kodel ji taip nori buti neigali?o as vis jai atsakau,o as noreciau kad samanta butu kaip tu,lakstytu,zaistu,sneketu...
Atsakyti
QUOTE(*L*I*E*N*A* @ 2006 05 22, 23:23)
o mano mergina mane sokiruoja,jau kelinta karta,va ir vakar,sako mama as noriu buti tokia kaip samanta,tu su ja miegi ja maitini vazineji...nors visada skiriu ir jai demesi,visada apsikabinu pabuciuoju,i diena daug kartu pasakau kad myliu ja,nezinau kodel ji taip nori buti neigali?o as vis jai atsakau,o as noreciau kad samanta butu kaip tu,lakstytu,zaistu,sneketu...

Tavo Gustukas, l.fainas vaikutis, as myliu jas abi. Tik kaip ir kiekvienam vaikui ima pavydas, kad demesio skiriame mes silpnesniem, nors savo Edviaska esu uzmetusi ir visas demesys Saruni. Kartais net skaudu darosi, kad maziau demesio skiriu Edvinui ir dazniau supykstu ant jo, kad pazadina maziu ar specialiai eina ir ka nors blogo daro. Na as galvoji, kad Sarunas pauges, o Edvinas visada liks demesio centre. Juk jis mano, sirguliukas, neigaliukas mamkos vaikas.
Atsakyti
Bet mes jau išsprendėm tą problemą. Aš vieną kartą mažajam sakau, duok rankytę, suleisim tau vitaminų su švirktu. Jis adatų niekad negavo, tad pabandė doh.gif O kai pabandė, sakė nenorėčiau taip du kartus per dieną ir taip visą gyvenimą schmoll.gif Gerai, kad aš nesergu wub.gif Dabar jis labiau supranta Rimvydo situaciją, ir kad į užsienį jis važiuoja ne atostogauti, o tyrimams, dar papildomoms adatoms ir kt. tyrimams blink.gif O kad visai nesijaustų nuskriaustas, sekantį kartą rugpjūtį vežuosi ir jį ten, tegul pamato ir gal dar aiškiau supras, kad reikia džiaugtis, kai esi sveikas 4u.gif
Atsakyti